- İsim
- Mustafa Kemal
Yarın deneyelim inşallah. Olmadı haftasonuna geniş geniş bakalim Mustafa Hocam.[mention=208]Ender[/mention] ilk randevuyu ben isteyeyim hocam [emoji23]
değerli hocam videodada belirttiğim gibi desteklemiyor uyarıs veriyorsa o sorun değil. Burda mirrolink uygulamasını biz çalışsın diye değilde daha çok ara köprü olsun şeklinde yapıyoruz. Yoksa 1.2. 1.2 gibi çok eski sayılan programı ne yapalım en güncel versiyon varken. Dolayısıyla hata vermesi normal Sanal olarak bu bir sorun değildir.Hocam ben note 8 denedim fakat mirrorlink desteklemiyor hatası veriyor anlıyamadım
Yok hocam hiç giremedik komple ana menüde duruyor desteklemiyor diyor badu ve andorid seçimi menüsünde kalıyor bi sonrakine atmıyor sıkıntı odeğerli hocam videodada belirttiğim gibi desteklemiyor uyarıs veriyorsa o sorun değil. Burda mirrolink uygulamasını biz çalışsın diye değilde daha çok ara köprü olsun şeklinde yapıyoruz. Yoksa 1.2. 1.2 gibi çok eski sayılan programı ne yapalım en güncel versiyon varken. Dolayısıyla hata vermesi normal Sanal olarak bu bir sorun değildir.
Videoyu tekrardan dikkatlice izlediğinizde ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız. Sorun devam ederse gerekirse özelden yazın telefonumu vereyim yardımcı olayım.
Yükledm hocam ama ona rağmen desteklemiyor hatası alıyorum@yusufacs Hocam bahsettiğiniz ekranın fotoğrafını çekip paylaşabilir misiniz ? Bu arada, bu 3 programın dışında telefonunuzda Car mode programı ilk etapta yüklü olması gerekiyor,Telefonu araç ekranına ilk yansıttıktan sonra kaldırabilirisiniz artık car mode programına ihtiyaç duymayacaktır medya sistemi. Car mode programını Galaxy app'ten yükleyebilirsiniz.