sadikcakar12
Yeni Üye
- İsim
- Sadık
J6 da çalışırmı
Samsung sanırım! J6 derken? Android cihazlarda her türlü çalışıyor hocam.J6 da çalışırmı
1 hafta önce bendede oldu ender hocam, dediğiniz gibi, uygulamalara gelen güncellemeler bozuyor işi. Şöyle ki;Dün tam mirrolink konusunda biraz sorun yaşadım,
özellikle araç hareket ettiğinde uygulama arka planda çalışsa da Görsellik ekrana yansımıyor.
Sanırım Aplikasyonlar veya cihaz güncellemesi sonrasında oldu, Bu konuda biraz daha çalışmak gerekebilir. Bu şekilde bir sorunla karşılaşan oldu mu ? benden başka bunu yaşayan varsa ortak bir sorun olma ihtimali yüksek.
Merhaba Hocam.Ender hocam çalışma için ellerinize sağlık. Fakat bir turlu çalıştıramadım.
Telefon note 8 rootlu, cihazi baglayip mirrorlink e tıkladıgımda mirrorlinki kullanmak icin bir sertifikanın indirilmesi gerekiyor yazisi çıkıyor indir dediğimde indirilemedi diyor ve orada kalıyor dolayısı ile burdan öteye gidemedim.
Android auto ile bi sorun yok ama mirrorlink ile defalarca denememe rağmen baglanamadim.
Bunun bir çözümü varmıdır?
Teşekkürler
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam uygulamalar güncellendikce bizim sistem topallıyor maalesef, yeni çözüm bulmak gerekiyor. Mirrorlink için hem play store vede galaxy store'a girip "car mode" uygulaması güncel mi bir Kontrol edin.Ender hocam çalışma için ellerinize sağlık. Fakat bir turlu çalıştıramadım.
Telefon note 8 rootlu, cihazi baglayip mirrorlink e tıkladıgımda mirrorlinki kullanmak icin bir sertifikanın indirilmesi gerekiyor yazisi çıkıyor indir dediğimde indirilemedi diyor ve orada kalıyor dolayısı ile burdan öteye gidemedim.
Android auto ile bi sorun yok ama mirrorlink ile defalarca denememe rağmen baglanamadim.
Bunun bir çözümü varmıdır?
Teşekkürler
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam umarım bi çözüm yolu buluruz. Bu taraflarda bulunursa tabii ki seve seve paylaşrıım ama zor gibi buralarda. Kimse pek oralı olmuyor ALAMANLAR. Bunların eline cihazı verin kullanmasını öğrensin tamam öyle bizler gibi inciğini boncuğunu hayatta kurcalamazlar. Almanya dışında Avrupa genelinde sorunu çözen olursa çok iyi olur. Arada youtube'ye yazıyorum mirrorlink 2020 diye ama hep eski videolar çıkıyor karşıma.@Recep Gül Birkaç araitırma yapıyorum hocam tekrar çözümü mümkün gözükse de bizler her çözdüğümüzde yeni birşeyler yapılıyor ve Kullanım süremiz Yapılan çözümün emeğine değmiyor maalesef. Kalıcı bir çözüm olmadıkça biraz zor bu uygulamlar. Sonuçta emperyalizim kazanıyor Üreticiler zorunlu bırakıyor ücret karşılığında istedikleri kadar uygulama yapabilmemize.
Almanya yada Avrupa da çözüm bulunursa biz TR den önce sizlerden paylaşım bekliyoruz Recep Hocam.
Ayrıntılı bilgi için teşekkürler hocam, evet 9.0 sürümde mirrorlink ve Android auto artık gömülü geliyor. Kaldırsanız bile telefonda hâlâ daha çalışmaya devam ediyor. Dediğiniz yöntemi uygulamak lazım.Carmode eski sürümünü yükleyin güncellemeden sonra hareket halinde ekrani arka plana atiyor fakat guncel android 9.0 işletim sistemlerinde durum farkli muhtemelen mirrorlink onlarda cihaz yazilimi ile güncelleniyor ona cözüm bulamadim fakat android 7.0 işletim sisteminde carmode eski sürüme düşürup sorunsuz kullaniyorum şöyleki bu carmode yukleyince carmode setup diye bir uygulama daha yukluyor zaten bunu carmode yuklerken belirtiyor ve mirrorlink uygulamasi lgdirive dahil hepsinin güncellemesini kapatin
Dedigim gibi 7.0 ısletim sisteminde uygulamalrda mirrorlink uygulamasini görebiliyoruz güncelleme almasini engelleyebiliyoruz fakat 9.0 işletim sisteminde bu mumkun degil muhtemelen tlf yazilimiyla birbütun