Bu sefer solarmaster kullandık 0.50 numarası.Ön cam Atr50 mi?
Bu sefer solarmaster kullandık 0.50 numarası.Ön cam Atr50 mi?
Maşallah hocam.Şerit takip için ön cam değişince cam filmi de çöp oldu tabi.Dün yeniden onu çektirdim filmli arabaya alışmışım tüm camlarda olmayınca eksik hissediyordum
Ekli dosyayı görüntüle 31335
Ekli dosyayı görüntüle 31336
Ekli dosyayı görüntüle 31337
Ekli dosyayı görüntüle 31338
Ekli dosyayı görüntüle 31339
Ekli dosyayı görüntüle 31340
Atr50 ile bu yaptığınız arasında görüntü kaybı farkı var mı aynı mıŞuan görüşte hiçbir kayıp yaşamadım önceki 1 numara filmlerimde içeride bi karartı oluyordu bunda memnunum şuanlık.Sürekli aktif yollarda değilim sorun olmaz diye düşünüyorum görüntüsüne değer
Tamam bekliyoruz. Fiyatı da daha uygun sanırımBu bi tık daha açık ondan görüntü daha iyi duruyor ama daha çok deneyimlemedim.Kurusun diye güneşe koydum dün gece kapalı otoparktaydı.Netleşsin söylerim.
Teşekkür ederim abicimhayırlı olsun güle gğle güle kullan cancım...
Teşekkürler umarım yaşamayız sadece tedbir ve donanım eklemek istedim.@driver_can Hayırlı olsun hocam
İnşallah hiçbir zaman alarmın çalmasını gerektirecek bir şey yaşamazsınız.
Ender abi iç denetim sensörü çıkmacılarda bulunabilir 250/300 arası gibi tuş serviste var 220 lira birde kablo tesisatı gerekli.Aliexpreste hazır sensör ve kablosu var 600 lira civarında tuşta yine servisten alınır.Ama 7.5 kasalarda tuşa gerek yokmuş media ünitesinden on off yapılıyor diye duydum birkaç kez.Hayırlı Olsun Inşallah.
Ne kadara maloldu buzzer alarm bende de var bli bende eklerim.diye sormak istedim Can
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla büyük bir çoğunluğuna attık sanırım.Mekana girip masayı donat diyenlere döndükTik atmadığın opsiyon kaldımı
Tamamdır mesaj alındı. SağolasınEnder abi iç denetim sensörü çıkmacılarda bulunabilir 250/300 arası gibi tuş serviste var 220 lira birde kablo tesisatı gerekli.Aliexpreste hazır sensör ve kablosu var 600 lira civarında tuşta yine servisten alınır.Ama 7.5 kasalarda tuşa gerek yokmuş media ünitesinden on off yapılıyor diye duydum birkaç kez.