Teşekkürler hocam,[mention=18329]Hsmpsn[/mention] güle güle kullanın çok güzel olmuş. Vosvagen yeşilini çok yakıştırıyorum. Nerde ve kaça yaptırdınız ayıptır sorması?
Atr35 icin 5 cam 700tl fiyat verdiler hocam. Atr harici serilerde muhtemelen daha uyguna gelir.[mention=18329]Hsmpsn[/mention] lumarr da
vw yeşili = AT-35 DİR
ATR- 35 farklıdır .
AT 35 KİME LAZIMDIR ? arka camları fabrikasyon karartmalı highline golfler ön camlara uyum için AT 35 (yeşil tonlu) taktıracaklar.
sıfırdan 5 camı da saydam karartmasız mesela comfort bir golf için ATR35 güzeldir .
en son llumar yakın zamanda yaptıran oldumu 5 cam ne fiyat dönüyor ?
Atr 35 5 cam 600 ama nakit!!(yetkili ankara bayi çölgecenler)Atr35 icin 5 cam 700tl fiyat verdiler hocam. Atr harici serilerde muhtemelen daha uyguna gelir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
600 iyi fiyat. Ben 700 dedim ama pazarlik yapmadim, belki 600 e çekilebilirdi bilmiyorum. Pazarlik konusunda cok beceriksizim.Atr 35 5 cam 600 ama nakit!!(yetkili ankara bayi çölgecenler)
Bu arada highline araçların sadece ön iki camı icin arka karartmalılarla uyumlu AT35 (yesil tonlu) için
2 lumarr yekili bayiside At35 önermiyoruz ATR tavsiye ediyoruz dedi
Ton farkı önemli değil diyorlar
Yok ben yaptırmadım .hafta sonu bir misafirim gelecek istanbuldan , onda da golf var.@Savatage Tum camlara yaptirmis. Performansinin iyi oldugunu soyluor film zaten dogal.. Kurcaladikca karar vermek zorlasiyor
Hocamın dediği gibi Highline araçlar için AT35 tabiri caizse cuk oturuyor. Örneğin @Ender abinin eski Highline aracında sonradan yapılan AT35 serisi uygulaması.Atr 35 5 cam 600 ama nakit!!(yetkili ankara bayi çölgecenler)
Bu arada highline araçların sadece ön iki camı icin arka karartmalılarla uyumlu AT35 (yesil tonlu) için
2 lumarr yekili bayiside At35 önermiyoruz ATR tavsiye ediyoruz dedi
Ton farkı önemli değil diyorlar