kredi alırken oranları, dosya masraflarını falan bir kenara bırakın,diamond dedi:bu gün st arayıp aracın yola çıktığını tahmini varışı gümrük için 21 Aralık olduğunu haber verdi arkadaşlar teslimi ocak ayına bırakalım tekrar bandrol ödemek zorunda kalmayın dedi. kredi başvurusu hazırlıklarını halletmek için bilgilerimi istedi. mailime de golf konfigüratöründe 93075TL çıkan aracıma 86000 TL+Trafik sigortası fiyat gönderdi.
şu an bankalardan kredi teklifi araştırıyorum. bu aşamada yapmam gereken veya dikkat etmem gereken bi şey var mı? birde fiyatı nasıl buldunuz yetrli bir fiyat olmuş mu sizce
Değerli Hocam;magic dedi:kredi alırken oranları, dosya masraflarını falan bir kenara bırakın,bu gün st arayıp aracın yola çıktığını tahmini varışı gümrük için 21 Aralık olduğunu haber verdi arkadaşlar teslimi ocak ayına bırakalım tekrar bandrol ödemek zorunda kalmayın dedi. kredi başvurusu hazırlıklarını halletmek için bilgilerimi istedi. mailime de golf konfigüratöründe 93075TL çıkan aracıma 86000 TL+Trafik sigortası fiyat gönderdi.
şu an bankalardan kredi teklifi araştırıyorum. bu aşamada yapmam gereken veya dikkat etmem gereken bi şey var mı? birde fiyatı nasıl buldunuz yetrli bir fiyat olmuş mu sizce
aynı vade ve aynı tutar için tüm masraf ve faizler dahil toplam kaç lira geri ödeme yapacağınızı sorun ve toplam ödeme miktarı üzerinden karşılaştırma yapın...
Değerli Hocam;diamond dedi:@silvershadow @magic hocam önerileriniz için teşekkür ederim. teklif aldığım bankalar hep bizden kaskoyu yaptırırsanız şu oran olur diyerek indirime gittiler. yarın sizin dediğiniz gibi yapıp toplamda ne kadar ödüyorum onun hesabını isteyeceğim. bu arada ben 35000 TL 36 ay vade kullanacağım. VDF oran olarak diğer bankalardan iyiydi. 1,19 oran vardı. kaskoyu 1650 diye hesapladı. Bir ürün seçersek 1,09 oluyormuş. toplamda 35 bine 12 bin geri ödemem oluyor bu durumda. benim kendi sigortacım anadolu sigortadan 1350 tl fiyat verdi. yarın diğer bankaların verdikleri oranlara göre ne kadar geri ödüyorum onu hesaplatıp en uygununu seçmeye çalışacağım.
rica ederiz,diamond dedi:@silvershadow @magic hocam önerileriniz için teşekkür ederim. teklif aldığım bankalar hep bizden kaskoyu yaptırırsanız şu oran olur diyerek indirime gittiler. yarın sizin dediğiniz gibi yapıp toplamda ne kadar ödüyorum onun hesabını isteyeceğim. bu arada ben 35000 TL 36 ay vade kullanacağım. VDF oran olarak diğer bankalardan iyiydi. 1,19 oran vardı. kaskoyu 1650 diye hesapladı. Bir ürün seçersek 1,09 oluyormuş. toplamda 35 bine 12 bin geri ödemem oluyor bu durumda. benim kendi sigortacım anadolu sigortadan 1350 tl fiyat verdi. yarın diğer bankaların verdikleri oranlara göre ne kadar geri ödüyorum onu hesaplatıp en uygununu seçmeye çalışacağım.
değerli Murat kardeşim, doğrusunu istersen yazılarının bende alışkanlık yapmasının sebebinin bu olduğunu düşünüyorum, aynı ayrıntıcı, bol ve doğru bilgi içeren uslup, betimlemeye meraklı bir kurgu... tabi sen benden çok daha ilerdesin hem bilgi hem yazarlık yeteneği olarak...silvershadow dedi:Değerli Hocam;kredi alırken oranları, dosya masraflarını falan bir kenara bırakın,bu gün st arayıp aracın yola çıktığını tahmini varışı gümrük için 21 Aralık olduğunu haber verdi arkadaşlar teslimi ocak ayına bırakalım tekrar bandrol ödemek zorunda kalmayın dedi. kredi başvurusu hazırlıklarını halletmek için bilgilerimi istedi. mailime de golf konfigüratöründe 93075TL çıkan aracıma 86000 TL+Trafik sigortası fiyat gönderdi.
aynı vade ve aynı tutar için tüm masraf ve faizler dahil toplam kaç lira geri ödeme yapacağınızı sorun ve toplam ödeme miktarı üzerinden karşılaştırma yapın...
Hani geçen gün yine sizin yazdıklarınızı benim tarzıma benzetmişlerdi ya...
Bu kez bunu ben yaptım.
And olsun ki; ben yazdım sandım sizin satırlarınızı...
Benzer satırlar yazmıştım bugün bir yerde.
sonuna kadar katılıyorum tespitlerinize
@ansolak Hocam teşekkürler, bu yazıyı kaç kere okudum inanın ben de hatılramıyorum artık ama gemi isimlerinin direk link olduğunu fark edememişim teşekkürler balık vermek yerine balık tutmayı öğrettiğiniz için bu arada yeni resimler de bekliyoruz sizdenansolak dedi:@AKL
hocam burada gemilerin linkleri var. Daha once okumadıysanız da @silvershadow hocamız cok guzel anlatmıs mutlaka istifade edin.
http://www.golftutkusu.com/rehber/arac-siparis-uretim-tasima-ve-teslim-sureci-rehberi/
Değerli Emre Hocam;magic dedi:değerli Murat kardeşim, doğrusunu istersen yazılarının bende alışkanlık yapmasının sebebinin bu olduğunu düşünüyorum, aynı ayrıntıcı, bol ve doğru bilgi içeren uslup, betimlemeye meraklı bir kurgu... tabi sen benden çok daha ilerdesin hem bilgi hem yazarlık yeteneği olarak...
Ne mutlu bizlere...AKL dedi:@ansolak Hocam teşekkürler, bu yazıyı kaç kere okudum inanın ben de hatılramıyorum artık ama gemi isimlerinin direk link olduğunu fark edememişim teşekkürler balık vermek yerine balık tutmayı öğrettiğiniz için bu arada yeni resimler de bekliyoruz sizden@AKL
hocam burada gemilerin linkleri var. Daha once okumadıysanız da @silvershadow hocamız cok guzel anlatmıs mutlaka istifade edin.
http://www.golftutkusu.com/rehber/arac-siparis-uretim-tasima-ve-teslim-sureci-rehberi/
Umarım değerli hocam, umarım gün gelir ben de siz ve sizin gibi foruma hayat veren can katan değerli üyeler arasında olabilirim.şimdilik elimden geldiğince katılımcı ve gözlemlerle kendimi foruma dair geliştirme çabasındayım. Allah'ın izniyle Golf'üm de kazasız belasız gelse de son kare de tamamlansa s=s15silvershadow dedi:Ne mutlu bizlere...@ansolak Hocam teşekkürler, bu yazıyı kaç kere okudum inanın ben de hatılramıyorum artık ama gemi isimlerinin direk link olduğunu fark edememişim teşekkürler balık vermek yerine balık tutmayı öğrettiğiniz için bu arada yeni resimler de bekliyoruz sizden@AKL
Balık vermek yerine tutmayı öğretmek forumumuzun ilkelerinden biridir aslında.
Böylece zamanla siz de aramızda yerinizi alırsınız ve siz de, bir zamanlar sizin durumunuzda olanlara balık tutmayı öğretenlerden olabilesiniz ve paylaşmanının hazzına varabilesiniz diye.
Halen gizli pek çok bilgi var burada sizin de fark ettiğiniz gibi ince ince işlenmiş pek çok bilgi var burada.
Ki.. bunu yapmaya başlamışsınız zaten. &: