Yok hocam kapatmam zaten de özelliği açtırdım Maksat özellik olsun.SATURNUS2015 dedi:aynen öyle. bence kapatmayın.
http://www.chevroletclubtr.org/elektronik-stabilite-kontrol-programi-esc-nedir/
biraz siteyi karıştırdım forumları falan şu Rain Closing olayını 14.10.2 sürümlü kablom ile yaptım ekranda 'yağmur da kapatma otomatik' yazsada sonuç alamadım. yada hemen denediğim için sonuç vermedi. harfiyen hepsini yaptım fakat sonuç yok. yarın yine deneyeceğim. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa iletişime geçebilirim.TeşekkürlerArkadaşlar bu xds kilidinin ayarını değiştirsek ciddi anlamda sıkıntı olur mu? Bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan var mıdır aramızda?
SATURNUS2015 dedi:Hocam coding long coding helper menünün içinde olması lazım. byt 0 da bit 1 ve bit 2 var mı? her ikisini de aktif edip deneyin bakalım 14.10 la açılacak mı bu özellik. s=s16@SATURNUS2015 dün bu rain closing olayına baktım da
Select RLS (rain and light sensor) - STG
Byte 0
Enable Bit 2
biraz siteyi karıştırdım forumları falan şu Rain Closing olayını 14.10.2 sürümlü kablom ile yaptım ekranda 'yağmur dakapatma otomatik' yazsada sonuç alamadım. yada hemen denediğim için sonuç vermedi. harfiyen hepsini yaptım fakat sonuç yok. yarın yine deneyeceğim. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa iletişime geçebilirim.Teşekkürler
Bu işlemi nereden yapıyoruz? Elimizde herhangi bir ekran görüntüsü var mı deneyelim?
Foruma hoş geldiniz.Faruk_Bardak dedi:Arkadaslar aracim 1.4 highline
Sis farlarini dönüş fari olarak ayarlamak istedim fakat olmadi. Normal farlar ile beraber yanmaya basladi.
Yedek de almadigim için geri donemiyorum.
Bir cok ozelligi acmistim ama orj ayarlara dönmek için ne yapabilirim. Yardimci olursaniz sevinirim.
Ilk basta auto scan yapmistim bir text dosyasi kaydetmişti. Onunla bir dönüş yapilabiliyormu bilmiyorum.
Neredesiniz hocam siz.Faruk_Bardak dedi:Malesef yok hocam . Hep forumdan aldığım bilgilerle ve orj kablo ile yapmistim.
Servise gitsem orj yazilim falan yuklerlermi acaba ücretli olarak.
Yada ender elektroniğe gitsem duzeltirlermi acaba diyorum fakat orasida bana çok uzak.
Yenibosnada tavsiye edeceğim bir usta var. İşinizi çözer.Faruk_Bardak dedi:Beylikdüzü
İşin ehli ise iyi oluryusuf dedi:Yenibosnada tavsiye edeceğim bir usta var. İşinizi çözer.Beylikdüzü