VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Hocam supersiniz. Allah razi olsun.

Bende simdi aractaydim o 2 menüyü  not ative yaptim sisler normale döndü cok sükür virajlarda yanmasindan vazgecmistim çoktan.

Ama herzamanki gibi emek verdiginiz fotolari inceleyip bu özelliği hallederim sayenizde.

Cok teşekkür ediyorum hayirli sahurlar...

Oruç kafa ile kodlama böle oluyor işte.☺

Yapicam hocam evelallah

Sisleri söndürdüm ateşim söndü cok sükür. Yarin yine ateş basar denerim sayenizde.

Ben sizin yazilarinizi ta 1 ay önceden arabayi teslim almadan öncede dikkatle hepsini okuyordum. Ilk defa bi yerde yazmak zorunda kaldim. Yine hizir gibi yetistiniz sağolun...

Hocam sizin resimdeki gibi ayarladim fakat yine olmadi sisler sürekli yandi.

Tekrar iptal ettim teşekkürler...

@SATURNUS2015

RLS modülünüseçiyor ve kodlama yapıyor hocam. sıkıntı olan herşeyin normal olması fakat çalışmıyor olması.

SATURNUS2015 dedi:
@SATURNUS2015

RLS modülünüseçiyor ve kodlama yapıyor hocam. sıkıntı olan herşeyin normal olması fakat çalışmıyor olması.
bu güzel byt ve bitleri açıyorsa sorun olmaması lazım aslında aktive kodları bunlar. benim 12.10 kabloda hiç göremiyorum bile bunları. en son menü açılıp kalıyorum öyle.
Hocam benim kablo orj. Saniyorum 260 tl almistim

Cd de 2 yazilim vardi 14.10.2

Birde beta 15.5.0 ikisinide kurdum o bi sorun yapabilirmi acaba. İkisi ilede denedim sorun ayni.

Birde cok onemli degil ama ek yakit ve lipetimer i yapamadim bit bayt degisiminde kabul etmiyor hata veriyor.

Rain closing menu cikti ama

Calisip calismadigini deneyemedim henüz.

Hatirladigim kadari ile bit byte bölümü varmiydi onda sonlara dogru orda isaretlemem gereken degeri goremistim ole hatirliyorum.

Ben bayt bit degeelinide açtım kablomla 14.10.2 sürümle. Sonuc alamadim yinede

En son Rls yi seçip kaydet dediğimde kaydedilmedigine dair bir uyari veriyor. Menüde cikiyor ama olesine bi su döktüm silecek otm konumda sonuç alamadim.

Biseylerle cakisiyor kesin çünkü gündüz farlarinida auto konumda yansin diye ayarlamistim fakat park konumunda yaniyor.

Aynen hocam.

Onun için orj haline dönüp teker teker yapmak istemiştim olmadi.

Ramazan çıkınca deneyecegim saglam kafa ile.

Bu arada 14.10 surumu temiz kurulum yaptim yine lipe timer ve ek yakit olmadi.

arkadaşlar selam. ben XDS nin ayarını strong yapmak için  [03] ABS -> 10 Adaptation kısmına girdiğimde "Expanded electronic differential lock" ın oldugu yerde "Electronic Stability Program"'in de oldugunu gördüm, fakat içindeki değer aktif olmadığını söylüyordu. Garip geldi bana ESP'nin devrede olmaması. Aktife değiştirdim. Bu arada aracın multimedia ekranında ESC aktif gözüküyordu bu aktif değilken. Kablosu olan arkadaşlardan biri kendi golf 7 lerinde kontrol edebilirler mi bu değeri rica etsem?

Geri
Üst Alt