[mention=12818]Samet5235[/mention] [mention=12818]Samet5235[/mention] Herkese Merhabalar, yaklaşık 1 aydır rolantide titreme, dalgalanma ve gaza yüklenince motordaki tekleme vs. sarsıntının meğer asıl sebebi internet sitesinden aldığım, " ÇAKMA BUJILER'miş"..Yetkili vw servisinin ve ayrıca özel bir vw servisine gittiğimde yıllarca bu yetkili serviste usta şefi olarak çalıştığını öğünerek beyan eden zavallıların günlerdir bulamadığı sorunu dün özel servisteki genç bir oto elektrik ustası buldu..Usta bana eski orijinal bujilerle mevcut bujileri karşılaştırmak istediğini söyledi..Ben de bunun üzerine 7 ay önce degistirdigim bujileri tekrar bulmak için tamircimin servisine gittim neyseki usta işe yarar eski bujileri bir teneke kutusunun içerisinde saklıyormuş.. Az da olsa bir umutla ve isteksizce eski orijinal bujileri şansımın da yardımıyla buldum..Genç ve zeki oto elektrik ustası mevcut bujilerin çakma olduğunu ve özelliğini yitirdiğini söyledi..daha sonra eski orijinal bujileri takıp deneyince ne rölantideki dalgalanmalardan ne de gaza yüklenince motordaki teklemelerden ve sarsıntılardan en ufak bir eser kalmadı..Allah'a şükürler olsun beni günlerdir rahatsız eden bu sıkıntıdan ve ilginç bir serüvenden kurtulmuş oldum darısı sizlere de olur inşallah..Siz siz olsun aracın orijinal parçalarını internetten alıp benim gibi mağdur olmayın../monthly_2019_10/20191026_083437.thumb.jpg.6a3b735c1df756175a5ed4df8c419162.jpg