Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

@scrserhat şanslısınız hayırlı olsun bende durum aynı fabrikadan limana sevk yazıyo 27 sinden beri sanırım sizinkide aynı gün yapımı bitmişti

@scrserhat birde canlı destek size 10 nunda geminin geleceğini söylemişti daha erken gelecek aracınız umarım benimki onla gelir

@brt06 hocam benim 25 inde limana sevk durumuna geçmişti  dün gemiyle sevkıyat aşamasına geçti volkswagenim.com da gördükten yarım saat sonra da kendi satış temsilcim ayın 10 unda gelecek gemiye aracınız yüklendi demişti. hocam büyük ihtimalle sizin aracı NEPTUNE THALASSA ile gönderecekler şuan İstanbul 'a  varmak üzere geri dönüp sizin aracı alacaktır diye düşünüyorum

@scrserhat canlı desteği aradım bende şimdi bizde sizin görebildiğiniz kadarı görebilyoruz dedi dediğiniz gibi olursa 3-4 güne yüklenir o zaman benimkide ne güzel sizinki geliyo ayın 10 u gibi teslim alırsınız

@brt06  hocam NEPTUNE THALASSA gelip sizin aracı alıp Yunanistan'a  uğramadan dönerse hemen hemen aynı hatta sizin araç daha önce bile gelebilir :) çünkü 4 aralıkta ayrılsa

2 gün koper limanına gidiş 6 aralık

1 gün beklerse 7 aralık

2 gün de geri istanbula geliş 9 aralık

2 günde fazladan zaman versek 11 aralık :)

@scrserhat ben yinede sizinkinin önce geleceğini düşünüyorum sizin gemi yunanistana uğrasa bile 5 gün sonra türkiyede olur buda ayın 8 i demek oluyo görünen sayfada en geç aracı ben alcam ben bile en geç 20 sinde alırım

@brt06  hocam aralık ayına yetişti ya o yeterli benim için artık tatlı bir heyecanı kaldı gerilimden daha çok :)

@scrserhat ben aralığın 20 sinden önce beklemiyodum aracı ama sizinkileri duyunca 20 si bile fazla gelmeye başladı ancak görünen o ki kimsenin aracı 20 sini bulmayacak :)

Hocam benimki 27 sinde uretimden cikmisti scrserhat hocamin aracinin bulundugu gemiye yetistirdiler galiba.☺

Bende suan bos anlarimda gemiyi takip ediyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ansolak aynı gün çıkmış araçlar ama sizinki limanda benimki daha limana srvk aşamasında ankara damı yaşıyosunuz

brt06 dedi:
@ansolak aynı gün çıkmış araçlar ama sizinki limanda benimki daha limana srvk aşamasında ankara damı yaşıyosunuz
Evet Ankara.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimki de bugün limana sevk ediliyor konumuna geçti çok uzun sürmez inşallah

@ismail157 benim ki bugün 1 haftadır limana sevk aşamasında pazartesi 3-4 gün sonra yüklenir diye düşünüyorum umarım sizinki de yetişir

14 kasım tarihinden beri üretime planlandı diyor, hala üretim aşamasına geçmedi, daha ne kadar sürecek yahu insan beklerken zaman hiç geçmiyor :(

Geri
Üst Alt