Ölçüler hangi araç için billmiyorum ama kış lastiği Golf 'te kullanılacak ise 17 inch 'te doğru ebat: 205/50 R17 veya 225/45 R17 olmalıdır.arkadaşlar 205 45 17 ebatlarında f/p yüksek kış lastiği arıyorum. bu ebatlarda en uygun fiyatlarda falken eurowinter hs01'i görüyorum. kullanan oldu mu ? (tyrereviewsde fiyat kaynaklı olumlu yorumlar var)
aynı ebatlar için ugp8, alpin 6, blizzak lm005 var.
lastikler yoğun kar yağışı olan yerde değil, daha çok yağmurlu çoğu zaman 0-3 derecelerde, ara sıra kar yağışı olan kuzey Ege bölgesinde kullanılacak. yani ön planda yağmurlu soğuk hava yol tutuşu olması gerekiyor.
teşekkürler.
Hocam arac golf degil, ebatlar dogru uzerinde turanza t005 var. Ekonomik bir kis lastigi arayisi icindeyim. Bu ebatlarda alpin 6 1500tl civari, ugp8 veya blizzak 1000tl civari. Hal boyle iken araya araya Debica frigo hp2’ye kadar geldim. 2021 yili 548tl. Lastikciye soruyorum su su sartlarda hangisi uygun olur diye, ana bayiyiz hangisini istersen onu takariz diyorÖlçüler hangi araç için billmiyorum ama kış lastiği Golf 'te kullanılacak ise 17 inch 'te doğru ebat: 205/50 R17 veya 225/45 R17 olmalıdır.
4 mevsim idealdir. Kış aylarında sahilden ayrılmıyorsanız.Merhaba.. Samsun koşulları göz önüne alındığında yani yılda bir kaç hafta kar olan ama genelde yağmur ile geçen bir şehir için alınabilecek kış lastiği önerisi olan var mı acaba?Teşekkürler..
Teşekkür ederim hocam cevabınız için..4 mevsim çok baktım ama deneyimleyenler ve yorumlar beni tedirgin ettiğinden kışlık almaya karar verdim.. Yine göz önünde bulunduruyorum4 mevsim idealdir. Kış aylarında sahilden ayrılmıyorsanız.
O tedirgin olduğunuzu söylediğiniz yorumlar, karadeniz sahilinde kullananlar değildir.Teşekkür ederim hocam cevabınız için..4 mevsim çok baktım ama deneyimleyenler ve yorumlar beni tedirgin ettiğinden kışlık almaya karar verdim.. Yine göz önünde bulunduruyorum
O tedirgin olduğunuzu söylediğiniz yorumlar, karadeniz sahilinde kullananlar değildir.
Ünyede arkadaşım yıllarca yaz lastiği ile kışı geçirdikten sonra 4 mevsim önerdim 3 yıldır kullanıyor Goodyear 205/55 R16 91V Vector 4 Seasons Gen-3
Ve İnanılmaz memnun.
Ek; Arkadaşımın aracı T.Corolla
Teşekkür ederim bugün biraz da 4 mevsim bakayım.O tedirgin olduğunuzu söylediğiniz yorumlar, karadeniz sahilinde kullananlar değildir.
Ünyede arkadaşım yıllarca yaz lastiği ile kışı geçirdikten sonra 4 mevsim önerdim 3 yıldır kullanıyor Goodyear 205/55 R16 91V Vector 4 Seasons Gen-3
Ve İnanılmaz memnun.
Ek; Arkadaşımın aracı T.Corolla