Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

ismail157 dedi:
Arkadaşlar benim aracım bugün gemiyle sevkiat aşamasına geçti perşembe sabaha karşı koper limanına gemi yanaşıyo sanırım ona yüklenecek başka aracı bu aşamada olan var mı
Benim hala limana sevk ediliyor konumunda 4 aralık ta bu konuma gelmişti
Benim araç 12 gündür limana sevk aşamasındaydı bu gün değişti sanırım sizin araçta diğer gemiye yetişir
Bu gemiye yetişti benimkide :)
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Umarım kısa zamanda aracınıza ulaşır, kazasız belasız sefasını süre süre uzun süreler binersiniz.

Benimde aracım uzun zamandır limana sevk aşamasında. Hala güncellenmedi. Merak ettiğim konu şu, 52. hafta teslimatı olarak mı sipariş geçmiştiniz ?

Sipariş verdiğim ST en geç 20 - 25 arası teslimatın olacağını söylemişti bana.  Teşekkürler.

@tugican benimle aynı gün aracı tamamlananlar aracını aldı benden 1 hafta önce bu sevkiyat neye göre yapılıyor bilmiyorum benim aracım sevkiyat aşamasında 12 gün bekledi sizinki kaç gündür bu aşamada araç ocağın ilk haftası teslim görünüyor ama aralık sonu teslim ederiz demişlerdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
tugican dedi:
Arkadaşlar benim aracım bugün gemiyle sevkiat aşamasına geçti perşembe sabaha karşı koper limanına gemi yanaşıyo sanırım ona yüklenecek başka aracı bu aşamada olan var mı
Benim hala limana sevk ediliyor konumunda 4 aralık ta bu konuma gelmişti
Benim araç 12 gündür limana sevk aşamasındaydı bu gün değişti sanırım sizin araçta diğer gemiye yetişir
Bu gemiye yetişti benimkide :)
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Umarım kısa zamanda aracınıza ulaşır, kazasız belasız sefasını süre süre uzun süreler binersiniz.

Benimde aracım uzun zamandır limana sevk aşamasında. Hala güncellenmedi. Merak ettiğim konu şu, 52. hafta teslimatı olarak mı sipariş geçmiştiniz ?

Sipariş verdiğim ST en geç 20 - 25 arası teslimatın olacağını söylemişti bana.  Teşekkürler.
Ben sipariş verdiğimde araç üretime planlandı aşamasındaydı zaten st aracın ocağın ilk haftası geleceğini fakat aralığın son haftasına da yetişme ihtimali var dedi

Eğer gemi de bir sıkıntı olmazsa beklenenden önce aralığın 3. haftası teslim olacak gibi

@tugican hocam sanırım ankarada yaşıyorsunuz aracı hangi bayiden alcaksınız

Benimde yaklaşık olarak 13 gündür sevk aşamasında.

Bu arada ankara doğuş oto dan alıyorum aracı.

Dun gumrukten gecen aracımın turkiye kaydını doğuş gerçekleştirdi ve böylece sabah erkenden gidip ayırttıgım plakayı aracın şasi numarası ile eşleştirdim. ST devamlı acele etme abi en kısa zamanda ben teslim edeceğim bana güven desede. Telefonla arama yağmuruna tutup araç bu akşam gelirse pazartesiye kalmadan yarın teslim et diyesim geliyor. O kadar süre sipariş-üretim-tren-gemi safhalarında bekledik ama inanın insan 2 gün daha bekleyemiyormuş. Eşim bile çocuk gibi oldun diye takılıyor ama bu büyük ihtimalle yeni bir GOLF sevdası olmalı.

Bayi sıcak güzel bir oda ayarlasa bayide bile kalırım 2 gün :) tırdan inişine vs şahit olmak için  &:

@tugican benimkiyle aynı gün üretimi tamamlanmış 11 gün sevkiyattaydı 2 gündürde limanda gemi bekliyor sizinkide bu gemiye yüklenir bence daha fazla bekleteceklerini sanmıyorum benimki etimesgut doğuş oto sizinki hangisi aynı yer mi

brt06 dedi:
@tugican benimkiyle aynı gün üretimi tamamlanmış 11 gün sevkiyattaydı 2 gündürde limanda gemi bekliyor sizinkide bu gemiye yüklenir bence daha fazla bekleteceklerini sanmıyorum benimki etimesgut doğuş oto sizinki hangisi aynı yer mi
Sanırım güncellemeyle alakalı bir sıkıntı söz konusu. Neyse sonuç itibariyle bekliyoruz :D

Konya yolu hocam. Aynı gemi olmazsa da aynı tır olur bakarsınız :D

@tugican aynen güncelleme sorunudur eğer diğer gemiye kalırsa 20 gün civarı beklemiş olursunuz o da kimseye olmadı hemde aynı gemi hem aynı tır olur bakarsınız  :)

scrserhat dedi:
Sizce seramik koruma ve tam boy kaput koruma gerekli midir ve ikisi toplam 1500 lira fazla midir ?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seramik kaplama serviste yapıldı,Adana aykanda,williams marka 5 yıl garantili ve garanti kartı verildi,kartın üzerinde bilmem ne şirketi yazıyor hatırlamadım aykan veya vw değil...

Gelelim madalyonun ötekileştirilmiş yüzüne :) .....Yaklaşık 6 ay oldu başlarda su daha iyi kayıyordu,zor kir tutuyor gibiydi sanki şu an onlar biraz azaldı gibi,ne kadar etkili,faydalı onu şu an hissedemiyorum,muhtemel çizilmeye biraz dirençlidir ama ben bişey anlamıyorum.Normalde beklenti ne olmalı,araç ilk günki parlaklığını korur ve çizilmeye,kuş pisliğine dirençli olur.Tabi özel şampuan kullanarak devamlılık sağlanır petrolde köpüklerseniz savunma darbe alır,özellik kaybolabilir.

5 yıl garanti ayrı bir muamma ben inanmıyorum.

İşçiliğine güvendiğim bir ustaya (dışarıda) dedim böyle böyle yok abi ya onların yaptığı seramik fasa fiso.2 yılda yenilenir 5 yıl hayal dedi, çok şey dedi de burda söylenmez...

Boya koruma denilen olayda her yıl boyadan mikron düzeyde de olsa kayıp olur,(pasta cilada),bir de yapan olayı abartırsa 5 yıl sonra aracı satmaya kalktığınızda boya inceldiği için bu araç komple boyalımı derler...

Abimde mercedes var komple sonax film kaplı 2 yılı geçti çok memnun gene olsa gene yapardım diyor.

Zor karar valla doğru olan ne ben de şaştım..

yaz yaz yorldum yav.... :D

@Umut

Siz uzun uzun yazın Umut hocam..

Biliyorum kolay değil ama

siz yazın ki biz de zevkten dört köşe  bir solukta okuyalım.. &:

Her yazdığınıza beğen yapan gizli takipçilerinizdenim.

....bir dost

yazılı mesaj bırakacağım gün de yakındır bu kadar soluksuz takiple..

Bu vesileyle aklıma şu geldi. Acaba takip et butonu eklenebilir mi forum üyelerimiz için... @yusuf

Ben zaman zaman atladığım oluyor...

Eh mecburen ceza veriyorum kendime :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
silvershadow dedi:
@Umut

....bir dost

Bu vesileyle aklıma şu geldi. Acaba takip et butonu eklenebilir mi forum üyelerimiz için... @yusuf

Güzel fikir hocam. Bu sistemde mümkün değilse de yakında geçmeyi planladığım sistemde vardır eminim.

Yeni sisteme geçmeyi iyice kafaya koydum hocam. Buradaki eklentiler de mayıs ayında yenileme isteyecek. En geç yenileme zamanı geçiş yaparım. O zamana kadar sponsor bulursak direk geçeceğim zaten.

yusuf dedi:
@Umut

....bir dost

Güzel fikir hocam. Bu sistemde mümkün değilse de yakında geçmeyi planladığım sistemde vardır eminim.

Yeni sisteme geçmeyi iyice kafaya koydum hocam. Buradaki eklentiler de mayıs ayında yenileme isteyecek. En geç yenileme zamanı geçiş yaparım. O zamana kadar sponsor bulursak direk geçeceğim zaten.
Vw nin bize sponsor olması lazım aslında

@fcsrn

Başka markalarda denk geliyorum böyle şeylere ama bizde zor gibi. Öyle birşey olsa çok güzel şeyler yaparız ama yok ne yazık ki :)

Geri
Üst Alt