Faruk_Bardak
Üye
Teşekkürler Yusuf kardeşim.
Rica ederim sorununuz çözülünce bilgilendirin bizi deFaruk_Bardak dedi:Teşekkürler Yusuf kardeşim.
Özellikle üyeliği zorunlu kılmadım. Giren herkes faydalansın. Amaç o zaten. Başkaları para peşinde biz hizmet. Farkımız bu.SATURNUS2015 dedi:bende açılmıyor hocam. üye olmadığım için olabilir.http://www.vwgolfturkiye.com/forum/topic/9838-golf-7-kodlama-ve-gizli-%C3%B6zellikler-listesi/
Hocam Tikliyorum bende aciliyor ama
Benim anlamadığım highlinda statik dönüş zaten standard degilmiydi.SATURNUS2015 dedi:bizim başlıkta var faruk hocam aradığınız?Aynen hocam bende toplu halde sırf o listeyi görebilmek icin uye olmuştum.
Hocam ilginize çok teşekkür ederim sağolun.SATURNUS2015 dedi:ekran mensünden fabrika ayarlarına dönmez hocam. tüm kodları iptal etmene gerek yok. her iki 5 lerinde eski değeri not aktive olması lazım . mevcut değerlere bakıp yapma imkanın var mı?Peki abilerim fabrika ayarlarina donus yapabilmem icin autoscan ile aldigim text dosyasi bi ise yaramiyormu yada be yapabilirim.
Ekran menusunden tumunu fabrika ayarlarina aldim değişmedi yani özellikler gitmedi