En Güzel Golf Fotoğrafları

Hayirli olsun hocam

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Baklava.xls excel dosyasina da girdin
Allah razı olsun Amin 

@frknyldrm bende düşündüm MK3 jettaya önü ne kadar çok benziyor. Eski kasalar yenilere göre çok daha ilgi çekici ve güzel.
Türkiye'de de bu dönüşümü yapan vardı zamanında, vento (jetta mk3) önü golfe kıyasla daha güzel bence. Bunu ilk kim düşünüp yaptıysa helal olsun gerçekten. :)

Eski kasaların güzelliği konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Bu konuda genelde eskileri paylaşıyorum, belki dikkatinizi çekmiştir.  (y)

Bir fotoğrafta ben ekleyeyim detaylı iç dış temizlik için zaman kolluyoruz sonrasında konu açarım :)  iki gün önce yaptığım yıkama arkasından gtechniq c2v3 uygulanmış hali

4FB28940-927D-4C9B-B220-665DC20E4864.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir fotoğrafta ben ekleyeyim detaylı iç dış temizlik için zaman kolluyoruz sonrasında konu açarım :)  iki gün önce yaptığım yıkama arkasından gtechniq c2v3 uygulanmış hali

Ekli dosyayı görüntüle 32871
Maşallah. Güzel ve bakımlı MK6 yı hep sevmişimdir. Ara sıra resim at ki Gözlerimiz unutmasın bunları  (y)

Bayram sonrası Detay temizlik konusunu da bekliyoruz inşallah.

@Ender teşekkürler ender abi :)  benim biraz uzun sürer sanıyorum en kısa sürede inşallah sokağa çıkma yasakları falan olmasa şimdiye bitirmiştik bir sürü malzeme aldık kullanamıyoruz

@Gökhan Bilgin hocam sizin b6 passatınız vardı değil mi düşük km li ? daha sonra bunu almıştınız yanlış hatırlamıyorsam. maşallah cok güzel aracınız  :masallah:

@Yehanoha evet doğru hocam passat konusunun son sayfasında paylaşmıştım hatta. Teşekkürler Allah razı olsun bu arada :)

Geri
Üst Alt