@hakan1979 Arkadaşlar ben sipariş verdim bugün 1 aya gelecek 775euro+kdv dediler gelince fotoğrafları paylaşırım 2019 yılındaki bu mesajına istinadan yazıyorum farlarınız geldi mi taktınız mı acaba merak ettik?
Evet hocam geldi. Ayrı bir konu açıldı, konuyu aşağıya ekledim.@hakan1979 Arkadaşlar ben sipariş verdim bugün 1 aya gelecek 775euro+kdv dediler gelince fotoğrafları paylaşırım 2019 yılındaki bu mesajına istinadan yazıyorum farlarınız geldi mi taktınız mı acaba merak ettik?
Furkan hocam, ekletmesi kolay, ama replika farın bedeli 3000 ise orijinal farlar servisde daha pahalı, kafadan zarar etmiş olmaz mıyız?Far-stop değişikliği yapan forumdaşların, bunları kasko poliçelerine ekletmelerini şiddetle tavsiye ederim.
Belirtmedim ama özellikle Osram ledriving far için yazmıştım. Gerçi ben replika farlarımı da kendi değeri üzerinden işlettim kaskoya.Furkan hocam, ekletmesi kolay, ama replika farın bedeli 3000 ise orijinal farlar servisde daha pahalı, kafadan zarar etmiş olmaz mıyız?
Tuna hocam şuan Comfortline araca (bi-xenon basic yapmak) için ortalama maliyet nedir..?8000₺ ye orjinal far üstüne otomatik yükseklik ayari yapılır