Ön camda film olmayınca oradan giren ışık ön yan camların biraz daha açık görünmesine neden oluyor hocam.Açıklık ondan da kaynaklanıyor.Eski aracıma en ön cam hariç 2 numara film çektirmiştim.Ön camdan giren ışık ön yan camları arkalara göre açık gösteriyordu.Bende aynı bu şekilde sadece ön yan camlara ATR35 film çektirmeyi düşünüyorum ama bulunduğum şehirde neresi çekiyor, orjinal mi emin olamıyorum.Yaptiracak arkadaşlara fikir vermesi açısından paylaşıyorum. Arac biraz kirli kusura bakmayin.
Ön camlar ATR35, arkalar karartmali highline camı.
Fark var mi? Evet belki biraz. Fotografta biraz daha belli olmuş, ama ciplak gözle cok dikkatli bakmadıkça belli olmuyor, beni rahatsiz etmiyor. Açık tonlu olmasina rağmen sıcaklığı gayet güzel kesiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ekli dosyayı görüntüle 33535
Hocam BKF Tek’in bayi listesinde yoksa güvenmeyin.[mention=18329]Hsmpsn[/mention]
Ön camda film olmayınca oradan giren ışık ön yan camların biraz daha açık görünmesine neden oluyor hocam.Açıklık ondan da kaynaklanıyor.Eski aracıma en ön cam hariç 2 numara film çektirmiştim.Ön camdan giren ışık ön yan camları arkalara göre açık gösteriyordu.Bende aynı bu şekilde sadece ön yan camlara ATR35 film çektirmeyi düşünüyorum ama bulunduğum şehirde neresi çekiyor, orjinal mi emin olamıyorum.