VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@ahdngr @EMRAH ATTS

Benim araçta değil de bugün uzaktan akrabam olduğunu öğrendiğim Enes Kardeşimin aracında açtık bu özelliği, biz sis farlarına bağladık, istenirse kısalara felanda alınabilir :)

Not:Bu şekilde muayenede bir sıkıntı çıkarmıyor ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@fcsrnkıymetli eren hocam ama siz uyguladınız bu kodlamayı videoda sizden geldi ben o yuzden öyle söyledim

:')

Bugün bir aracı kodlarken bilgisayarın yakında ki bir wifi'ye bağlandığını gördüm, dedim kablo gitti, sonra antivirüs geldi aklıma ona baktım o da aktifti. Hemen kabloyu çektim ikisini de kapattım öyle devam ettim.

İnternet varken veya antivirüs açıkken test yapınca mı yanıyordu kablo, testi yapmamıştım henüz.

Eren Hocam kabloyu güncellemek istediğinizde yanıyor bildiğim. En sağlamı pc yi uçak moduna almak ve firewall u devre dışı bırakmak olacaktır [emoji6]

Sent from my iPad using Tapatalk

Arkadaşlar benimde kodlamayla bazı özellikleri açmak istiyorum ama servis garanti dışı kalır diyor. Peki biz bu kodlamalari yapsak diyelim ki dsg ile ildili sorun oldu tekrar bu kodlamalari düzeltip servise gitsek garanti geçerli olurmu. Oynama yaptığımız anlasilirmi acaba. Zira ben birkaç özelliği açmak istiyorum ama dsg den tırstığım için kalkisamiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

İstanbul Anadolu yakasında kodlamaları yapabileceğimiz forumdan bir arkadaşımız var mı? Ücret karşılığı yaptırabilirim ister foruma bağış isterse kendi şahsına olabilir açıkcası endere 60 tl gibi bir ücret vermektense burada bir arkadaşımıza yaptırabilirim

Kumandaya basılı tutulduğunda sadece ön camlar ve sunroof'u açabileceğimiz bir kodlama mevcut mudur?Arka camların açılmasını istemiyorum.

Arkadaşlar benimde kodlamayla bazı özellikleri açmak istiyorum ama servis garanti dışı kalır diyor. Peki biz bu kodlamalari yapsak diyelim ki dsg ile ildili sorun oldu tekrar bu kodlamalari düzeltip servise gitsek garanti geçerli olurmu. Oynama yaptığımız anlasilirmi acaba. Zira ben birkaç özelliği açmak istiyorum ama dsg den tırstığım için kalkisamiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
Hocam.aracin ilgili kismi garanti dışında kalir. Anladiklari kadar. Mesela elektronik ile ilgili bir oynama oldugunu tespit.ettiler. Cok gicik bir servis sorumlusu bu araca vag baglanmis diyip tuyanak tutabilir. Mesela amerikan park var diyelim, sadece sinyalizasyon ve ilgili birimler garanti disi kalir. Ama bunu farkedebilecek, farketse bile boyle bir girisimde bulunacak servis sayisi azdir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren Hocam kabloyu güncellemek istediğinizde yanıyor bildiğim. En sağlamı pc yi uçak moduna almak ve firewall u devre dışı bırakmak olacaktır
emoji6.png

Sent from my iPad using Tapatalk
Bende öyle biliyordum da dün öyle olunca şaşırdım :)

Hocam ben kodlamaları servise açtırmak istedim ilk aldığımız sene, servis şefi "Eskiden açıyorduk ama şimdi uğraşmıyoruz" dedi. Garanti dışı kalma gibi bir durum yok. Yine aynı servis şefinin dediği şey "Aracı alırken fabrikadan şu şu kodlamalar açık gelsin istiyorum dediğiniz an onlar açılıp araç öyle yollanıyor."  idi. Dsg ile ilgili bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum  çünkü ona dair bir yazılım değişikliği vb bişey yapmıyoruz.

Servis gıcık bir servisse kodlama açık giderseniz belki suçu ona atabilirler. Kapatıp giderseniz anlamazlar.

İstanbul Anadolu yakasında kodlamaları yapabileceğimiz forumdan bir arkadaşımız var mı? Ücret karşılığı yaptırabilirim ister foruma bağış isterse kendi şahsına olabilir açıkcası endere 60 tl gibi bir ücret vermektense burada bir arkadaşımıza yaptırabilirim

Kumandaya basılı tutulduğunda sadece ön camlar ve sunroof'u açabileceğimiz bir kodlama mevcut mudur?Arka camların açılmasını istemiyorum.
Biraz önce misafir olarak yazmışım :)  bunu ve baska birkaç özelliği açtırabileceğim birisi varmıdır forumda

Yok servisteki arkadaşlar gerçekten çok iyiler ayrıca servis md. lede tanışıyoruz böyle bir girişimde bulunacağını sanmam. En iyisi açalım bu özellikleri. Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı? Ben Çorumda y Ankarayda gelebilirim.

Yok servisteki arkadaşlar gerçekten çok iyiler ayrıca servis md. lede tanışıyoruz böyle bir girişimde bulunacağını sanmam. En iyisi açalım bu özellikleri. Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı? Ben Çorumda y Ankarayda gelebilirim
Şuan Amasyadayım ama kablo yok elimde, iki haftasonra haftasonu buradayım yine. Sizde müsait olup Amasyayı gezmeye( ;) ) gelebilirseniz istediğiniz her kodlamayı hallederiz :)

Şuan Amasyadayım ama kablo yok elimde, iki haftasonra haftasonu buradayım yine. Sizde müsait olup Amasyayı gezmeye( ;) ) gelebilirseniz istediğiniz her kodlamayı hallederiz :)
 @fcsrn sen aklimdasin bu ara biraz yoğunum işlerimi hallediyimde Amasya ya gelmeyi düşünüyorum gelince seni ariyacam inşallah. Yinede ilgin için teşekkürler.

Geri
Üst Alt