Kurt Knispel
Üye
Üçü arasında en uygun Falken'di.
Hocam bende ayni sekilde kullaniyorum. Normalde 17 dijon var, kislik icin 16 dover jant almistim ve bridgestone blizzak lm005 kis lastigi ile birlikte yaz kis donusum yapiyorum. Bijonlar uyuyor 2 senedir bu sekilde kullaniyorum.Arkadaşlar merhaba,
Şuan aracımda Dijonlar mevcut. Kışlık lastikler için 16 sac jant kullanacağım . Merak ettiğim konu mevcut bijon saplamalarını 16 sac jantlar ile kullanabilir miyim? Yoksa yeni bir bijon seti almam mı daha sağlıklı olur? Sürüş güvenliği birinci önceliğimiz bildiğiniz üzere ; bilen,kullanan, deneyimleyen olduysa yardımları için şimdiden teşekkür ederim.
İyi akşamlar.
Bir kaç farklı yerde sac jantlar için kullanılan bijonların daha farklı olması gerektiği ile ilgili yorumlara denk geldim ama tam emin olamadım açıkcası. Hani dijonlara zarar gelmesin diye jantlardan biri fırlayıp gitmesin dedim Kışlık tercihimi bende blizzakdan yana kullanacağım. Malum baktığımız her şeyin fiyatı anlık değişiyor, çok geçe kalmadan seti hazırlamak istiyorum. Yanıtınız için teşekkür ederim.Hocam bende ayni sekilde kullaniyorum. Normalde 17 dijon var, kislik icin 16 dover jant almistim ve bridgestone blizzak lm005 kis lastigi ile birlikte yaz kis donusum yapiyorum. Bijonlar uyuyor 2 senedir bu sekilde kullaniyorum.
Iyi gunler Muayeneden geçmez kanımca, zaten kendi güvenliğiniz içinde tavsiye etmem 2. El temiz lastik almanızı öneririm lastik ebatlarıniz nedir?lastik fiyatları uçuk napcam diye kara kara düşünüyorum aracı aldığımda üstündeki lastikler çok eskiydi ilk işim onları değişmek oldu 5200 lira verip conti pre cont 6 aldım şimdi kışlık derdi başladı 2 tane alsam diyorum gözüm yemiyor ya sıkıntı yaşarsam diye 4 tane almaya güç yetmiyor daha öncekilerin taksidi bitmedi almazsam kışın kayseride yol alamam önlere 2 tane takip kullanan varmı çok sıkıntı yaşatıyor mu
2.si 2 tane taksam muayene tarihi kışın önler kışlık arkalar yazlık olunca kalırmi
Kar nedeni ile sıkıntı yaşamamış şanslı insanlardansınız sanırım hani bir gün için gerek yok deniyor ya, işte o bir gün öyle bir gün olur ki, keşke palet taksaydım dersiniz, bu yüzden işi şansa bırakmamak lazım.istanbul şartlarında 4 mevsim iş görür bence yazlık kışlık derdiniz olmaz
geçen ocak ayındaki karda palette işe yaramazdı...bence istanbulda kar lastiğine ihtiyaç var ama sen taksan önceki takmaz ise pek işe yaramıyor..bende iki yıldır kar yagdıgında otobusle işe gidiyorum..Kar nedeni ile sıkıntı yaşamamış şanslı insanlardansınız sanırım hani bir gün için gerek yok deniyor ya, işte o bir gün öyle bir gün olur ki, keşke palet taksaydım dersiniz, bu yüzden işi şansa bırakmamak lazım.
Saygılar.
Sen taksan öndeki takmaz ise ......arkadan gelir gümletirgeçen ocak ayındaki karda palette işe yaramazdı...bence istanbulda kar lastiğine ihtiyaç var ama sen taksan önceki takmaz ise pek işe yaramıyor..bende iki yıldır kar yagdıgında otobusle işe gidiyorum..
Bir sezon kullanılmış 4 mevsim petlas lastik aldım, sac janta geçirip kullandım. Karda performansı gayet başarılı idi.lastik fiyatları uçuk napcam diye kara kara düşünüyorum aracı aldığımda üstündeki lastikler çok eskiydi ilk işim onları değişmek oldu 5200 lira verip conti pre cont 6 aldım şimdi kışlık derdi başladı 2 tane alsam diyorum gözüm yemiyor ya sıkıntı yaşarsam diye 4 tane almaya güç yetmiyor daha öncekilerin taksidi bitmedi almazsam kışın kayseride yol alamam önlere 2 tane takip kullanan varmı çok sıkıntı yaşatıyor mu
2.si 2 tane taksam muayene tarihi kışın önler kışlık arkalar yazlık olunca kalırmi
Kış şartlarında en vasat kış lastiği bile en kaliteli yazlastiğinden iyidir., zaten bunu siz de biliyorsunuzdur.,lastik fiyatları uçuk napcam diye kara kara düşünüyorum aracı aldığımda üstündeki lastikler çok eskiydi ilk işim onları değişmek oldu 5200 lira verip conti pre cont 6 aldım şimdi kışlık derdi başladı 2 tane alsam diyorum gözüm yemiyor ya sıkıntı yaşarsam diye 4 tane almaya güç yetmiyor daha öncekilerin taksidi bitmedi almazsam kışın kayseride yol alamam önlere 2 tane takip kullanan varmı çok sıkıntı yaşatıyor mu