Amin Allah razı olsun@driver_can hocam Allah sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin kızınıza. :masallah:
Amin Allah razı olsun@driver_can hocam Allah sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin kızınıza. :masallah:
Teşekkürler Mesut abi.Renk konusunda bende başka tercihlerim olurdu seçme şansım olsaydı.Fakat piyasanın içindeki durum günlük fiyatların 15/20 bin artması sabah şu paraya gelip görün deyip sabah olunca ben fiyatı arttırdım demeler.Başka renklerde tramer kayıtları modelin 1 yaş düşük olması kmnin 2 katına yakın olmaları vs böyle bir tercih yaptım.Rline yapılınca beyaz renk hatları güzel belli ediyor piano black detaylar ile.Ama o kadar girer miyim yada araç kalır mı bilmiyorum.Hayırlı olsun Can. 7.5 kasa 7 kasaya göre bence daha kaliteli. Birtek renk olayını sana yakıştıramadım
Bence gireceksin kardeş. Senin içinde rline aşkı var. Yapacaksın . Bak görürsün. :masallah:Teşekkürler Mesut abi.Renk konusunda bende başka tercihlerim olurdu seçme şansım olsaydı.Fakat piyasanın içindeki durum günlük fiyatların 15/20 bin artması sabah şu paraya gelip görün deyip sabah olunca ben fiyatı arttırdım demeler.Başka renklerde tramer kayıtları modelin 1 yaş düşük olması kmnin 2 katına yakın olmaları vs böyle bir tercih yaptım.Rline yapılınca beyaz renk hatları güzel belli ediyor piano black detaylar ile.Ama o kadar girer miyim yada araç kalır mı bilmiyorum.
Allah evladınızla hayırlı, uzun ömür nasip etsin. Gözünüz aydın.Opsiyon listesinde hatırı sayılır adettekine tik atınca.Öylemesine koyduğum ilanla aracım geçen hafta satıldı.Yeni sahibine hayırlı olsun.En uzun kullandığım araçlarımdan biri olmuştu.Senelerce içimde kurşun gri rline hevesi vardı onuda tatmış olduk.Şimdilik bu ani değişen piyasa fiyatlarında yaya kalmamak için donanım renk tercihi yapmadan aklıma ve bütçemize uyan 2018 20.000 kmde Dsg ilk sahibi emekli teyzemizden buzdolabı beyazımk 7.5 alarak model yükseltmiş olduk.Onunda ilk retrofitini app connect sesli komut ve spor göstergeyi @İlker34 ve @forjust1day açtı.Hiçbiryerin sökülmeden usbden kablo pc bağlantısıyla yapılarak tertemiz oem bir iş çıktı ortaya.Elinize sağlık İlker abi ve Tuna @Gökhan Bilgin kardeşime de uzaktan bağlanıp gizli özellikleri açmam konusunda yardımcı olduğu için teşekkür ederim
Ekli dosyayı görüntüle 36661
Ekli dosyayı görüntüle 36662
Ekli dosyayı görüntüle 36663
Ekli dosyayı görüntüle 36664
Ekli dosyayı görüntüle 36665
Ekli dosyayı görüntüle 36666
Tesekkur ederim ustadimLimestone ve beyazdan sonra çook yakışıklı bir makina geliyor sanırım... [emoji4]
[mention=11839]HONEY[/mention] Bülent abi listeye yazalım şimdiden, listeye ekstra katkım olsun. [emoji3]