Model yılı nedir hocam ?@MSE hocam teşekkürler, değiniz iki yöntemide denedim error diyo olmayacak galiba
Hocam cd nin içinde crack dosyası (sart gibi bişeydi adı sanırım.)varsa onu yaptınız mı?
Select'e tıkladıktan sonra çıkar karşınıza aslında ama diğer menüler var üst tarafta kurcalarsanız biraz bulabilirsinizCd den şifre isteyen kısmı yeniden yükledim sök tak yaptım oldu ama bu ayna indirme için STG52 neresi bulamadım Sent from my iPhone using Tapatalk
STG olarak bulamadım 52- door gibi birşey vardı 52 ye güvenerek girdim denedim oldu şimdi sağolunSelect'e tıkladıktan sonra çıkar karşınıza aslında ama diğer menüler var üst tarafta kurcalarsanız biraz bulabilirsiniz
Yardımcı olabildiysek ne mutluSTG olarak bulamadım 52- door gibi birşey vardı 52 ye güvenerek girdim denedim oldu şimdi sağolun
Sağolasın ama programı açıp kapama stabil değil her istediğinde tekrar açılmıyor var birşey ama bakalımYardımcı olabildiysek ne mutlu [emoji4]
Eğer tıkladığınız halde açılmıyorsa hiç durmadan basın sürekli. Ben önceki pc de öyle yapıyordum.Sağolasın ama programı açıp kapama stabil değil her istediğinde tekrar açılmıyor var birşey ama bakalım
Sürekli basmak yerine üzerine 1 defa tıklayıp entere basılı tutmak daha az yorucu oluyor Ayrıca yine açılmazsa da silip tekrar yükleyin. İşe yarıyor [emoji106]Eğer tıkladığınız halde açılmıyorsa hiç durmadan basın sürekli. Ben önceki pc de öyle yapıyordum.