benim 14 versiyon long coding yapamayan kablo ile 12 versiyon yazılımla aktive ettim bu özelliği. daha önce de hiç gözüme çarpmamıştı kapalı olduğu, yani araç bana geldiğinde aktif değildi gibi düşünüyorum. nasıl ESP kapalı gelir bana onu anlamaya çalışıyorum açıkcası. araç menüsünde ESC'de olduğu gibi ayar da yok. yani elimde kablo olmasa kapalı olduğunu bilmeden yaşayıp gidecektik...yusuf dedi:@Dark975
Hocam ben esp kapatabiliyorum şu an. 14 kablosu ile gelen yeni bir özellik bu. Ender de actirmistim. Muhtemelen bu özelliktir.
sizde bu ayarlara başkasının kablosuyla hiç girilmedi değil mi ? eğer öyleyse merak ediyorum sizde de default kapalı mı gelecek ayar.Orhan Hoca dedi:hocam bende kablo olmadığından bu sebeple bakamadım. siparişini verdiğim yeni kablo gelsin hemen bakar cavabını veririrm inş.arkadaşlar selam. ben XDS nin ayarını strong yapmak için [03] ABS -> 10 Adaptation kısmına girdiğimde "Expanded electronic differential lock" ın oldugu yerde "Electronic Stability Program"'in de oldugunu gördüm, fakat içindeki değer aktif olmadığını söylüyordu. Garip geldi bana ESP'nin devrede olmaması. Aktife değiştirdim. Bu arada aracın multimedia ekranında ESC aktif gözüküyordu bu aktif değilken. Kablosu olan arkadaşlardan biri kendi golf 7 lerinde kontrol edebilirler mi bu değeri rica etsem?
Müthiş bir keşif bana kalırsa.Dark975 dedi:arkadaşlar selam. ben XDS nin ayarını strong yapmak için [03] ABS -> 10 Adaptation kısmına girdiğimde "Expanded electronic differential lock" ın oldugu yerde "Electronic Stability Program"'in de oldugunu gördüm, fakat içindeki değer aktif olmadığını söylüyordu. Garip geldi bana ESP'nin devrede olmaması. Aktife değiştirdim. Bu arada aracın multimedia ekranında ESC aktif gözüküyordu bu aktif değilken. Kablosu olan arkadaşlardan biri kendi golf 7 lerinde kontrol edebilirler mi bu değeri rica etsem?
Orhan hocam, lane asisti acmistim yazmissiniz comfortline araclardada mumkun mu, herhangi bir donanim taktirdiniz mi araca?Orhan Hoca dedi:sağolasın murat hocam.Müthiş bir keşif bana kalırsa.arkadaşlar selam. ben XDS nin ayarını strong yapmak için [03] ABS -> 10 Adaptation kısmına girdiğimde "Expanded electronic differential lock" ın oldugu yerde "Electronic Stability Program"'in de oldugunu gördüm, fakat içindeki değer aktif olmadığını söylüyordu. Garip geldi bana ESP'nin devrede olmaması. Aktife değiştirdim. Bu arada aracın multimedia ekranında ESC aktif gözüküyordu bu aktif değilken. Kablosu olan arkadaşlardan biri kendi golf 7 lerinde kontrol edebilirler mi bu değeri rica etsem?
Acaba bu sistem başka sistemlerle domino taşı etkisine benzer biçimde tepkime sonucu açılıyor olabilir mi?
Ben bir keresinde talihsizlik sonucu devreye soktum istemeden.
Bir el sanki viraj dışına çıkmak üzere yönelen aracı aldı ve çizgisine soktu. Bunu çok net hissettim.
Dolayısıyla ben çalıştığını deneyimleyenlerden biriyim.
Fakat dediğiniz gibi böyle bir kodlama hatası varsa Vw'e derhal bildirmeli.
Başta Orhan Hocam olmak üzere sizleri hayranlıkla izliyorum.
Başarılarınızı ve yenilikleri keşfin gayretini.
bende esp sadece bir kez yonca döner kavşakta devreye girdi. hızlı girmiştim ve kesin yoldan çıkma bariyere çarpmalı kazayı kurtardı. hayret içinde kaldım. nasıl atlattım diye. olmayan bir araçla kaza kaçınılmazdı.
sonradan kodlamayla açtığım lane assist de destekliyor bu sürüş güvenliğini. tabiki her zaman tedbirli ve dikkatli olmakta fayda var. fizik kurallarının şakası yok gerçekten.
Tesekkur ederim, light assist yok. Ekletmek muhtemelen tuzlu olur, acaba halojen farlara ekletilebiliyor mu?Orhan Hoca dedi:hocam dinamik light asssit opsiyonu ekli olması gerekli araçta. bu ekliyse açılır. dikiz aynası arkasındaki kamera vasıtasıyla çalışıyor.
@ragipertas
İzmir gurubundaki arkadaşlara sormak lazım. Kablonuz olsa uzak bağlantı ile bizim arkadaşlar yardımcı olurlar.major24 dedi:Bu özellikleri açtırabileceğim güvenilir yer bilen ? (Bodrum, Marmaris,İzmir(mümkünse gaziemire yakın bir yer)'de olabilir.)
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-golf-7-seat-leon-audi-a3-vagcom-gizli-ozellik-acma-izmir-205513349/detaymajor24 dedi:Bu özellikleri açtırabileceğim güvenilir yer bilen ? (Bodrum, Marmaris,İzmir(mümkünse gaziemire yakın bir yer)'de olabilir.)
Kişa dogru cikar belki izmirde kimse kalmadi herkes yazlikta dusunmeniz yeter tesekkurlerOrhan Hoca dedi:böyle ilanlar paylaşılınca içim içimi yiyor. nasıl daha izmire ulaşamadık. rica ve ücretle değil de bu işlemi keyif ve muhabbetle hallettirmek. bize izmirde gönüllü lazım. ama nasıl?http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-golf-7-seat-leon-audi-a3-vagcom-gizli-ozellik-acma-izmir-205513349/detayBu özellikleri açtırabileceğim güvenilir yer bilen ? (Bodrum, Marmaris,İzmir(mümkünse gaziemire yakın bir yer)'de olabilir.)
Boyle bir ilan var izmir icin
uzaktan yardımcı olurduk. ah keşke tüm dostlara uzanacak bir elim olsaydı. s=s20