Rockscot programı yüklü degilmi hocam. Varsa spotify kaldırın tekrar deneyin. Programlar çalışıyor olabilir. Son olarak ilk seçim yaparken youtube seçip geri tuşuna basmanız gerekiyordu acaba orasını mi atladınız.Hocam ekrana yansıttım ama youtubede sesi araça aktaramadım telefondan cıkıyor sizdekilerde o şekildemi oluyor acaba
Olabilir hocam bi bakıp deneyim tekrarRockscot programı yüklü degilmi hocam. Varsa spotify kaldırın tekrar deneyin. Programlar çalışıyor olabilir. Son olarak ilk seçim yaparken youtube seçip geri tuşuna basmanız gerekiyordu acaba orasını mi atladınız.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstad 1 yıldır gayet güzel kullandığım telefon ekranını yansıtmam ekteki resimde görüldüğü üzere lg mirror drive ve rockscout uygulamaları uzerindeki hareket halinde calismayacagini gösterir simge nedeniyle arac harekete geçince ekranı kapatıyor. Iki uygulamayi da guncellemedim ama yine duzelmediOn 23.05.2019 at 01:58, Ender yazdı:
Bu konu için yeni video çektim arkadaşlar. Şayet on hazırlık islemleri tamam ve eksiksiz ise bu şekilde sırasıyla açılış kısmını yapabilirsiniz. Keyifli Forumlar Dilerim
Üstad 1 yıldır gayet güzel kullandığım telefon ekranını yansıtmam ekteki resimde görüldüğü üzere lg mirror drive ve rockscout uygulamaları uzerindeki hareket halinde calismayacagini gösterir simge nedeniyle arac harekete geçince ekranı kapatıyor. Iki uygulamayi da guncellemedim ama yine duzelmediOn 23.05.2019 at 01:58, Ender yazdı:
Bu konu için yeni video çektim arkadaşlar. Şayet on hazırlık islemleri tamam ve eksiksiz ise bu şekilde sırasıyla açılış kısmını yapabilirsiniz. Keyifli Forumlar Dilerim
Recep Hocam paylaşmış linki oradan ulaşabilirsiniz hocam.[mention=208]Ender[/mention] ender bey lg mirrordrive 1.2.1.2 yi bulamiyorum 1.2.1.7 versiyonu var nasil edinebilirim o programi