En Güzel Golf Fotoğrafları

@Savatage  siyaha bende bir ara kafayi takmistim hocam ta ki cilali bir gece mavisine denk gelene kadar. Golfte degeri bilinmeyen renklerden resmen gece mavisi. Durban jantli bir gece mavisi...
yanlız gece mavisi bir golf  %300   bej  döşemeli olacak ...bu 2 sinin uyumu ?  yok böyle bir ahenk 

@Savatage  kesinlikle hocam ama kahve deri koltukluda efsane oluyor. Gordugum en hos kombinasyonlu golftu gece mavisi, kahve deri koltuklu ve durbanli. 

@Savatage  hele kara yakut hocam galeride de gordum bu kadar tuhaf bir renk olamaz. Gece mavisi iyi bakilirsa cok asil bir renk. Stoplari öne cikartiyor u ledleri one cikartiyor ufak krom detaylari one cikariyor her detayi ile muazzam renk. 

@frknyldrm hocam bende 17 18 19 diye gittim 😂 18 e geçersin 1 sene sonra gözüne küçük gelir kafanı kurcalamaya başlar 19 jantı golfler seni almaya iter 😂😂
bende sırayla 14- 15 - 16 - 17 -18 - 19  jant gidiyorum bakalım... Golf R olunca direk 20 diyerek sonlandıracağım herhalde  :lol:

@Ender iyi ki senin takımı almamışım o zaman 😂
dünya hayatında pek öenmli değil nesneler. Güzel ve ince düşüncen için teşekkür ederim.

Yakın şehirlerde olsak al tak kullan derdim emin ol.

@AhmetCakmak hocam  önede yaparmısın :D
Hocam ön tarafı tam uyduramadık ama internette fazlasıyla indium gri R araç fotoğrafı var. :)   Pretoria'nın yakışmadığı araç yok, burada kriter çoluk çocukla 19'a geçmeye değer mi  :)  

image.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt