Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

@Yunus Emre hocam 2 aşamalı bir sözleşmeden bahsetti ST  2. aşaması aracı görünce başlayacak olan tescil işlemleri arabayı gördüğünüzde bir sıkıntı çıkarsa iptal hakkım varmış ona başlarız dedi

scrserhat dedi:
@ansolak hocam sagolun ST aradı bugün içinde cumaya kadar sözleşmeyi yaparız dedi ayrıca hocam o nasıl güzel bir indirimdir öyle hayırlı olsun :)
Tesekkurler hocam. Hepimize hayirli olsun. Kazasiz belasiz ins.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@scrserhat hocam bugun yetkili satıcınızla görüşün durumuna güncellendi araç. Dün görüştüğüm için bana cumartesi yada en geç pazartesi teslim edebileceklerini söylemişlerdi.

Bu arada kafamı çok kurcalayan bir konu vardı onuda ST ye sordum. Ekim den itibaren teslim edilen pololarda 6.5 inch composition media menüsüde mirrorlink yerine artık app connect seçeneği gelmeye başlamış bir arkadaşımda var. App-connect in altında 3 seçenek var applecarplay-mirrorlink ve android auto. Bizim aralık araçlarında varmı yokmu gelince bakalım dedi st. Birsürü kişiye mail attı sordu ama bir cevap bulamadı. En yakın tarihte teslim almış 6.5 inch lik composition media sahibi arkadaşlardan belki bir bilgiye ulaşırız.

Arkadaşlar bu gün 12. Gün sonunda aracım gemiyle sevkiyat aşamasına geçti görünen geminin yarın koper limanında olacağı tahminide cuma günü kalkacağıydı sormak istediğim araç gemiye bindiğinde mi yoksa limanda beklerken mi gemiyle sevkiyat aşamasına geçiyo şu anda gemiyle sevkiyat aşamasında daha önce bu aşamaları yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim

@brt06

benim aracımda limanda beklerken de gemi ile sevkiyat aşamasına güncellenmişti.

@ansolak o zaman yarın gelecek olan gemiye yüklenecek bizim araçta pazartesi türkiyede olur inşallah teşekkürler

ansolak dedi:
@scrserhat hocam bugun yetkili satıcınızla görüşün durumuna güncellendi araç. Dün görüştüğüm için bana cumartesi yada en geç pazartesi teslim edebileceklerini söylemişlerdi.

Bu arada kafamı çok kurcalayan bir konu vardı onuda ST ye sordum. Ekim den itibaren teslim edilen pololarda 6.5 inch composition media menüsüde mirrorlink yerine artık app connect seçeneği gelmeye başlamış bir arkadaşımda var. App-connect in altında 3 seçenek var applecarplay-mirrorlink ve android auto. Bizim aralık araçlarında varmı yokmu gelince bakalım dedi st. Birsürü kişiye mail attı sordu ama bir cevap bulamadı. En yakın tarihte teslim almış 6.5 inch lik composition media sahibi arkadaşlardan belki bir bilgiye ulaşırız.
Hocam benim araçta aynı şekilde güncellendi teslimi haftaya olur benim için osmaniye olunca ancak gelmesi  haftasonu olur diye düşünüyorum benim araç 5 inclik versiyon oldugu için benim de bi bilgim yok hocam sadece sound tusu phone ile değiştirilip geldiğini biliyorum

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ankara için trafik sigortasında 800 civarı fiyatlar var aracını yeni alan arkadaşlar ne kadara yaptırdı

@brt06

hocam benim yaş 30. güneş sigorta 600 TL civarına yaptırdım. net hatırlayamadım ama

brt06 dedi:
Arkadaşlar ankara için trafik sigortasında 800 civarı fiyatlar var aracını yeni alan arkadaşlar ne kadara yaptırdı
Hocam normal çok arttı fiyatlar.

@brt06

ekstreden baktım şimdi hocam. ikisi de güneş sigorta olmak üzere;

kasko 1147 TL (meslek indirimi var)

trafik 617 TL

@maniax anadolu 475 tl peşin fiyatına yapıyor  :'( kaskoyuda axadan halletim ayrıntıları ayrı bir konuda paylaşcam

Yunus Emre dedi:
@maniax anadolu 475 tl peşin fiyatına yapıyor  :'( kaskoyuda axadan halletim ayrıntıları ayrı bir konuda paylaşcam
valla benim sigortacıyla ekrandan baktık baktık en ucuzu buydu :)

Geri
Üst Alt