VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

Onur dedi:
Sattığım araçta gösterge selamlamayı açmıştık şimdi eksikliğini hisseder oldum.  :mad:

Orhan hocam kumanda ile kilitleyince korna çaldırma varmıydı?
Dwa onay baya dikkat çekiyor abi. Korna bildiğin birine selam vermeye çalmış gibi oluyor :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle çok süper oluyor  :D

Golfturkiye.net sitesinden Necati Abinin yardımıyla Işık-Yağmur Sensörü olmayan araçlarda Leaving Home fonksiyonunu kodladık. Henüz deneme şansım olmadı elimde kablo olmadığı için ama kendisi denedi ve çalıştığını söyledi. Kodlar şuan elimde deneme şansı olan arkadaşlara paylaşabilirim :)

@Onur

Çok güzelmiş hocam. Vag kodları konusuna yazarsanız iyi olur. İlla birileri görüp kullanır.

İlk mesaja Orhan Abi ekler sanırım.

2kj4Nd.png

ZVYRQo.png

Kodlar bu şekilde.

Çalışma prensibi ise şöyle bildiğiniz üzere kumandadan kilit açma tuşuna bastığınızda iç aydınlatmalar 24 saniye veya anahtarı kontağa takana kadar yanıyor. Yukarıdaki kodlarla iç aydınlatmalarla beraber park+sis ve arka stoplarında yanmasını sağlıyorsunuz.  Buda aynı şekilde 24 saniye veya kontağa takana kadar. Tabi ışık sensörü olmadığı için gece gündüz yanıyor tek dezavantaj o bana göre ama sıkıntı olacağını sanmam.

@Onur

Elinize sağlık hocam ;) Kırsal bölgedeki arkadaşların çok işine yarayacağı kesin.

Kodlara ilaveten. Videodaki  olay.

Orhan Hocam bir arkadaşımızın yardımıyla açılan özellikler;

Gösterge selamlama

Amerikan Park

Aracı kilitleyince korna dat dat

İnsan daha çok seviyor aracını ekstra bir şeyler ortaya çıkınca  :'(

Negatiwe dedi:

Gösterge selamlama

Amerikan Park

Bende aracıma  VAG .COM kodlamasını yaptırmak istiyorum ankarada olup kodlamaları  yapabilen ve yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır ?

kimi-emd dedi:

Gösterge selamlama

Amerikan Park

Bende aracıma  VAG .COM kodlamasını yaptırmak istiyorum ankarada olup kodlamaları  yapabilen ve yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır ?
@Orhan Hoca

Orhan hoca konuya hakim yardımcı olacaktır

@Negatiwe @Orhan Hoca yardımlarınız için çok sağolun ancak sahibinden.com sitesinde ücretle gizli özellikleri açan yerlere güvenebilir miyiz?

Acaba forumda  buluşma yapmayı planlıyor musunuz ?

@Orhan Hoca, actirtabilecegim bir yer bulamaz isem mecbur alıp kendim acicam. Orijinal olmayan ürünlere pek sıcak bakamadigim için direk orj. Bakayim diye yazmıştım.

Orhan Hoca dedi:
@Negatiwe @Orhan Hoca yardımlarınız için çok sağolun ancak sahibinden.com sitesinde ücretle gizli özellikleri açan yerlere güvenebilir miyiz?

Acaba forumda  buluşma yapmayı planlıyor musunuz ?
iş yeri tarzında güvenilir yerler vardır. şahsa bakmamak lazım.risk var her zaman.

ankara konu başlığında bir buluşma organizesi yapılsa iyi olur gerçekten. şu an planlama yok.
@Orhan Hoca  ben ankarada  VAG.COM kodlamaları yapan yerleri biraz araştırayım içime  sinen bir yer bulursam size de haber veririm

aslında ankarada bir buluşma organizasyonu olsa çok iyi olur 

Geri
Üst Alt