Bugun edindigim bir bilgi. 2015 uretimi araçlar 2016 da gelse bile kaparo verip bagladiysaniz indirimlerden faydalanabileceksiniz. Dogus bu karari vermis. 2016 Modeller indirimsiz olacak. En iyi zamanda almissiniz hayirli olsun.diamond dedi:@brt06 hocam walla umudumu bayağı bir arttırdınız teşekkür ederim satış temsilcim bir sürpriz olabilir demişti sizin kadar emin değildi yani
ansolak dedi:Bugun edindigim bir bilgi. 2015 uretimi araçlar 2016 da gelse bile kaparo verip bagladiysaniz indirimlerden faydalanabileceksiniz. Dogus bu karari vermis. 2016 Modeller indirimsiz olacak. En iyi zamanda almissiniz hayirli olsun.@brt06 hocam walla umudumu bayağı bir arttırdınız teşekkür ederim satış temsilcim bir sürpriz olabilir demişti sizin kadar emin değildi yani
Saolun. Yapılması gerekende bu zaten dost drive iptal olup %4 indirimden verirsen kimse gidip 2015 almaz bu saatten sonra 2015 araçları satabilmenin tek yolu dost drive %7 ile satmak bizim gibi 3 aydır bekleyenlerede böyle olması gerekiyor ayrıca bilgi için teşekkürler
ansolak dedi:Bugun edindigim bir bilgi. 2015 uretimi araçlar 2016 da gelse bile kaparo verip bagladiysaniz indirimlerden faydalanabileceksiniz. Dogus bu karari vermis. 2016 Modeller indirimsiz olacak. En iyi zamanda almissiniz hayirli olsun.@brt06 hocam walla umudumu bayağı bir arttırdınız teşekkür ederim satış temsilcim bir sürpriz olabilir demişti sizin kadar emin değildi yani
teşekkür ederim hocam verdiğiniz bu sevindirici haber için öncelikle.. haber kaynağını öğrenebilir miyiz aksi bir durumla karşılaşırsak kanıtlamak açısından..
Hayırlısı olsun 1 hafta daha sabredicezbrt06 dedi:Az önce st ile görüştüm benim gibi gelen gemide araç bekleyen arkadaşlar araçlar yarın türkiyede olacakmış 21-22 gibide işlemleri yaparız dedi
Aynen artık son 1 haftaismail157 dedi:Hayırlısı olsun 1 hafta daha sabredicezAz önce st ile görüştüm benim gibi gelen gemide araç bekleyen arkadaşlar araçlar yarın türkiyede olacakmış 21-22 gibide işlemleri yaparız dedi
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bizim yapacağımız kabaca bakmak olacaktır çizik varmı döşemelerde yırtık varmı onun haricinde detayda olabilecek bi aksaklığı aracı kullanmadan anlamak zor siz araca kabaca bakıp far,ekran vs incelediyseniz yeter diye düşünüyorumansolak dedi:Imzalar atıldı. Trafik ve kasko sigortalari yapildi. Aracin plakasi bugun cikacak yarin gibide insallah bayiden çıkaracağız. Forumda dikkat edilmesi gerekenler diye bir bölüm var ama yinede yeni teslim almis ve keske bayiden cikmadan surasini gorseydim dedigi yerler varmi bende daha cok dikkat ederim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi