- İsim
- Erkan
Hmm olabilir hocam mantıklı ne olur ne olmaz müdahale etmek istemedim@erkanwrc menüye kapatma seçeneği geliyor galiba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hmm olabilir hocam mantıklı ne olur ne olmaz müdahale etmek istemedim@erkanwrc menüye kapatma seçeneği geliyor galiba.
Bunu dediğiniz çok iyi oldu Hocam. ESP spor kodlaması yapacağım ama benim kablo göstermiyor ilgili BİT'i, hangi değer yapacağımı da bilmediğimden yapamadım kaldı öyle. Yarın deneyeceğim bunu.Coding kısmında byte 29'da orjinal 02 yazar 07 ile değişirseniz esc off kısmı eklenir asr off kısmının altına yani ben ekledim kullanmıyorum ama özellik olsun diye
Sent from my iPhone using Tapatalk
03-abs brake den byte29 gel 02 yi 05 yada 06 yaptıgında asr off esc spor ve esc off olarak 2 li şekilde veriyorBunu dediğiniz çok iyi oldu Hocam. ESP spor kodlaması yapacağım ama benim kablo göstermiyor ilgili BİT'i, hangi değer yapacağımı da bilmediğimden yapamadım kaldı öyle. Yarın deneyeceğim bunu.
Hocam siz 05 veya 06 demişsiniz. Gökhan Hocamız da 07 demiş. Hangisini yapmalıyım?03-abs brake den byte29 gel 02 yi 05 yada 06 yaptıgında asr off esc spor ve esc off olarak 2 li şekilde veriyor
05 de açılanHocam siz 05 veya 06 demişsiniz. Gökhan Hocamız da 07 demiş. Hangisini yapmalıyım?
ASR OFF05 de açılan
asr off
esc spor
06 da açılan
esc spor
esc off
07 de açılan
esc off
asr off
tercih sizin hangisini denemk isterseniz
2 li şekilde açılıyor 3 tane olmuyorASR OFF
ESC Spor
ESC OFF
Olması için 06 mı yapacağım yani, asr off zaten var. 06 yaparsam ASR off a ek olarak esp spor ve esc off gelecek doğru mu anladım.
Başka bir kabloyla açtığım araçta 3'lü idi yanlış hatırlamıyorsam.2 li şekilde açılıyor 3 tane olmuyor
o kadarını bilmiyorum ama harfli kod girilebilir A0 gibi yada EA gibi filan bakılması gerekirBaşka bir kabloyla açtığım araçta 3'lü idi yanlış hatırlamıyorsam.
Sanırım bu işinize yarayabilir. http://www.stemei.de/pages/coding/vw-golf-vi/led-rueckleuchten.php@ugurgoncu_02 vag com ile yapılır muhtemelen.
Eren ESC SPOR ve ESC OFF şeklinde yap. Esc sporda ASR kapanır zaten.Başka bir kabloyla açtığım araçta 3'lü idi yanlış hatırlamıyorsam.