VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Golfer dedi:
Arkadaşalr İstanbulda olanlar için.......        Bence bu işi profesyonel eller yapmalı...

Ender Elektronikte 50 TL

http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/golf/golf-7-5q/gizli-ozellikler-golf-7.html

MIDLINE  -  COMFORTLINE  -  HIGHLINE Tüm araçlara uygulanabilir

Bu özelliklerin tümü için istenen ücret 50 TL dir.

Vag-Com Kodlama Golf 7

Ürün Teknik Özellikleri :

•  Kontağın ilk açılışında ibrelerin sona vurup geri gelmesi

•  Kapıları uzaktan kumanda ile kilitlerken uyarı sesi (orjinal alarm olan araçlarda buzzerdan öter)(Alarm olmayan araçlarda korna hafif çalar)

•  Coming Home fonksiyonunun otomatik olması (normalde bir kere selektör atılması gerekiyor)

•  Coming home ve leaving home fonksiyonlarının sis farından yanması

•  Ön Yol bilgisayarında araca ilave edilmesi gereken benzinin litre olarak gösterilmesi (türkçe çeviride "ek yakıt" olarak yazıyor)

•  Gündüz sürüş farlarının teyp üzerinden kapatılıp açılabilmesi

•  Şerit değiştirirken verilen kısa sinyalin 3 kereden 4 kereye yükseltimi (destekleyen modüllerde)

•  Geriye takıldığında sağ aynanın aşağı inmesi

•  Klima paneli "Auto" konumundayken klimanın çalışma şiddetinin gösterimi

•  Far anahtarı "0" veya gündüz "Auto" konumundayken arka parklarında yanması

•  Sinyallerin amerikan park yanması

•  Virajlarda sislerin yanması

•  Araç kilitledikten sonra açık kalan cam varsa bunun yağmur yağınca otomatik kapanması (highline araçlarda)

•  Selektör attığınız da sis farlarının da yanıp sönmesi

•  XDS - Elektronik difransiyel kilidinin aktif edilip aracın daha iyi yol tutması(strong) - (2013 sonrası modellerde)

•  Uzaktan kumandaya basılı tutarak camlarınızı açabilirsiniz.

Ürün Notu:

•  Bu işlemler aracın garantisini bozmaz

•  İşlem süresi 10 dakika olup randevu alınmasına gerek yoktur. Geldiğinizde yoğun olunduğunda duruma göre 10-20DK beklemeniz gerekebilir

•  Şehir dışından ürünü satın almanız durumunda kendi şehrinizde internet bağlantısı olan ODIS veya VagCom cihazı olan bir firma bulmanız gerekir. Bu firmadan Alpemix programi ile uzak bağlantı verirseniz işleminiz yapılabilir..
Profesyonelin yapacağı tek şey bilgisayardan tuşlara basmak ve 50 lirayı cukkalamak. Başka birşey yok ;)

yusuf dedi:
Arkadaşalr İstanbulda olanlar için.......        Bence bu işi profesyonel eller yapmalı...

Ender Elektronikte 50 TL

http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/golf/golf-7-5q/gizli-ozellikler-golf-7.html

MIDLINE  -  COMFORTLINE  -  HIGHLINE Tüm araçlara uygulanabilir

Bu özelliklerin tümü için istenen ücret 50 TL dir.

Vag-Com Kodlama Golf 7

Ürün Teknik Özellikleri :

•  Kontağın ilk açılışında ibrelerin sona vurup geri gelmesi

•  Kapıları uzaktan kumanda ile kilitlerken uyarı sesi (orjinal alarm olan araçlarda buzzerdan öter)(Alarm olmayan araçlarda korna hafif çalar)

•  Coming Home fonksiyonunun otomatik olması (normalde bir kere selektör atılması gerekiyor)

•  Coming home ve leaving home fonksiyonlarının sis farından yanması

•  Ön Yol bilgisayarında araca ilave edilmesi gereken benzinin litre olarak gösterilmesi (türkçe çeviride "ek yakıt" olarak yazıyor)

•  Gündüz sürüş farlarının teyp üzerinden kapatılıp açılabilmesi

•  Şerit değiştirirken verilen kısa sinyalin 3 kereden 4 kereye yükseltimi (destekleyen modüllerde)

•  Geriye takıldığında sağ aynanın aşağı inmesi

•  Klima paneli "Auto" konumundayken klimanın çalışma şiddetinin gösterimi

•  Far anahtarı "0" veya gündüz "Auto" konumundayken arka parklarında yanması

•  Sinyallerin amerikan park yanması

•  Virajlarda sislerin yanması

•  Araç kilitledikten sonra açık kalan cam varsa bunun yağmur yağınca otomatik kapanması (highline araçlarda)

•  Selektör attığınız da sis farlarının da yanıp sönmesi

•  XDS - Elektronik difransiyel kilidinin aktif edilip aracın daha iyi yol tutması(strong) - (2013 sonrası modellerde)

•  Uzaktan kumandaya basılı tutarak camlarınızı açabilirsiniz.

Ürün Notu:

•  Bu işlemler aracın garantisini bozmaz

•  İşlem süresi 10 dakika olup randevu alınmasına gerek yoktur. Geldiğinizde yoğun olunduğunda duruma göre 10-20DK beklemeniz gerekebilir

•  Şehir dışından ürünü satın almanız durumunda kendi şehrinizde internet bağlantısı olan ODIS veya VagCom cihazı olan bir firma bulmanız gerekir. Bu firmadan Alpemix programi ile uzak bağlantı verirseniz işleminiz yapılabilir..
Profesyonelin yapacağı tek şey bilgisayardan tuşlara basmak ve 50 lirayı cukkalamak. Başka birşey yok ;)
o zaman takipçinizim kaptan... s=captain

Ben yaklaşık dört senedir yapıyorum bir zaman sonra otomatikleşiliyor...

Benim aldığım kablo bugün İstanbul sınırlarına girmiş gözüküyor. Bakalım, gelse sonucu göreceğiz  :)

2015-06-06  16:57:00 Posting 

2015-06-06  19:43:00 DONGGUAN Despatch from Sorting Center 

2015-06-06  20:18:38 Despatch from Sorting Center 

2015-06-06  23:47:00 GUANGZHOU Arrival at Sorting Center 

2015-06-07  02:15:00 GUANGZHOU Despatch from Sorting Center 

2015-06-09  12:27:00 REPUBLIC OF TURKEY ISTANBUL PK Arrival at Sorting Center 

Emre hocam hadi inşallah, güzel haberlerinizi ben de bekliyorum. Çalışırsa aynı yerden bir tane de ben alacağım, yedeği olur :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

yusuf dedi:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-vag-com-14.10.2-plus-sorunsuz-program-plus-dokuman-216198417/detay

Linkteki kabloyu alsam 2015 aracım için kullanabilirmiyim veya önerebileceğiniz başka bir satıcı veya ürün varmıdır?

Bende birşeyler denemek biraz uğraşmak istiyorum.
Ne çok yazmış kıllandım :) Ama dediğine göre bu kablo çalışır.
O kadar kesin konuşmuş ki bana da çalışır gibi geldi :)

Bu arada benim 14.10.2 kablom cuma günü elime ulaştı ancak henüz paketini bile açamadım. Bu akşam işten geç çıkacağım ama yine de kontrol etmek istiyorum, bu saatten sonra sadece inşallah olur diyorum...

@emre hocam heyecanla haberini bekliyoruz :) Çalışıyor dediğin gibi ben de hemen sipariş edeceğim.

Herkese selamlar, güzel bir hafta dilerim.

Sent from my iPad using Tapatalk

ercanerten dedi:
http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150615083802&isPremium=y&SearchText=vag+com+hex+can+14.10

Bunlar sahibinden de 320 liraya satılanlar ile aynı kablo. Satıcılara mesaj attım uyumluluk konusunda bakalım ne cevap verecekler.
Hocam merhaba,

Ben daha önce aliexpress üzerinden 12.12 kablo aldım ama sorunlu çıktı, neyse ki parayı iade alabildim. Tekrar almak istiyorum ama yine sorun çıkar endişesi yaşamıyor değilim. Dediğiniz sahibinden deki ilanları almayı düşündüm. İşin garibi ilan içeriğinde güncelleme yapılabileceğini söylüyor. Kafamı asıl karıştıran bu oldu. aliexpress dekiler bildiğim kadarıyla güncelleme yapılamıyor. Sizce satıcı doğru mu söylüyordur?

@sruek

Foruma hoş geldiniz hocam. Yabancı saticilar doğruyu söyler ama türklere güvenmem kolay kolay :)

Geri
Üst Alt