Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

Kredi alacaksanız kuveytturk un oranları baya uygun

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

diamond dedi:
bu gün st arayıp aracın yola çıktığını  tahmini varışı gümrük için 21 Aralık olduğunu haber verdi arkadaşlar :D teslimi ocak ayına bırakalım tekrar bandrol ödemek zorunda kalmayın dedi. kredi başvurusu hazırlıklarını halletmek için bilgilerimi istedi. mailime de golf konfigüratöründe 93075TL çıkan aracıma 86000 TL+Trafik sigortası fiyat gönderdi.

şu an bankalardan kredi teklifi araştırıyorum. bu aşamada yapmam gereken veya dikkat etmem gereken bi şey var mı? birde fiyatı nasıl buldunuz yetrli bir fiyat olmuş mu sizce :)
kredi alırken oranları, dosya masraflarını falan bir kenara bırakın,

aynı vade ve aynı tutar için tüm masraf ve faizler dahil toplam kaç lira geri ödeme yapacağınızı sorun ve toplam ödeme miktarı üzerinden karşılaştırma yapın...

magic dedi:
bu gün st arayıp aracın yola çıktığını  tahmini varışı gümrük için 21 Aralık olduğunu haber verdi arkadaşlar :D teslimi ocak ayına bırakalım tekrar bandrol ödemek zorunda kalmayın dedi. kredi başvurusu hazırlıklarını halletmek için bilgilerimi istedi. mailime de golf konfigüratöründe 93075TL çıkan aracıma 86000 TL+Trafik sigortası fiyat gönderdi.

şu an bankalardan kredi teklifi araştırıyorum. bu aşamada yapmam gereken veya dikkat etmem gereken bi şey var mı? birde fiyatı nasıl buldunuz yetrli bir fiyat olmuş mu sizce :)

aynı vade ve aynı tutar için tüm masraf ve faizler dahil toplam kaç lira geri ödeme yapacağınızı sorun ve toplam ödeme miktarı üzerinden karşılaştırma yapın...
Değerli Hocam;

Hani geçen gün yine sizin yazdıklarınızı benim tarzıma benzetmişlerdi ya...

Bu kez bunu ben yaptım. :D

And olsun ki;  ben yazdım sandım sizin satırlarınızı...

Benzer satırlar yazmıştım bugün bir yerde.

sonuna kadar katılıyorum tespitlerinize

Moderatör tarafında düzenlendi:
@tugican hocam mesajınıza cevap yazdım ama iletildi mi bilmiyorum birde burdan yazayım :) st ile dün görüştüğümde aracın pazatesi bayiye geleceğini söyledi bizde salı parayı yatırsak cumaya kadar işlemlerin biteceğini düşünüyorum st nin size söylediği gibi 28 ine kalacağını sanmıyorum yarın bayiye gidip st ile yüz yüze görüşeceğim kesin bilgi yarın veririm

@silvershadow @magic  hocam önerileriniz için teşekkür ederim. teklif aldığım bankalar hep bizden kaskoyu yaptırırsanız şu oran olur diyerek indirime gittiler. yarın sizin dediğiniz gibi yapıp toplamda ne kadar ödüyorum onun hesabını isteyeceğim. bu arada ben 35000 TL 36 ay vade kullanacağım. VDF oran olarak diğer bankalardan iyiydi. 1,19 oran vardı. kaskoyu 1650 diye hesapladı. Bir ürün seçersek 1,09 oluyormuş. toplamda 35 bine 12 bin geri ödemem oluyor bu durumda. benim kendi sigortacım anadolu sigortadan 1350 tl fiyat verdi. yarın diğer bankaların verdikleri oranlara göre ne kadar geri ödüyorum onu hesaplatıp en uygununu seçmeye çalışacağım.                                             

@diamond

Hocam 35.000 kredi kullanacaksanız çok yüksek ihtimalle vdf daha ucuz çıkacaktır.

diamond dedi:
@silvershadow @magic  hocam önerileriniz için teşekkür ederim. teklif aldığım bankalar hep bizden kaskoyu yaptırırsanız şu oran olur diyerek indirime gittiler. yarın sizin dediğiniz gibi yapıp toplamda ne kadar ödüyorum onun hesabını isteyeceğim. bu arada ben 35000 TL 36 ay vade kullanacağım. VDF oran olarak diğer bankalardan iyiydi. 1,19 oran vardı. kaskoyu 1650 diye hesapladı. Bir ürün seçersek 1,09 oluyormuş. toplamda 35 bine 12 bin geri ödemem oluyor bu durumda. benim kendi sigortacım anadolu sigortadan 1350 tl fiyat verdi. yarın diğer bankaların verdikleri oranlara göre ne kadar geri ödüyorum onu hesaplatıp en uygununu seçmeye çalışacağım.                                           
Değerli Hocam;

iki üründen kredi sigortası sanırım en ucuzu ve almakta sakınca yok.

Yanına garanti uzatma alarak hesaplatır mısınız 1.09 oranından?

Bu durumda ödeme tutarı ne olacak 36 ayda?

Aldığınız kasko tutarlarını da paylaşırsanız şua anda hızlanan teslim sürecinde bulunan arkadaşlarımıza güncel bilgi olacaktır.

yaptıracağınız kaskoda İMM tutarı 100 bin liranın altında olmamalı lütfen buna dikkat edelim

diamond dedi:
rica ederiz,

o zaman kaskoyu da ekleyin toplam ödeme miktarına o şekilde karşılaştırın...

silvershadow dedi:

Değerli Hocam;

Hani geçen gün yine sizin yazdıklarınızı benim tarzıma benzetmişlerdi ya...

Bu kez bunu ben yaptım. :D

And olsun ki;  ben yazdım sandım sizin satırlarınızı...

Benzer satırlar yazmıştım bugün bir yerde.

sonuna kadar katılıyorum tespitlerinize
değerli Murat kardeşim, doğrusunu istersen yazılarının bende alışkanlık yapmasının sebebinin bu olduğunu düşünüyorum, aynı ayrıntıcı, bol ve doğru bilgi içeren uslup, betimlemeye meraklı bir kurgu... tabi sen benden çok daha ilerdesin hem bilgi hem yazarlık yeteneği olarak...

Arkadaşlar,hocalarım,üstadlarım herkese selamlar,

Forumdaki çoğu arkadaş malum yavaş yavaş Golf'lerine kavuşuyor :) ben ve benim gibi bir kaç arkadaşın da gözü yollarda  s=captain

Süreç boyunca bu başlık altındaki yorumlarınızdan az çok tecrübeliyiz fakat yardımınıza ihtiyacım olan bir konu var. Benim araç Aralık 9'dan beri limana sevkiyat aşamasında gözüküyor. Burda okuduğum yanlış hatırlamıyorsam ayın 20'sinde kalkacak bir gemiden bahsediliyordu,inşallah o gemiye yetişir diye umut etmekten başka bir şey gelmiyor şimdilik elimden.

Linklerini paylaştığınız gemi takip sitelerine biraz baktım ama hangi geminin hangi limana ayın kaçında yanaşacağını veya kalkacağını tam olarak kavrayamadım açıkçası. Sizden ricam bu konuda tecrübeli olan özellikle @ansolak @Yunus Emre @scrserhat @brt06 @ismail157 gibi dostlar bakıp fikir verebilirse sevinirim.

Yeni araçlarınızla kazasız belasız güzel sürüşler diliyorum..

ansolak dedi:
@AKL

hocam burada gemilerin linkleri var. Daha once okumadıysanız da @silvershadow  hocamız cok guzel anlatmıs mutlaka istifade edin.

http://www.golftutkusu.com/rehber/arac-siparis-uretim-tasima-ve-teslim-sureci-rehberi/
@ansolak  Hocam teşekkürler, bu yazıyı kaç kere okudum inanın ben de hatılramıyorum artık ama gemi isimlerinin direk link olduğunu fark edememişim :) teşekkürler balık vermek yerine balık tutmayı öğrettiğiniz için ;) bu arada yeni resimler de bekliyoruz sizden ;)

magic dedi:
değerli Murat kardeşim, doğrusunu istersen yazılarının bende alışkanlık yapmasının sebebinin bu olduğunu düşünüyorum, aynı ayrıntıcı, bol ve doğru bilgi içeren uslup, betimlemeye meraklı bir kurgu... tabi sen benden çok daha ilerdesin hem bilgi hem yazarlık yeteneği olarak...
Değerli Emre Hocam;

Estağfurullah daha öğrenecek çok şeyim var.

ve teşekkür ederim güzel düşüncelerinizi aktaran yine aynı güzellikteki sözleriniz için.

Yeni yetme bir öğrenciyim henüz forum aleminde ve yazım karakterim günden güne başkalaşıp kendini buluyor.

Müthiş bir tecrübe ve zeka birikimi oluyor sizin de katılımınızla. Aramızda olmanızdan duyduğum keyfin ifadesidir sözlerim.

Bu güne kadar isminizi bilmiyordum.. Ne zamandır sormak istedim ama bir türlü fırsat olmadı. Belki de kendi gönlünüzden geçtiğinde paylaşmanızı bekledim.

isminizi bağışladığınız için sağolun :) Memnun oldum tanıştığımıza  Emre Hocam.

AKL dedi:
@AKL

hocam burada gemilerin linkleri var. Daha once okumadıysanız da @silvershadow  hocamız cok guzel anlatmıs mutlaka istifade edin.

http://www.golftutkusu.com/rehber/arac-siparis-uretim-tasima-ve-teslim-sureci-rehberi/
@ansolak  Hocam teşekkürler, bu yazıyı kaç kere okudum inanın ben de hatılramıyorum artık ama gemi isimlerinin direk link olduğunu fark edememişim :) teşekkürler balık vermek yerine balık tutmayı öğrettiğiniz için ;) bu arada yeni resimler de bekliyoruz sizden ;)
Ne mutlu bizlere...

Balık vermek yerine tutmayı öğretmek forumumuzun ilkelerinden biridir aslında.

Böylece zamanla siz de aramızda yerinizi alırsınız ve siz de, bir zamanlar sizin durumunuzda olanlara balık tutmayı öğretenlerden olabilesiniz ve paylaşmanının hazzına varabilesiniz diye.

Halen gizli pek çok bilgi var burada sizin de fark ettiğiniz gibi ince ince işlenmiş pek çok bilgi var burada.

Ki.. bunu yapmaya başlamışsınız zaten. &:

Moderatör tarafında düzenlendi:

silvershadow dedi:
@AKL

Ne mutlu bizlere...

Balık vermek yerine tutmayı öğretmek forumumuzun ilkelerinden biridir aslında.

Böylece zamanla siz de aramızda yerinizi alırsınız ve siz de, bir zamanlar sizin durumunuzda olanlara balık tutmayı öğretenlerden olabilesiniz ve paylaşmanının hazzına varabilesiniz diye.

Halen gizli pek çok bilgi var burada sizin de fark ettiğiniz gibi ince ince işlenmiş pek çok bilgi var burada.

Ki.. bunu yapmaya başlamışsınız zaten. &:
Umarım değerli hocam, umarım gün gelir ben de siz ve sizin gibi foruma hayat veren can katan değerli üyeler arasında olabilirim.şimdilik elimden geldiğince katılımcı ve gözlemlerle kendimi foruma dair geliştirme çabasındayım. Allah'ın izniyle Golf'üm de kazasız belasız gelse de son kare de tamamlansa  s=s15

Geri
Üst Alt