Abi 23 gün önce bi kızım olduAracımı yanına park edeceğim cinsten maşallah . Can kıymetini artırıyorsun gün geçtikçe aracının. Evlenmiş olmanda kesmedi seni retrofitlerden![]()

Abi 23 gün önce bi kızım olduAracımı yanına park edeceğim cinsten maşallah . Can kıymetini artırıyorsun gün geçtikçe aracının. Evlenmiş olmanda kesmedi seni retrofitlerden![]()
Alanya ya yolun düşerse 1 gün vereyim aracı al kullan hocam. Sözüm olsun@AhmetCakmak eline sağlık fotoğraf ilede olsa hevesimizi aldık![]()
Allah analı babalı büyütsün inşallah hocam.Abi 23 gün önce bi kızım olduonun doğumuna kadar arabayı kafamdaki doluluğa eriştirmek niyetindeydim ufak bir dijital tmps haricinde oldu diyebilirim
Bu arada bugün ilk sıfır bayiden çıkardığım Golfümle bir market otoparkında karşılaştım değişik duyguydu
Ekli dosyayı görüntüle 32477
Ekli dosyayı görüntüle 32479
Amin hepimizin evlatlarınıAllah analı babalı büyütsün inşallah hocam.![]()
Can hocam tebrikler Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin. Kız çocuğu babaya düşkündür, tecrübeyle sabittir.Abi 23 gün önce bi kızım olduonun doğumuna kadar arabayı kafamdaki doluluğa eriştirmek niyetindeydim ufak bir dijital tmps haricinde oldu diyebilirim
Bu arada bugün ilk sıfır bayiden çıkardığım Golfümle bir market otoparkında karşılaştım değişik duyguydu
Ekli dosyayı görüntüle 32477
Ekli dosyayı görüntüle 32479
Allah razı olsun Serdar abi hayırlısıyla zamanla tecrübe edeceğiz öyle derler hep haklısınCan hocam tebrikler Allah analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin. Kız çocuğu babaya düşkündür, tecrübeyle sabittir.
Hayirli olsun hocamAllah razı olsun Serdar abi hayırlısıyla zamanla tecrübe edeceğiz öyle derler hep haklısın[emoji4]