merhaba geldi taktım ama bu farlar için ayrı konu açıldı orda resimler ve videolar mevcutMerhabalar, hocam ürün geldi mi?
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba geldi taktım ama bu farlar için ayrı konu açıldı orda resimler ve videolar mevcutMerhabalar, hocam ürün geldi mi?
Bu konuda osram distribütöründen Sercan bey’in telefon numarası var iletişime geçin.merhaba geldi taktım ama bu farlar için ayrı konu açıldı orda resimler ve videolar mevcut
güzel bilgi için teşekkürler,osram yan aynalar için de kayar led üretiyor gördüğüm kadarıyla.Ben ali express'ten ürün almayı düşünmüyorum sebebi uzun süre beklemek beni çok yoruyor açıkcası.Bayi kanalını zorlamaya çalışacağım her şekilde.Garantili ürün daha iyi olacaktır.iyi akşamlarBu farlar cok hosuma gitmis olup arastirmam ve iletisime gecmem sonucu osram tr ana bayisinden fiyatinin 775 euro + kdv oldugunu ogrendim. Dogruluk icin aramanizda fayda var yine. Yetkili ana tedarikcinin aslinda bireysel satis saglamadigini, toplu olarak firmalara urun satisi gerceklestirdigini bu tarz spesifik urunler icin musteri memnuniyetini saglamak adina satisini yaptigini hatirlatmam gerekiyor. Kredi karti yok. Adiniza fatura kesiliyor.
Alternatif olarak Amazon.de uzerinden alirsaniz vergiler ve kargo ucreti ile birlikte hemen hemen tedarikcisinin verdigi fiyata denk geliyor. Bir tik fazlasi olabilir.
8 bin lira buyuk bir para evet fakat taklit cin urunleri takmaktansa bunu almanin estetik, saglamlik ve garanti adina daha saglikli olacaginin kanaatindeyim. Bu urunun varligini bu konu ile ogrendim keske stoplara da el atsalarmis.
ben başka araçlara da bakıyorum ama aradaki fark uçurum 60.000tl civarı.Birkaç aracı favorilerime aldım ama ne fayda. 2015 comfort 1.4tsi benimki,resimdeki araç 2016 1.4tsi high.Sunroof bile yok[mention=16820]zdezen[/mention] 8000 tl verirlirmi kardes aracı deistir daha mantıklı akıl isi deil .
bu konuda desteğin önemliydi çok sağol.sercan bey ile görüştüm led kayarlar da ellerinde yok diye konuştuk yanlış hatırlamıyorsam.cebini aldım kendisinin ama konuştuklarımız yazılı ortamda olsa daha iyi olur diye düşündüm mail attım.[mention=19510]mufayu[/mention] hocam aynalar için kayar led de var ellerinde 115 Euro+KDV fiyat almıştım. Kaliteli ancak o fiyatı edermi?
Sonuçta aydınlatma fonksiyonu yok, o yüzden o fiyatı etmeyeceği kanaatindeyim.
( Aslında fiyatı çok değil, Euro’nun 3,50-4’00 arasında olduğu eski Türkiye olsa alınır. Ama son üç yılda yaşadığımız fakirleşme bu ürünleri bizlerden hızla uzaklaştırıyor)
Aynen hocam arada çok uçurum fiyatlar olmaya başladı.ben başka araçlara da bakıyorum ama aradaki fark uçurum 60.000tl civarı.Birkaç aracı favorilerime aldım ama ne fayda. 2015 comfort 1.4tsi benimki,resimdeki araç 2016 1.4tsi high.Sunroof bile yokhttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20200924/1800aef2ba64e120a00d4efb45b78147.png
...