Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

@yusuf aynen hocam fiyatlar arttı bide büyükşehir daha farklı oluyor

büyük şehirde her zaman öperler :D

maniax dedi:
@brt06

ekstreden baktım şimdi hocam. ikisi de güneş sigorta olmak üzere;

kasko 1147 TL (meslek indirimi var)

trafik 617 TL
Kasko diğer araçtan aktarılacak hasarsızlık var araç babamın üstüne olacağı için sigorta daha uygun olabilir teşekkürler bilgi için

Arkadaşlar benim aracım bugün gemiyle sevkiat aşamasına geçti perşembe sabaha karşı koper limanına gemi yanaşıyo sanırım ona yüklenecek başka aracı bu aşamada olan var mı

brt06 dedi:
Arkadaşlar benim aracım bugün gemiyle sevkiat aşamasına geçti perşembe sabaha karşı koper limanına gemi yanaşıyo sanırım ona yüklenecek başka aracı bu aşamada olan var mı
Benim hala limana sevk ediliyor konumunda 4 aralık ta bu konuma gelmişti

ismail157 dedi:
Benim araç 12 gündür limana sevk aşamasındaydı bu gün değişti sanırım sizin araçta diğer gemiye yetişir

Benim araç osmaniyeden yaş 24 trafik sigortası 875 TL kasko euroko kasko 1400 TL olarak ayarlandı simdilik

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

brt06 dedi:
Benim araç 12 gündür limana sevk aşamasındaydı bu gün değişti sanırım sizin araçta diğer gemiye yetişir
Bu gemiye yetişti benimkide :)

ismail157 dedi:
Bu gemiye yetişti benimkide :)
Sevindim sizin adınıza ben 12 gün beklemiştim sizinki kısa sürdü gemi şu anda limanda yarın kalkar diye düşünüyorum

Sizce seramik koruma ve tam boy kaput koruma gerekli midir ve ikisi toplam 1500 lira fazla midir ?

@scrserhat

hocam gereklilik; aracınızın nerede durduğuna ve güzergahınızdaki taş gelebilme ihtimaline göre değişir. ben şahsen sadece boya koruma yaptırdım. ceramic pro 9h uygulatan hocalarımız var. aklıma gelen @theGenius  hocamız. fakat ben ziebarttan sadece kaput filmine 900 TL fiyat almıştım. seramik uygulamasının fiyatı da 2000-3000 TL bandına çıkabiliyor. bu verilen fiyat hiç profesyonel gelmedi bana.

@Umut hocamız da serviste yaptırmıştı seramik uygulama

@scrserhat

Hocam boya koruma iyi ama kaput koruma önermem ben ;)

Boya korumayı da işini ehli yerlerde yaptırın.

maniax dedi:
@scrserhat

hocam gereklilik; aracınızın nerede durduğuna ve güzergahınızdaki taş gelebilme ihtimaline göre değişir. ben şahsen sadece boya koruma yaptırdım. ceramic pro 9h uygulatan hocalarımız var. aklıma gelen @theGenius  hocamız. fakat ben ziebarttan sadece kaput filmine 900 TL fiyat almıştım. seramik uygulamasının fiyatı da 2000-3000 TL bandına çıkabiliyor. bu verilen fiyat hiç profesyonel gelmedi bana.

Hocam meslegim dolayısıyla gidip gelmem gereken kamyonların sıklıkla kullandığı bi yol var yanı kaput koruma şart gibi duruyor boya koruma için seramik koruması  dediler osmaniye aykan kendi servisinde normal cila gibi değil pamukla tek tek her noktaya uyguluyoruz ve ilk fiyat için 1250 demişlerdi 5 yıl garantisi varmis  bilmiyorum ilk heyecandan arabaya gereksiz ilerde sıkıntı çıkarabilecek şeyler yaptirmayalim

scrserhat dedi:
@scrserhat

Hocam meslegim dolayısıyla gidip gelmem gereken kamyonların sıklıkla kullandığı bi yol var yanı kaput koruma şart gibi duruyor boya koruma için seramik koruması  dediler osmaniye aykan kendi servisinde normal cila gibi değil pamukla tek tek her noktaya uyguluyoruz ve ilk fiyat için 1250 demişlerdi 5 yıl garantisi varmis  bilmiyorum ilk heyecandan arabaya gereksiz ilerde sıkıntı çıkarabilecek şeyler yaptirmayalim

çok taş sıçrama riski varsa kaput filmi ben olsam yaptırırdım. ben genelde ana arter kullandığım için yaptırmadım. seramik konusunda da diğer 2 hocam tecrübelerini burada aktarırlar müsait olduklarında. konuyu takip edersiniz zaten  :'(

Geri
Üst Alt