Değerli Hocam;scrserhat dedi:@ansolak aynen hocam çıkmış bile gemi beklediğimden çok erken gelecek artık sayılı günlerimiz kalmış
Evet hocam gumruk isleri 3-4 gunde surebilir 1 gunde surebilir ve bu surecte arac gemide gozukuyor.scrserhat dedi:@ansolak hocam sizin aracın durumunda bir güncelleme var mıdır bende hala gemi ile sevkiyat aşamasında gözüküyor acaba gümrük işlerinden sonra mı güncelleme yapılıyor sisteme
%9.8 mi? çüşansolak dedi:Evet hocam gumruk isleri 3-4 gunde surebilir 1 gunde surebilir ve bu surecte arac gemide gozukuyor.@ansolak hocam sizin aracın durumunda bir güncelleme var mıdır bende hala gemi ile sevkiyat aşamasında gözüküyor acaba gümrük işlerinden sonra mı güncelleme yapılıyor sisteme
Ben bugun sozlesmeyi imzaladim. Kavga dovus %9.8 indirimle aldim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ansolak dedi:Evet hocam gumruk isleri 3-4 gunde surebilir 1 gunde surebilir ve bu surecte arac gemide gozukuyor.@ansolak hocam sizin aracın durumunda bir güncelleme var mıdır bende hala gemi ile sevkiyat aşamasında gözüküyor acaba gümrük işlerinden sonra mı güncelleme yapılıyor sisteme
Ben bugun sozlesmeyi imzaladim. Kavga dovus %9.8 indirimle
Çok iyi indirim almışsınız tanıdık mı vardı yoksa ısrar edince dahada iniyolar mı bende ankara etimesgut doğuş otodan alcam aracı ona göre pazarlığımızı yapalım birde fabrikadan limana sevkiyat aşaması gemiye binincemi değişiyor sizde nasıl oldu
brt06 dedi:Hocam tanıdık ve arac baya dolu. Ustunde 13k lik opsiyon var bununda etkisi oldu.Evet hocam gumruk isleri 3-4 gunde surebilir 1 gunde surebilir ve bu surecte arac gemide gozukuyor.@ansolak hocam sizin aracın durumunda bir güncelleme var mıdır bende hala gemi ile sevkiyat aşamasında gözüküyor acaba gümrük işlerinden sonra mı güncelleme yapılıyor sisteme
Ben bugun sozlesmeyi imzaladim. Kavga dovus %9.8 indirimle
Çok iyi indirim almışsınız tanıdık mı vardı yoksa ısrar edince dahada iniyolar mı bende ankara etimesgut doğuş otodan alcam aracı ona göre pazarlığımızı yapalım birde fabrikadan limana sevkiyat aşaması gemiye binincemi değişiyor sizde nasıl oldu
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam benim arac trenden inip limana cekilince güncellenmişti.brt06 dedi:@ansolak hocam peki bu fabrikadan limana sevkiyat aşaması gemiye binincemi ekranda depişiyo yani limana yetişince limanda vs... bişey yazıyor mu
ansolak dedi:Hocam benim arac trenden inip limana cekilince güncellenmişti.@ansolak hocam peki bu fabrikadan limana sevkiyat aşaması gemiye binincemi ekranda depişiyo yani limana yetişince limanda vs... bişey yazıyor mu
Bugun islemler icin st ile gorustugumde gumrukte oldugunu
O zaman bizim araç hala trende canlı desteği aradım bizde sizin gördüğünüzü görüyoruz dediler st yi arasam o daha detaylı görebliyor mudur
Sanmiyorum. Cunki trenden inmis gemiye binmek icin bekliyorda olabilir.brt06 dedi:Hocam benim arac trenden inip limana cekilince güncellenmişti.@ansolak hocam peki bu fabrikadan limana sevkiyat aşaması gemiye binincemi ekranda depişiyo yani limana yetişince limanda vs... bişey yazıyor mu
O zaman bizim araç hala trende canlı desteği aradım bizde sizin gördüğünüzü görüyoruz dediler st yi arasam o daha detaylı görebliyor mudur
Sanmiyorum. Cunki trenden inmis gemiye binmek icin bekliyorda olabilir.ansolak dedi:Hocam benim arac trenden inip limana cekilince güncellenmişti.@ansolak hocam peki bu fabrikadan limana sevkiyat aşaması gemiye binincemi ekranda depişiyo yani limana yetişince limanda vs... bişey yazıyor mu