Cam değişimini kaskodan yaptırmıştım ekstra bir ücret ödememiştim.@driver_can cam değişim maliyeti ne kadar oldu?
Teşekkür ederim.245 bin Tl idi ilan 242 civarına gitmiş oldu.@driver_can hocam öncelikle hayırlı olsun. Sizin araç kaça gitti? Hiç haberim olmadı olsa idi alma amaçlı düşünürdüm. Hep aklımda olan bir araç oldu
Açıkcası şuan eski aracımdaki tüm retrofitleri yapmayı düşünmüyorum.Hem 3 aylık bir kızım olduğu için işten çıkınca direk evin yolunu tutuyorum.Retrofit işi emek ve vakit isteyen bir iş fazlasıyla.Bir süre binip duruma göre bakacağım.Allah kaza bela vermesin hocam.Gelen gideni aratacak mı yoksa onu da dolduracakmısınız ?
Oooo çok sevindim Can BabaaaAçıkcası şuan eski aracımdaki tüm retrofitleri yapmayı düşünmüyorum.Hem 3 aylık bir kızım olduğu için işten çıkınca direk evin yolunu tutuyorum.Retrofit işi emek ve vakit isteyen bir iş fazlasıyla.Bir süre binip duruma göre bakacağım.
Amin hepimizin evlatları için geçerli@driver_can Allah analı babalı büyütsün hocam.Çok haklısınız dediğinizde.
Bu sebepten listeye girmek gururdur abi isteğin tatlı olsun hastanede de işyerinde de dağıttım kızımın tatlısını sana da ısmarlarız ne demekOooo çok sevindim Can Babaaa
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Baklava listesine x 2 olarak işledim
Teşekkür ederim kardeşim elinize sağlıkKardeşim iyi günlerde kullan , crack değil orjinal swap bizim işimiz