Hocam şehir önemli ve tabi yaş falan da.Yunus Emre dedi:@maniax bilemem hocam plaka farkı olabilir
Hocam şehir önemli ve tabi yaş falan da.Yunus Emre dedi:@maniax bilemem hocam plaka farkı olabilir
Kasko diğer araçtan aktarılacak hasarsızlık var araç babamın üstüne olacağı için sigorta daha uygun olabilir teşekkürler bilgi içinmaniax dedi:@brt06
ekstreden baktım şimdi hocam. ikisi de güneş sigorta olmak üzere;
kasko 1147 TL (meslek indirimi var)
trafik 617 TL
Benim hala limana sevk ediliyor konumunda 4 aralık ta bu konuma gelmiştibrt06 dedi:Arkadaşlar benim aracım bugün gemiyle sevkiat aşamasına geçti perşembe sabaha karşı koper limanına gemi yanaşıyo sanırım ona yüklenecek başka aracı bu aşamada olan var mı
Benim araç 12 gündür limana sevk aşamasındaydı bu gün değişti sanırım sizin araçta diğer gemiye yetişirismail157 dedi:Benim hala limana sevk ediliyor konumunda 4 aralık ta bu konuma gelmiştiArkadaşlar benim aracım bugün gemiyle sevkiat aşamasına geçti perşembe sabaha karşı koper limanına gemi yanaşıyo sanırım ona yüklenecek başka aracı bu aşamada olan var mı
Bu gemiye yetişti benimkidebrt06 dedi:Benim araç 12 gündür limana sevk aşamasındaydı bu gün değişti sanırım sizin araçta diğer gemiye yetişirBenim hala limana sevk ediliyor konumunda 4 aralık ta bu konuma gelmiştiArkadaşlar benim aracım bugün gemiyle sevkiat aşamasına geçti perşembe sabaha karşı koper limanına gemi yanaşıyo sanırım ona yüklenecek başka aracı bu aşamada olan var mı
Sevindim sizin adınıza ben 12 gün beklemiştim sizinki kısa sürdü gemi şu anda limanda yarın kalkar diye düşünüyorumismail157 dedi:Bu gemiye yetişti benimkideBenim araç 12 gündür limana sevk aşamasındaydı bu gün değişti sanırım sizin araçta diğer gemiye yetişirBenim hala limana sevk ediliyor konumunda 4 aralık ta bu konuma gelmiştiArkadaşlar benim aracım bugün gemiyle sevkiat aşamasına geçti perşembe sabaha karşı koper limanına gemi yanaşıyo sanırım ona yüklenecek başka aracı bu aşamada olan var mı
Hocam meslegim dolayısıyla gidip gelmem gereken kamyonların sıklıkla kullandığı bi yol var yanı kaput koruma şart gibi duruyor boya koruma için seramik koruması dediler osmaniye aykan kendi servisinde normal cila gibi değil pamukla tek tek her noktaya uyguluyoruz ve ilk fiyat için 1250 demişlerdi 5 yıl garantisi varmis bilmiyorum ilk heyecandan arabaya gereksiz ilerde sıkıntı çıkarabilecek şeyler yaptirmayalimmaniax dedi:@scrserhat
hocam gereklilik; aracınızın nerede durduğuna ve güzergahınızdaki taş gelebilme ihtimaline göre değişir. ben şahsen sadece boya koruma yaptırdım. ceramic pro 9h uygulatan hocalarımız var. aklıma gelen @theGenius hocamız. fakat ben ziebarttan sadece kaput filmine 900 TL fiyat almıştım. seramik uygulamasının fiyatı da 2000-3000 TL bandına çıkabiliyor. bu verilen fiyat hiç profesyonel gelmedi bana.
@Umut hocamız da serviste yaptırmıştı seramik uygulama
çok taş sıçrama riski varsa kaput filmi ben olsam yaptırırdım. ben genelde ana arter kullandığım için yaptırmadım. seramik konusunda da diğer 2 hocam tecrübelerini burada aktarırlar müsait olduklarında. konuyu takip edersiniz zaten :'(scrserhat dedi:Hocam meslegim dolayısıyla gidip gelmem gereken kamyonların sıklıkla kullandığı bi yol var yanı kaput koruma şart gibi duruyor boya koruma için seramik koruması dediler osmaniye aykan kendi servisinde normal cila gibi değil pamukla tek tek her noktaya uyguluyoruz ve ilk fiyat için 1250 demişlerdi 5 yıl garantisi varmis bilmiyorum ilk heyecandan arabaya gereksiz ilerde sıkıntı çıkarabilecek şeyler yaptirmayalim@scrserhat
hocam gereklilik; aracınızın nerede durduğuna ve güzergahınızdaki taş gelebilme ihtimaline göre değişir. ben şahsen sadece boya koruma yaptırdım. ceramic pro 9h uygulatan hocalarımız var. aklıma gelen @theGenius hocamız. fakat ben ziebarttan sadece kaput filmine 900 TL fiyat almıştım. seramik uygulamasının fiyatı da 2000-3000 TL bandına çıkabiliyor. bu verilen fiyat hiç profesyonel gelmedi bana.
@Umut hocamız da serviste yaptırmıştı seramik uygulama
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi