VAG-COM Kodlamalarla İlgili Genel Paylaşım Konusu

@SATURNUS2015

Ender elektroniktwyim. O sıra ile uyguladı
Merhaba  Hocam;şu rain closing işini sanırsam ender elktronikte yaptırdınız yusuf hocam. sensör modül değişimi oldumu yoksa orjınal vag kablo ilemi kodlanarak açıldı Rain closing?

Ender dedi:
@SATURNUS2015

Ender elektroniktwyim. O sıra ile uyguladı
Merhaba  Hocam;şu rain closing işini sanırsam ender elktronikte yaptırdınız yusuf hocam. sensör modül değişimi oldumu yoksa orjınal vag kablo ilemi kodlanarak açıldı Rain closing?
Hocam bu işlemi ben yaptırmadim. Ama orjinal kablo ile yapılıyor. Herhangi parça değişimine gerek yok bildiğim kadarı ile

Ok teşekkürler.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani orjinal kablo sürüm vag ile açılabilir. Teşekkürler Orhan Hocam.

Anladım servisle görüşmek  lazım.  Teşekkürler  tekrardan

İstanbul Avrupa yakasında (Beylikdüzü) kodlamalar için yardımcı olabilirim.

Merhabalar

Merak ettiğim konu kodlama ile sesle kontrol özelliği açılabilinir mi?  Audi de kapalı gelen özelliği altta ki gibi aktive etmiş birisi.

--------

Here’s what you do:

Connect the computer to the car and fire up the VAG-COM software.

Select the Electronics 2 tab, then Module 5F.

Bring up the Long Coding Helper and change byte 16 from “01” to “00” (the last 5 digits of the entire code should be “10000” instead of “10100” when you’re done).

Click “Do It!”

Exit the software.

Reboot the MMI by simultaneously pressing “Setup” the knob center “joystick” button and the upper right button.

That’s it. Once the MMI is done rebooting, the voice recognition button on the steering wheel should work. Again, do this at your own risk, and be careful poking around in VAG-COM — it is possible to mess things up.

Bu da başka kaynak

http://www.audiworld.com/forums/audi-a5-s5-rs5-coupe-cabrio-125/s5-vag-com-settings-voice-activated-telephone-remove-seatbelt-chime-2720221/

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Orhan Hoca m

Yeni bir link ekledim. orada ekran görüntüleri ve değer açıklamaları da mevcut. Dikkatimi çeken donanım versiyonuda kod içinde belli edilmiş. std yada üst donanım gibi.

Hocam ben direksiyon Üzerindeki tusa basınca hizmet devre dışı mesajı alıyorum bu da bu özelliğin aracımızda olduğu izlenimi veriyor. Sadece Türkçe desteklemediği icin aktif olmadığını düşünüyorum. Windows içindeki ses tanima fonksiyonu gibi Türkçe sürümde kullanamıyoruz

VW Golf 7 - 2015 -1.4 TSI Highline - Tungsten gri - Manuel - Bi-Xenon LED Gündüz Sürüş Farları - Panoramik Cam Tavan

@Orhan Hoca Araştırıyorum hocam, ufak ama tatlı bir detay olmuş bulmak lazım :D

Youtube da ankaradan bu işe ilgili birisini buldum, özel mesaj attım umarım geri dönüş yapar ve geri vites ve sinyalin birlikte çakarlı yanmasını çözebilmiş oluruz  :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orhan Hoca dedi:
Geri vites ışığı ile sinyal farının çakarlı yanması kodlarını da bulmak lazım. onu aracımda açmayı çok istiyorum.öndeki ledli çakarlarla müthiş uyum olacak.

fakat kodlamayı bulamadım. bulan veya rastgelen olursa  konudan bilginiz olsun tekrardan.  s=s16
Videosu var mı Orhan Abi.. Merak ettim.

@Orhan Hoca Tamam Orhan Abi hatırladım şimdi. Kesinlikle harika..

Kodlanan araç TR plakalı; bulamıyor musun kodları?

Plakadan araç sahibine ulaşabilirim Pazartesi  :)

@Orhan Hoca

Plaka okunuyor Orhan Abi.

Youtube hesabına da mesaj bıraktım şimdi. Bakalım geri dönecek mi?

Orhan Hoca dedi:
@Orhan Hoca

Plaka okunuyor Orhan Abi.

Youtube hesabına da mesaj bıraktım şimdi. Bakalım geri dönecek mi?
tamamdır sağolasın göktuğ.  s=friendship

you tube dan gelir muhakkak. golftutkusu adına geldiğini söylersen daha uygun olur. vag konumuzun linkini de atıver.

çakarlı videoyu 5 ay önce en son videoyu 2 ay önce yüklemiş kendisi ama kontrol edip dönüş yapar sanırım.
Linki de paylaştım Orhan Abi. Bakalım dönüş yapmasını bekliyorum..

@gdervisoglu @Orhan Hoca Bende aynı kişiden cevap bekliyorum  8D Youtube üzerinden biraz umutsuzdum mesajı görmesinin facebookta falan aradım ama oralarda da bulamadım ne yazık ki, beklicez bakalım.

Geri
Üst Alt