VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@Onur

Bizim buralarda da yapan olsada açtırsak birkaçşey insanın canı çekiyor :(

@Orhan Hoca

Kablo alırsam inşallah buradaki tüm kodlamalar için ders videolari çekmeyi düşünüyorum.

@Orhan Hoca

@yusuf

Araç sahibinden istedim kodları bilgisayari çoktugu için kodlarda gitmiş. Araç üzerinden bakıp beni bilgilendirecek :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Geri vites ve Sinyal senkronizasyonu videosun daki araç benim aracım.  Göktuğ isminde bir arkadaş mesaj atmış ve bu konun linkini paylamış. Kendisine kodları gönderdim burada da paylaşmak istedim.

09 Centrel Elk.

16- Seccurty Acces: 31347

10- Adaptasyon:

SOL STOP İÇİN

8)Leuchte28RFL LC11-Lichtfunktion C 28                  ------> Blinken links Dunkelphase    seçiceksiniz

10)Leuchte28RFL LC11-Dimmwert CD 28                  -------> 100    yapıyorsunuz

(11)Leuchte28RFL LC11-Dimming Direction CD 28  -------> Maximize  (seçili değilse )  yapıyorsunuz

SAĞ STOP İÇİN

(8)Leuchte29RFL RA64-Lichtfunktion C 29                  ------->Blinken rechts Dunkelphase  seçiyorsunuz

(10)Leuchte29RFL RA64-Dimmwert CD 29                  -------> 100 yapıyorsunuz

(11)Leuchte29RFL RA64-Dimming Direction CD 29  -------> Maximize  (seçili değilse )  yapıyorsunuz

Bu kodlamayı yapıp bir bakın hatalı bir şey olursa eski haline getiririz. Kendi aracım da şu anda led stop var o yüzden deneyemiyorum

necati dedi:
Merhaba Geri vites ve Sinyal senkronizasyonu videosun daki araç benim aracım.  Göktuğ isminde bir arkadaş mesaj atmış ve bu konun linkini paylamış. Kendisine kodları gönderdim burada da paylaşmak istedim.

Bu kodlamayı yapıp bir bakın hatalı bir şey olursa eski haline getiririz. Kendi aracım da şu anda led stop var o yüzden deneyemiyorum
Necati Hocam bizleri kırmadığınız için çok teşekkür ederim Paylaşımınız için ayrıca teşekkür ederim. 

@Orhan Hoca

Moderatör tarafında düzenlendi:
necati dedi:

Abi hosgeldin seninle golf Türkiyede görülmüştük leaving home için kod için teşekkürler :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim Hoş buldum. Bu kod sadece sinyal ve geri vites için olan kodlama. Diğer video daki  fren ışığı sinyal kodlamaları yapan arkadaşı tanıyorum onun la konuşmalarımız sonun da trafik de sıkıntı olabilir düşüncesi ile kodlamaları iptal etti diye biliyorum. 

Orhan Hoca dedi:
Teşekkür ederim Hoş buldum. Bu kod sadece sinyal ve geri vites için olan kodlama. Diğer video daki  fren ışığı sinyal kodlamaları yapan arkadaşı tanıyorum onun la konuşmalarımız sonun da trafik de sıkıntı olabilir düşüncesi ile kodlamaları iptal etti diye biliyorum. 
aynen bizde öyle düşündük. sinyal ve geri vitesin fren anında aynı anda yanması sıkıntı yapar ve görsellik açısından hoş gelmiyor.

o halde önceden paylaşılan 3. videoyu mesajlardan kaldırıyorum.

diğerleri için led stop kodları elinizde midir? sizin aracınızda şu an hangi halde?

birde avatar resminize göre soruyorum şu an sizde çift u led var mı?
Avatar resmi kendi aracım değil tek U led var bende.

led stop bu şekilde kullanıyorum 

Bu kodlama paylaşılmış. Led stop için hangi kodları sormuştunuz

Görünce dayanamadım hemen Yaptım cok Şekil oldu sanki, aksamda bi video çekeyim daha guzel olur [emoji5]️

https://vimeo.com/142127193

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Orhan Hoca

Bende geri kamera yok Orhan Abi, vw logosu selamlaması nasıl oluyor ki?

Hava biraz kararsın videoları çekip atayım daha güzel olur.

Geri
Üst Alt