VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Hocam sizin paylaştığınızı geç te olsa idrak ettim, tekrar oldu kusuruma bakmayın. Telefondan bakınca oluyor böyle atlamalar malum. Halojenlerle ilgili bir bilgiye ulaşırsam paylaşırım mutlaka :)

Sent from my iPad using Tapatalk

@SATURNUS2015 geçen hafta yurtdışındaydım, arabayla pek ilgilenemedim. Dün akşam bakma fırsatım oldu, ben yağmur sensörünü aliexpress'ten almıştım, long coding kısmında sensörü görüyor, bit byte kısmını okuyabiliyor ancak kodlama kısmındaki açıklamaları getiremiyor. Ben de herhangi bir işlem yapmadan kapattım.

SATURNUS2015 dedi:
Hocam sizin paylaştığınızı geç te olsa idrak ettim, tekrar oldu kusuruma bakmayın. Telefondan bakınca oluyor böyle atlamalar malum. Halojenlerle ilgili bir bilgiye ulaşırsam paylaşırım mutlaka :)

Aman hocam yapmayın ne kelime. sıkıntı yok. konu sayenizde çok sağlam oldu. devam yani.  s=s18
Orhan abi şu stopların kodunu bi türlü bulamadım. Yapan arkadaş nasıl yapmış acaba. Kablo sendeyse bi dene belki olur ledlerin kodu :)

SATURNUS2015 dedi:

Aman hocam yapmayın ne kelime. sıkıntı yok. konu sayenizde çok sağlam oldu. devam yani.  s=s18
Orhan abi şu stopların kodunu bi türlü bulamadım. Yapan arkadaş nasıl yapmış acaba. Kablo sendeyse bi dene belki olur ledlerin kodu :)
tamam bakarım inş onur
Bence olacak abi :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

feykbey dedi:
Kayseri-Ankara-İstanbul istikametlerinde bu işi yapmaya yardımcı olacak birisini bulabilirsem inşallah bu özellikleri açtırmayı çok istiyorum.

Birde Lane assisti - sign assisti benim araçta olurmu acaba?

1-LANE ASSİSTİ AÇMAK

6-KADRAN SELAMLAMA

14-ANİ FRENDE DÖRTLÜ FLAŞÖRLERİN ÇALIŞMASI

17-SELLEKTÖR İLE SİS FARLARININ DA YANMASI

25-SİGN ASSİSTİ AÇMAK

41-START STOP DEVRE DIŞI BIRAKMAK
Şu an istanbulda ücretle yapan yerler var.

Kablo ayarlayacağız yakında ondan sonra bizler ücretsiz yapacağız bu işleri.

Start-Stop devre dışı neden bırakmak istiyorsunuz hocam.

@yusuf

ana konu baslıgındada belirtmiştim sehiricinde start/stop kapalı oldugunda  ilk kalkışta daha derli toplu kalktığı hissi veriyor gibi geldi bana. son zamanlar araca bindiğimde hemen start/stopu kapatıyorum. eger tamamen devre dışı bırakıp istediğimiz zaman acma özelliği olursa cok iyi olur.

@Feykbey

eğer araç imzanızdakiyse olmaz. pxd kodlu dynamic light asist alınması gerekiyor diye biliyorum en azından.

Feykbey dedi:
@yusuf

ana konu baslıgındada belirtmiştim sehiricinde start/stop kapalı oldugunda  ilk kalkışta daha derli toplu kalktığı hissi veriyor gibi geldi bana. son zamanlar araca bindiğimde hemen start/stopu kapatıyorum. eger tamamen devre dışı bırakıp istediğimiz zaman acma özelliği olursa cok iyi olur.

Yok hocam size öyle geliyordur. Uzun vadede size tasarruf sağlayacak bir özellik bu.

Bence kapatmayın.

Kapatırsanız da tekrar kablo vasıtası ile açmanız gerekir.

Lane assist falan da murat hocamın dediği gibi sizin araca olmaz.

@yusuf

o zaman ilk fırsatta inşallah bu 4 özlliği açtırırım cok istiyorum.

KayseriAnkara-İstanbul takipteyim :)

6-KADRAN SELAMLAMA

14-ANİ FRENDE DÖRTLÜ FLAŞÖRLERİN ÇALIŞMASI

17-SELLEKTÖR İLE SİS FARLARININ DA YANMASI

18-KLİMA AUTO MODDA İKEN FAN HIZI GÖSTERİMİ

21-YAĞMURDA PENCERELERİN OTOMATİK KAPANMASI

29-ARAÇ MENÜSÜNDEN GÜNDÜZ FARLARI AÇIP KAPAMAK

41-START STOP DEVRE DIŞI BIRAKMA

Moderatör tarafında düzenlendi:

SATURNUS2015 dedi:

tamam bakarım inş onur
Bence olacak abi :)

şimdi kodlama yaptım. olmadı onur. o kodlar led arka çakarlar için. halojenlere olmuyor. kodları bulmak lazım.
Tüh ya :) video sahibine ulasabilir miyiz acaba

Geri
Üst Alt