Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

@diamond bence yetişir 20 si gibi gemi kalksa 25 i gibi türkiyedr olur 28 i gibide aracınızı alırsınız en kötü ihtimalle araç gümrükten geçince ödemeyi yaparsınız her türlü kampanyadan farsalanırsınız :)

@brt06 hocam walla umudumu bayağı bir arttırdınız teşekkür ederim  :D satış temsilcim bir sürpriz olabilir demişti sizin kadar emin değildi yani :)

@diamond benim aracında teslimat zamanı ocak başı görünüyo ama 21-22 aralık gibi teslim alcam sizde 28-29 gibi teslim alırsınız diye düşünüyorum aracınızın teslimatı yeni yıla kalsa bile aralık ayı içinde gümrükten çıkacağı için ödemeyi teslimattan önce yaparsınız siz araç gemiye binince st ile iletişime geçin parayı en erken sürede ödemeye çalışın yetişmeyecek gibi olursa benim düşüncem  :)

diamond dedi:
@brt06 hocam walla umudumu bayağı bir arttırdınız teşekkür ederim  :D satış temsilcim bir sürpriz olabilir demişti sizin kadar emin değildi yani :)
Bugun edindigim bir bilgi. 2015 uretimi araçlar 2016 da gelse bile kaparo verip bagladiysaniz indirimlerden faydalanabileceksiniz. Dogus bu karari vermis. 2016 Modeller indirimsiz olacak. En iyi zamanda almissiniz hayirli olsun.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ansolak dedi:
Bugun edindigim bir bilgi. 2015 uretimi araçlar 2016 da gelse bile kaparo verip bagladiysaniz indirimlerden faydalanabileceksiniz. Dogus bu karari vermis. 2016 Modeller indirimsiz olacak. En iyi zamanda almissiniz hayirli olsun.

Saolun. Yapılması gerekende bu zaten dost drive iptal olup %4 indirimden verirsen kimse gidip 2015 almaz bu saatten sonra 2015 araçları satabilmenin tek yolu dost drive %7 ile satmak bizim gibi 3 aydır bekleyenlerede böyle olması gerekiyor ayrıca bilgi için teşekkürler

ansolak dedi:

teşekkür ederim hocam verdiğiniz bu sevindirici haber için öncelikle.. haber kaynağını öğrenebilir miyiz aksi bir durumla karşılaşırsak kanıtlamak açısından.. :)

@diamond

Hocam Dogustaki ST ile muhabbetimiz baya iyi suan. Ayrica ST arkadas ta en son gorustugumuzde bana kendi alacagi golfun konfigurasyonunu gosterdi. Konfigure ettigi arac 2015 model comfortline di. Niye 2015 dedim. Bana aynen sunlari soyledi "Abi sakami yapiyorsun cogu kisi dieselgate vs diyip araclarin satilmadigini zannediyor ama stoga giren ne kadar arac varsa hepsi tukeniyor suan bu indirimler varken kacirilmaz". Dedim peki arac 2016 da gelecek sana indirimler gidecek. Onun cevabi soyle oldu "Dogus tan onay geldi 2015 model ve kaparosu alinmis uretime girmis araclar 2016 da dahi teslim edilse indirim oranlari kurda degisiklik olmadigi surece uygulanacak yani %6 devam"

2016 da bildigin arz talep meselesi fiyatlar artacak ve 2015 leri bu fiyatlara aldiginiz icin mutlu olacaksiniz dedi. "Suan elimde hic dizel yok bir miktar benzinli arac var dedi"

Keşke bizde 2015 siparişi verseydik ya fazladan ödeyeceğimiz 3-4 bin tl ye bir kaç opsiyon daha ekletirdik :)

Gemi bu sabaha karşı 4 te yunanistanda olacak orda bir gün beklese çarşamba günü burda olur. 29 eylül den beri bekleyişin yavaş yavaş sonuna geliyoruz artık hayırlısıyla

Az önce st ile görüştüm benim gibi gelen gemide araç bekleyen arkadaşlar araçlar yarın türkiyede olacakmış 21-22 gibide işlemleri yaparız dedi

brt06 dedi:
Az önce st ile görüştüm benim gibi gelen gemide araç bekleyen arkadaşlar araçlar yarın türkiyede olacakmış 21-22 gibide işlemleri yaparız dedi
Hayırlısı olsun 1 hafta daha sabredicez

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Imzalar atıldı. Trafik ve kasko sigortalari yapildi. Aracin plakasi bugun cikacak yarin gibide insallah bayiden çıkaracağız. Forumda dikkat edilmesi gerekenler diye bir bölüm var ama yinede yeni teslim almis ve keske bayiden cikmadan surasini gorseydim dedigi yerler varmi bende daha cok dikkat ederim.

ismail157 dedi:
Hayırlısı olsun 1 hafta daha sabredicez

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen artık son 1 hafta

ansolak dedi:
Imzalar atıldı. Trafik ve kasko sigortalari yapildi. Aracin plakasi bugun cikacak yarin gibide insallah bayiden çıkaracağız. Forumda dikkat edilmesi gerekenler diye bir bölüm var ama yinede yeni teslim almis ve keske bayiden cikmadan surasini gorseydim dedigi yerler varmi bende daha cok dikkat ederim.

Hocam bizim yapacağımız kabaca bakmak olacaktır çizik varmı döşemelerde yırtık varmı onun haricinde detayda olabilecek bi aksaklığı aracı kullanmadan anlamak zor siz araca kabaca bakıp far,ekran vs incelediyseniz yeter diye düşünüyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt