VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Bunu yapmistim hocam

5) açılan pencerede (5)-Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B 12 kanalına girip mevcut değeri Cornering Left (abbiegelicht links)yapıyoruz.

6) yine aynı pencerede bu sefer (5)-Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B 13 kanalına girip mevcut değeri Cornering Right (abbiegelicht rechts) yapıyoruz ve işlem tamam.

Sayfadaki tum ozellikleri actim sayilir.

Yagmurda tavan camların kapanmasi haric.

Sislerle ilgili olarak birde sellektor yapinca sislerinde yanmasini da yapmistim. Haliyle oda calismadi.

Yalnızca sislerle sorunum var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam auto ve normal far konumunda iken farlarla beraber sislerde yaniyor far anahtarini çekince yanmasi gerekirken surekli yaniyor.

Park konumunda sönüyor ve gündüz farlari yaniyor.

Ayrica gündüz farlarinida auto konumuna ayarlamistim

@SATURNUS2015

Sanırım Faruk Abinin demek istediği kodlama, sisler şuan 40km/h hızın altında statik dönüş farı işlevi görüyor, kodlamayla bu hız sınırı kaldırılabiliyor(yada artırılabiliyor tam hatırlamıyorum), 40km/h hızın üzerinde de statik dönüş farı işlevini devam ettirmesini istiyor sislerin sanırım

@yusuf

Abi comfortlineda da standart statik dönüşlü sisler

Peki abilerim fabrika ayarlarina donus yapabilmem icin autoscan ile aldigim text dosyasi bi ise yaramiyormu yada be yapabilirim.

Ekran menusunden tumunu fabrika ayarlarina aldim değişmedi yani özellikler gitmedi

SATURNUS2015 dedi:
Peki abilerim fabrika ayarlarina donus yapabilmem icin autoscan ile aldigim text dosyasi bi ise yaramiyormu yada be yapabilirim.

Ekran menusunden tumunu fabrika ayarlarina aldim değişmedi yani özellikler gitmedi
ekran mensünden fabrika ayarlarına dönmez hocam. tüm kodları iptal etmene gerek yok. her iki 5 lerinde eski değeri not aktive olması lazım . mevcut değerlere bakıp yapma imkanın var mı?
Hocam ilginize çok teşekkür ederim sağolun.

En kisa zamanda dediklerinizi deneyip bilgi vericem.

İyiki varsiniz.☺

Geri
Üst Alt