Hocam 4 mevsim lastik reklam aldatmacasından bişiy değildir,çünkü yaz ve kış lastiklerinin kauçuk oranları farklıdır bu da sürüş güvenliğini direk etikleyin bir unsurdur ben yazlık ve kışlık lastik kullananlardanım zira eski aracım olan peugot la sözde! 4 mevsim denen lastiklerle buzda-karda kaydım ve bir audia4 e sağ önden çarptım işte o zaman anladım kışlık lastiğini önemini ve dedimki eğer iyi bir araba (sıfır) araç alırsam mutlaka kışlık lastik alacağım dedim ve aldım.Fakat burda bi parentez açmak lazım kesinlikle reklam amaçlı yazmıyorum,bildğiniz üzere michel crossclimet lastik üretti (yazımı yanlış olaiblir hızlı yazıyorum) bu lastik için firma 3 yıl ar-ge çalışması yapmış hem yazlık hem de kşlık olarka kullanılıyor ben kullanana ya da memnun olana ya da olmayana denk gelmedim.O tedirgin olduğunuzu söylediğiniz yorumlar, karadeniz sahilinde kullananlar değildir.
Ünyede arkadaşım yıllarca yaz lastiği ile kışı geçirdikten sonra 4 mevsim önerdim 3 yıldır kullanıyor Goodyear 205/55 R16 91V Vector 4 Seasons Gen-3
Ve İnanılmaz memnun.
Ek; Arkadaşımın aracı T.Corolla
Bence kışlık lastik alıp en iyisini yapmışsınz hem lastik ömrünü uzatmışhem de sürüş güvenlğinizi arttırmış oldunuz.Keyifli sürüşler..