ben arabayı alırken oraya yaptırmıştım, bir seneye kalmadan hava kabarcıkları oluşmaya başladı bilginiz olsun. Genelde o tip yerlerde işçilik biraz baştan savma olabiliyor, aynı yerde sermaik kaplama (adı seramik ama ne kapladıkları belli değil) gibi işlemler de tek elden yürütüldüğü için herhangi bir konuda gerçekten ustalık/uzmanlık oluşmuyor.
Arac renk ayni [emoji2] Sabirsizlikla bekliyorum. Dedigim gibi uygulanmis camlar uzerinde isi testi yapip hissedebilirsiniz. AIR serisi cidden dogal ve basarili.. PP serisi de ayni sekilde guzel fakat ornek goremeyjnce cesaret edemedim..De[mention=16201]Franquaz[/mention]
Ön sürüş camı haric atr35 de karar kıldım. Gittiğimde görsel test yapacak örnekler var burda dedi ...
At35 uygulamıyorlar (tüm bayiler ağız birliği etmiş)
Ön arka da oluşacak Ton farkını pek takmam sanırım
Bu fotoyu 3-4 hafta önce öylesine çekmiştim !
O zamanlar aklımda zerre ön yanlara film çektirmek yoktu
Halbuki beyni camlara odakladığında
Arkalarda var (daha doğrusu karartmalı)
Önler çıplak
Ne kadar uyumsuz muş?
Algıda uyanış !!!
/monthly_2020_06/IMG_20200428_191209.thumb.jpg.c4693183b4f0345239d20cf83d0980e1.jpg
STEK olabilir mi? Yeni baslamislar sanirim ama seri vs deneyim yok. Banada STEK action 50Gecen sene sirinevler de AFM Lumar bayiine gitmistim ATR35 yaptirmaya
Telefonla nakit 550-600 tl gibi 5 cam anlasmistim fiyati net hatirlamiyorum
Gittigimde birinci önceliğim ısı kesme olayı sonra gorsellik olduğunu soyledigimde bana başka bir ürün önerdi ve ısı test cihazı ile gösterdi
ATR35 ile diger uygulama yaptığı amerikan malı markasını hatırlamıyorum film ile ciddi ısı kesme olayı vardı
Net hatirlamiyorum 100-150 tl farkla tavsiye ettiği filmi yaptırdım
Geçen sene ağustos sicaklarinda aracta 4 kişi klima 24 derecede fan hizi 1 veya 2 kademede ayarinda cok memnun kalmıştım
Air80 ön cam o zamanlar uygundu simdi 800 tl civarindan bahsediliyor keşke yaptirsaymışım
Sirinevler AFM giderseniz ATR ile diger ithal ettikleri filmi karsilastirma testi yapmanızı öneririm
Hiç hatırlamıyorum hocam markayıSTEK olabilir mi? Yeni baslamislar sanirim ama seri vs deneyim yok. Banada STEK action 50
Onerdi isi Ile ilgimi gorunce
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Orası sökülebilen biyer. istedikten sonra yapılır. 1 karış sağ 1 karış sol olmak üzere 2 karış yer ancak sök-tak işi zaman alacağından pek oraya uğraşıp zaman kaybetmek istemezler.Merhabalar bende şubat ayında on cam dâhil film yaptirmistim. Sonradan farkettim ön ayna arkası kelebeklere film çekmemişler hoş bu durumdan memnunuyetsizligim yok dışardan belli olmuyor içeriyede ışık girdiği için kışın karanlık sorunu çekmiyorum sadece merak ettim o bölgelere yapabilen var mı?