Bu kablolar Golf 7 için uıygun değilmiş.ercanerten dedi:http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150615083802&isPremium=y&SearchText=vag+com+hex+can+14.10
Bunlar sahibinden de 320 liraya satılanlar ile aynı kablo. Satıcılara mesaj attım uyumluluk konusunda bakalım ne cevap verecekler.
Hocam kabloyu bağlamadan antivirüs programı varsa onu da kapatmanız lazım, aksi halde kablo yanabilirsruek dedi:Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Kablo için Ankara'dan bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır? Elimde mevcut 12.12 kablo var ama yapamadım. Kablo için kullanacağım pc yi hiçbir şekilde nete bağlamadım, yani güncelleme, kabloyu yakma ihtimalim yok. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim. Ya da kabloda sorun vardır diyerek, yeni 14.10.2 kablolardan sipariş edeceğim.
Hocam bu iş için kullandığım bir netbook var. Alakası var mıdır bilmiyorum, intel atom işlemcili. Makinede temiz kurulum yaptım, win7 starter 32bit ile geliyor. Bütün antivirusleri kaldırdım, windows firewall ve defender ı kapattım. Programı yükledim, driver güncelledim ama programda test yapınca olmadı. İşletim sisteminden olabilir diyerek de win7 ultimate 32bit ile de denedim, sonuç değişmedi. Bu işlemler sırasında net bağlantılarının hepsini disable yaptım. Hiçbir şekilde nete bağlanmadı. İlk kez yapacağım için, sorun benim yanlış birşeyler yapıyor olmam mı yoksa kablo sağlam değil mi bilmiyorum.fcsrn dedi:Hocam kabloyu bağlamadan antivirüs programı varsa onu da kapatmanız lazım, aksi halde kablo yanabilirArkadaşlar cevaplar için teşekkürler. Kablo için Ankara'dan bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır? Elimde mevcut 12.12 kablo var ama yapamadım. Kablo için kullanacağım pc yi hiçbir şekilde nete bağlamadım, yani güncelleme, kabloyu yakma ihtimalim yok. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim. Ya da kabloda sorun vardır diyerek, yeni 14.10.2 kablolardan sipariş edeceğim.
Abi ledlerin kodu oluyor herhaldeSATURNUS2015 dedi: