En Güzel Golf Fotoğrafları

Aracımı yanına park edeceğim cinsten maşallah . Can kıymetini artırıyorsun gün geçtikçe aracının. Evlenmiş olmanda kesmedi seni retrofitlerden :)  
Abi 23 gün önce bi kızım oldu 🧿onun doğumuna kadar arabayı kafamdaki doluluğa eriştirmek niyetindeydim ufak bir dijital tmps haricinde oldu diyebilirim😊Bu arada bugün ilk sıfır bayiden çıkardığım Golfümle bir market otoparkında karşılaştım değişik duyguydu😊

3A89AC92-4C79-4FCA-8E2E-DDF27D9E8D99.jpeg

E2F03AFA-7ACC-40E3-8F05-BDA3B616F751.jpeg

Maşallah. 

Her şey o güzel gönlüne göre olsun. Minik kızımızı öpüyorum ayrıca.

Abi 23 gün önce bi kızım oldu 🧿onun doğumuna kadar arabayı kafamdaki doluluğa eriştirmek niyetindeydim ufak bir dijital tmps haricinde oldu diyebilirim😊Bu arada bugün ilk sıfır bayiden çıkardığım Golfümle bir market otoparkında karşılaştım değişik duyguydu😊

Ekli dosyayı görüntüle 32477

Ekli dosyayı görüntüle 32479
Can hocam tebrikler Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin. Kız çocuğu babaya düşkündür, tecrübeyle sabittir. 

@tuncer_2632  atlantik mavide cok hos hocam, tonlari yakin ama gece mavisi siyaha daha yakin gibi sanki birde sedefli bir havasi var, sonuc olarak mavilerin hepsi guzel :)

@farukal aynen kardeşim gece siyah gibi duruşu benimde hoşuma gidiyor. Siyah her zaman asil ve asalet demek :)    (y)

Allah razı olsun Serdar abi hayırlısıyla zamanla tecrübe edeceğiz öyle derler hep haklısın[emoji4]
Hayirli olsun hocam

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Baklava.xls excel dosyasina da girdin

Geri
Üst Alt