VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Muhammed Hocam diğerleriyle ilgili bir görselin varsa paylaşırmısın ona göre kodlarım bende [emoji4] demeişsin anlaşılan
Hocam denemiştim, elimdeki fotoğraflar üst mesajlarda mevcut aslında. Kanaatim bizim araca uymadığı yönünde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam denemiştim, elimdeki fotoğraflar üst mesajlarda mevcut aslında. Kanaatim bizim araca uymadığı yönünde.

Kastettiğim bu konu değil  Muhammed Hocam ; Radyo Ekranındaki Golf araçlarımızın araç-jant görüntüsü değişimi kodu  :)  

Kastettiğim bu konu değil  Muhammed Hocam ; Radyo Ekranındaki Golf araçlarımızın araç-jant görüntüsü değişimi kodu [emoji4] 
Pardon hocam :) jant olayı sadece GTI seçiminde oluyordu. Hazır yüklenmiş paketler var anladığım kadarıyla. Biz Aktive ediyoruz sadece.

Muhammed Hocam diğerleriyle ilgili bir görselin varsa paylaşırmısın ona göre kodlarım bende [emoji4] demeişsin anlaşılan
013c1a06033a4db83336d7fc56faf7d5.jpg

Yani bizlerde sonuç alamayacağız desene :)  yinede deneseydim ama olsun. Teşekkürler 

@MSE Muhammed Hocam şu yeni kodlarımızı ne zaman paylaşacaksın diye sormak istedim  acıktım

Az kaldı hocalarım [emoji23]

Sent from my iPad using Tapatalk

Hocam tek farkı çakarlı sinyallere üst bagaj lambasının da müdahil olması sorun çıkaracağını zannetmiyorum [emoji847]

iPhone using Tapatalk

@erkanz hocam direk tbmm konvoyuna alırlar bizleri söyliim.

muhammed hocam da xenonları sağlı sollu çakarlı yaptı mı tamamdır.  :D

@maniax Murat Hocam desenize Ankara'ya yolum düşerse her türlü ihlali yapma imkanım olacak  s=s16  

Şaka bir yana trafikte kural ihlaline hayır! 

benim 3.frende golf 7yazıyor yanıp söndüğü zaman ben buradayım diyor resmen 

Geri
Üst Alt