bkaank
Üye
- İsim
- burak kaan
@Recep Gül p20 pro buna benzer bir uygulama denedim ancak verimli değil malesef uğraşmaya devam ediyorum
güzel günlerde keyifle kullanmanız dileğiyle hocam.Ender Bey elinize emeğinize sağlık, aracı geçtiğimiz hafta teslim aldim ve ilk denediğim bu oldu, sorunsuz calistirabildim cok teşekkür ederim. Büyük iş başarmışsınız..
Hocam Huaweilerde genel bi sorundu sanırım. Bi arkadaş daha aynı şekilde yapamamıştı. Çeşitli uygulamalar var fakat pek randuman vermiyor. İPhone yada Android işinizi görür.Hocam bende huawei p 20 pro var. Netteki tüm uygulamaları denedim ama çalıştıramadım. Sanırım iPhone alcam sonunda...
Ekli dosyayı görüntüle 26910
Ekli dosyayı görüntüle 26911
Ekli dosyayı görüntüle 26912
Ekli dosyayı görüntüle 26913
Aynen hocam ne yaptıysam halledemedim. 2. El Sony Xperia alcam gibi gözüküyor.Hocam Huaweilerde genel bi sorundu sanırım. Bi arkadaş daha aynı şekilde yapamamıştı. Çeşitli uygulamalar var fakat pek randuman vermiyor. İPhone yada Android işinizi görür.
Ben cihazımda yüklü aplikasyonları çalıştırabiliyorum. Android uyumlu panaroma uygulamasından film ve maçlarımı izleyebiliyorum. Ama GSI iptv olmadığından denemedim bendeEnder hoca merhaba, çalışmalarınız için teşekkürler. android tüm uygulamalar derken gsı iptv çalışırmı?