- İsim
- Mehmet MAKAS
Değerli Orhan Hocam;Orhan Hoca dedi:Biz alternatif, kıymet bilir, ezici ve takip edilir bir forum olduk. s=s18
yeri geldi eksikliklerimizi ve yaşananları eleştirmekten çekinmeyiz. açılan dava haberlerini paylaşırız. yanlışın arkasında bilerek durmayız. ama bu GOLF 7 nin ve vw nin kalitesini inkar ettiğimiz anlamına gelmez.
Hakkın teslim edilmesini isteriz.
Biz başkasının tercihine de karışmaz , tercihinden dolayı dalga veya makara geçmeyiz. Saygılıyız.
alsın binsinler. ta o zamana kadar iç huzura ulaşamayacaklar, alana kadar onlara rahat yüzü yok.
ha pahalıysa almasın.
vw ye hırsından dolayı çakmaya çalışan vw sahipleriyle kasıtlı uğraşan trollleri için söylüyorum yanlış anlaşılmasın. s=bigstar
Beğen butonunu sadece beğen butonu olarak tekrar geri mi getirsek Sadece yazılan yoruma özel beğeni sosyal paylaşım platformlarındaki gibi. En azından cevap vermesekte bu gibi yorumları desteklediğimizi, beğendiğimizi ve/veya tekrarladığımızı belirtmiş oluruz. :'(silvershadow dedi:Değerli Orhan Hocam;Biz alternatif, kıymet bilir, ezici ve takip edilir bir forum olduk. s=s18
yeri geldi eksikliklerimizi ve yaşananları eleştirmekten çekinmeyiz. açılan dava haberlerini paylaşırız. yanlışın arkasında bilerek durmayız. ama bu GOLF 7 nin ve vw nin kalitesini inkar ettiğimiz anlamına gelmez.
Biz başkasının tercihine de karışmaz , tercihinden dolayı dalga veya makara geçmeyiz. Saygılıyız.
alsın binsinler. ta o zamana kadar iç huzura ulaşamayacaklar, alana kadar onlara rahat yüzü yok.
ha pahalıysa almasın.
vw ye hırsından dolayı çakmaya çalışan vw sahipleriyle kasıtlı uğraşan trollleri için söylüyorum yanlış anlaşılmasın. s=bigstar
Elleriniz dert görmesin.
Maşallah harika bir bilgi paylaşım platformu olduk.
Sadece Türkiye değil dünyanın dört bir yanından çoğunluğu sessiz takipçilerimiz artmakta..
En başta Yusuf Hocam ve siz olmak üzere Tüm dostlarımızın sayesinde...
Bu yorumunuzu beğendim hocam benim de aklımdan geçiyordu [emoji4]ErsinEsk dedi:Beğen butonunu sadece beğen butonu olarak tekrar geri mi getirsek Sadece yazılan yoruma özel beğeni sosyal paylaşım platformlarındaki gibi. En azından cevap vermesekte bu gibi yorumları desteklediğimizi, beğendiğimizi ve/veya tekrarladığımızı belirtmiş oluruz. :'(Değerli Orhan Hocam;Biz alternatif, kıymet bilir, ezici ve takip edilir bir forum olduk. s=s18
ha pahalıysa almasın.
Elleriniz dert görmesin.
Maşallah harika bir bilgi paylaşım platformu olduk.
Sadece Türkiye değil dünyanın dört bir yanından çoğunluğu sessiz takipçilerimiz artmakta..
En başta Yusuf Hocam ve siz olmak üzere Tüm dostlarımızın sayesinde...
Yusuf hocam Tapatalk'tan konulara abone olamıyoruzyusuf dedi:
Çok güzel yazmışsınız hocam zevkle okudum. Ama forumun kuralları ve tartışma olmaması için ufak bir kısmı affınıza sığınarak düzelttim.zambor007 dedi:@KabileReisi
@Orhan Hoca
Hocam valla bence siz komik durumuna düşüyorsunuz bu yazdıklarınızla,dh gibi forumalarda görüyorum çok olayı abartıp marka kötülemeye kadar gidenler var hatta dahada abartıp gaz maskesi aldım diye paylaşanlar bile oldu.Araçlarda tabiki bir sorun yok hala kaliteli ama yapılan bir yanlışı görmezden gelmek doğru değil, şu iyi şeyi yaptılar karşılığında demek vw kaliteli ama hem kendini hem insanları zehirliyor böyle bir hile yapmış insanları kandırmışdan farklı şeyler değil benim gözümde. Bunlar hep dış mihrakların oyunları,sizden öğrenecek değiliz iyi araç yapmayı &:
Anlatmak istediğim yapılan yanlış karşısında dik durmasını bilmiyorsunuz sat golf'ünü başka bir araç al ölmezsin ya,vw bir yerede kaçmıyor düzeltsinler yaptıkları sahtekarlıkları, pardon alırsın aracını.
Eyyyyy doğuş sen kimsin ya ben esas doğuş gibi sahtekar yarım yamalak araba satan,satış stratejisi olarak insanların heveslerini kullanan ve bir nevi karaborsacılık yapan bu firmadan nefret ediyorum batsınlar bir an önce çıkıpta hiçbir sıkıntı yok diye açıklama yapmaları beni çok sinirlendirdi mevcut yasal boşluğu kendi çıkarları için kullanmaktan insanları aptal yerine koymaktan geri kalmıyorlar, demek istiyorlarki sıkıntı yok siz golf almaya devam edin öylemi çakallar sizi
Böyle bir fırsat varken neden doğuş gibi bir firmaya ders vermiyorsunuzda sürekli golfte golf, şekeri alınmış çocuk gibi ağlayıp aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz ben bunu anlamıyorum bu forumda,burası dış dünyadan izole farklı bir gezegenmi siz Türkiye'de yaşamıyormusunuz, bu gerçeklerden neden bi haber davranıyorsunuz,en iyi seçimi (golf !) yapmayı biliyorsunuzda bu şekilde yapılan bir yanlışın karşısında durmayı neden akıl edemiyorsunuz.
Bence harika oldu, bu kadar çabuk işleme geçirmenize çok teşekkür ederim.yusuf dedi:
Benim WP olduğu için tapatalk ingilizce, sizde de öyle mi bilmiyorum ama, bende konudayken Subscribe butonu var, bunun sayesinde abone olabiliyorum.MSE dedi:Yusuf hocam Tapatalk'tan konulara abone olamıyoruz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam bendeki Türkçe.ErsinEsk dedi:Benim WP olduğu için tapatalk ingilizce, sizde de öyle mi bilmiyorum ama, bende konudayken Subscribe butonu var, bunun sayesinde abone olabiliyorum.Yusuf hocam Tapatalk'tan konulara abone olamıyoruz
Sent from my iPhone using Tapatalk