Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

Evet arkadaslar bugun ST telefon acti. Arac yaklasiyor biz evraklari hazirlayalim. Ayin 10 u gibi arabanin tekeri Turkiye'ye deger.

13-15 i gibi de en gec teslim ederim dedi. Heyecan iyice artiyor. Darisi bekleyenlerin basina

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ansolak hocam ankarada hangi bayi sizinki aracı nerden alıyosunuz

@ansolak benim araçta 27 kasımdan beri limana sevk aşamasında durumda bi depişiklik yok arayan soranda yok

Merhabalar;

Bugün fırsat bulup aracı teslim alabildim sonunda, seçim aşamasında ilgisini esirgemeyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bugün 150km kadar İstanbul'dan Kocaeli'ye kullanma fırsatım oldu, ileride tecrübe ettiklerimi daha detaylı paylaşırım ama ACC ve Front Assist istanbul trafiği için otomatik vites seçeneği ile kesinlikle banko tercih olmalı. Sadece her bulduğu boşluğa burnunu sokmayı meziyet bilen şark kurnazlarına dikkat etmek gerekiyor.

Trafik sigortası ekstra masrafı olur. 2 sene garanti uzattım 2000TL o tuttu. Onun dışında olanların hepsi teklife dahildi, ayrı ayrı bilmiyorum ama Plaka işlemlerinin takibini yaptırmak isterseniz 200 TL gibi bir hizmet bedeli var, o dikkatimi çekmişti.

Gurk4n dedi:
Merhabalar;

Bugün fırsat bulup aracı teslim alabildim sonunda, seçim aşamasında ilgisini esirgemeyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bugün 150km kadar İstanbul'dan Kocaeli'ye kullanma fırsatım oldu, ileride tecrübe ettiklerimi daha detaylı paylaşırım ama ACC ve Front Assist istanbul trafiği için otomatik vites seçeneği ile kesinlikle banko tercih olmalı. Sadece her bulduğu boşluğa burnunu sokmayı meziyet bilen şark kurnazlarına dikkat etmek gerekiyor.
Güle güle kullanın hocam aracınızı ;)

Tam olarak neler opsiyonlar. Yoksa avek'teki siyah aracı siz mi aldınız :D

yusuf dedi:
Merhabalar;

Güle güle kullanın hocam aracınızı ;)

Tam olarak neler opsiyonlar. Yoksa avek'teki siyah aracı siz mi aldınız :D
Yok hocam ben 45 gün önce geçmiştim siparişimi :)

Golf 1.4 TSI BMT 150 PS (ACT) DSG Highline Tungsten Gri

PB4 Ergoactive koltuklar

PDA Sürüş profili seçme özelliği

PF2 Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Assist

PFD Dinamik Light assist

PXD Gündüz Ledli bi-xenon farlar

WDB Park Asistanı

4I3 Keyless Entry

7W1 Çarpışma Hazırlığı

KA1 Geri Park kamerası

@Gurk4n  hocam hayırlı olsun darısı bizlere inşallah :) benim araçta Yunanistan da bekliyor bakalım :)

@Gurk4n

hocam hayırlı olsun sessiz sedasız teslim almışsınız :) bi ara izlenimlerinizi ve bu güzel konfigürasyonun fotolarını rica ediyoruz

@Gurk4n hocam hayirli olsun. Fotolari bekliyoruz.

@scrserhat hocam gemi yola cikmis 1 gune varir Dilovası'na.

Bizim araclar ayni gemide baya ahbab olmuslardir.

Geri
Üst Alt