Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

@ansolak aynen hocam çıkmış bile gemi beklediğimden çok erken gelecek artık sayılı günlerimiz kalmış :)

scrserhat dedi:
@ansolak aynen hocam çıkmış bile gemi beklediğimden çok erken gelecek artık sayılı günlerimiz kalmış :)
Değerli Hocam;

bir aksilik çıkma olasılığına karşı genellikle 7 ila 10 gün fazla söylenir teslimat tarihi.

Hayırlısı olsun.

Dilerim burada kavuşma fotoğraflarını da görürüz.

@silvershadow hocam 52. hafta denmişti bana 2 hafta önce olacak böyle giderse inşallah son aşamada bir sıkıntı çıkmaz çok teşekkür ederim hocam bu sitenin sizlerin çok faydası oldu alırken beklerken eminim ki aldıktan sonrada çok faydası dokunacaktır

Bugün 10. Gün bitti aracın fabrikadan limana sevk aşamasında bi değişiklik yok ayın 10 nunda gemi geliyor  koper limanına aracımın o gemiye yüklenrceğini düşünüyorum umarım benim gibi bekleyenlerinde araçları yüklenir

@ansolak  hocam sizin aracın durumunda bir güncelleme var mıdır bende hala gemi ile sevkiyat aşamasında gözüküyor acaba gümrük işlerinden sonra mı güncelleme yapılıyor sisteme

scrserhat dedi:
@ansolak  hocam sizin aracın durumunda bir güncelleme var mıdır bende hala gemi ile sevkiyat aşamasında gözüküyor acaba gümrük işlerinden sonra mı güncelleme yapılıyor sisteme
Evet hocam gumruk isleri 3-4 gunde surebilir 1 gunde surebilir ve bu surecte arac gemide gozukuyor.

Ben bugun sozlesmeyi imzaladim. Kavga dovus %9.8 indirimle aldim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ansolak dedi:
Evet hocam gumruk isleri 3-4 gunde surebilir 1 gunde surebilir ve bu surecte arac gemide gozukuyor.

Ben bugun sozlesmeyi imzaladim. Kavga dovus %9.8 indirimle aldim.

%9.8 mi?  çüş

yeni bir rekor mu bu?  :)

ansolak dedi:

Ben bugun sozlesmeyi imzaladim. Kavga dovus %9.8 indirimle

Çok iyi indirim almışsınız tanıdık mı vardı yoksa ısrar edince dahada iniyolar mı bende ankara etimesgut doğuş otodan alcam aracı ona göre pazarlığımızı yapalım birde fabrikadan limana sevkiyat aşaması gemiye binincemi değişiyor sizde nasıl oldu

brt06 dedi:

Ben bugun sozlesmeyi imzaladim. Kavga dovus %9.8 indirimle

Çok iyi indirim almışsınız tanıdık mı vardı yoksa ısrar edince dahada iniyolar mı bende ankara etimesgut doğuş otodan alcam aracı ona göre pazarlığımızı yapalım birde fabrikadan limana sevkiyat aşaması gemiye binincemi değişiyor sizde nasıl oldu
Hocam tanıdık ve arac baya dolu. Ustunde 13k lik opsiyon var bununda etkisi oldu.

@ansolak hocam peki bu fabrikadan limana sevkiyat aşaması gemiye binincemi ekranda depişiyo yani limana yetişince limanda vs... bişey yazıyor mu

brt06 dedi:
@ansolak hocam peki bu fabrikadan limana sevkiyat aşaması gemiye binincemi ekranda depişiyo yani limana yetişince limanda vs... bişey yazıyor mu
Hocam benim arac trenden inip limana cekilince güncellenmişti.

Bugun islemler icin st ile gorustugumde gumrukte oldugunu ogrendim.

ansolak dedi:

Bugun islemler icin st ile gorustugumde gumrukte oldugunu

O zaman bizim araç hala trende canlı desteği aradım bizde sizin gördüğünüzü görüyoruz dediler st yi arasam o daha detaylı görebliyor mudur

brt06 dedi:

O zaman bizim araç hala trende canlı desteği aradım bizde sizin gördüğünüzü görüyoruz dediler st yi arasam o daha detaylı görebliyor mudur
Sanmiyorum. Cunki trenden inmis gemiye binmek icin bekliyorda olabilir.

Göremiyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ansolak dedi:

Sanmiyorum. Cunki trenden inmis gemiye binmek icin bekliyorda olabilir.

Göremiyorlar.

11. Gün bugün sıkıcı olmaya başladı umarım artık gemiye biner sizinde aracınız şimdiden hayırlı olsun güle güle binin

Moderatör tarafında düzenlendi:

@ansolak hocam sagolun ST aradı bugün içinde cumaya kadar sözleşmeyi yaparız dedi ayrıca hocam o nasıl güzel bir indirimdir öyle hayırlı olsun :)

Geri
Üst Alt