Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

@Yunus Emre  hocam teşekkür ederim acaba risk almamak adına mı hemen fatura kesme olayına girdiler.dediğiniz gibi yapacağım sıkıntı çıkarmazlar umarım:)

@scrserhat hocam sizin aracın üretimi ne zaman tamamlandı benimki 5 gündür limana sevk aşamsında sizinkileri duyunca heyecan artıyo

@scrserhat hocam arac gumruk islemleri bitince artik bayinin stogunda gozukur ve biranonce ellerinden cikarmaya bakarlar araci bayide inceliycem ondan sonra odeme dahil islemleri baslatcam diyin

@brt06 hocam 25 aralıkta üretimi tamamlandı 7 gündür sevk yazıyordu heyecan daha giderek artacak hocam o konuda yapacak bişey yok :)

@Yunus Emre aynen hocam bir an için heyecanla tamam yaparız ödemeyi dedim ama sonradan  çeviririm onu bir şekilde ST iyi birisine benziyor sorun çıkartacağını sanmıyorum :)

@scrserhat benim aracında üretimi 27 sinde tamamlandı 5 gün oldu ekranda sevkiyat aşamasında yazıyo yanlış anlamadıysam sizin araç 10 aralıktaki gemiyemi yüklenecek

scrserhat dedi:
@brt06 hocam 25 aralıkta üretimi tamamlandı 7 gündür sevk yazıyordu heyecan daha giderek artacak hocam o konuda yapacak bişey yok :)

@Yunus Emre aynen hocam bir an için heyecanla tamam yaparız ödemeyi dedim ama sonradan  çeviririm onu bir şekilde ST iyi birisine benziyor sorun çıkartacağını sanmıyorum :)
Hocam güncellemerimiz peş peşe olmuş benim aracımda 27 sinde limana sevk yazıyordu büyük ihtimalle. Bugün de gemi ile sevkiyat aşamasına geçti. Showroom da aynı renk manuel opsiyonsuzu mevcut. Gidip gidip bakasım geliyor benimde  :)

@ansolak hocam ikimizinde aracı aynı gün tamamlanmış sevk aşamsına geçmiş ama sizinki yenilenmiş benüm ekran aynı umarım benimkide yenilenir

scrserhat dedi:
@brt06  evet hocam 10 aralıkta türkiyede  olacak gemi hatta takip açısından http://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:285341/mmsi:248549000/vessel:NEPTUNE%20ILIAD  burdan takibini bile yapabilirsiniz umarım sizinki de sevkiyat aşamasında geçer

@ansolak hocam hayırlı olsun peş peşe gelecekler o zaman :) bu süreçler insanı arabaya daha çok bağlıyor bence  yolda bile spontan olarak golf görünce yüzümde garip bir gülümseme oluyo :)
Aynen heyecan artıyo uzun süredir bekliyoruz sizinki ayın 10 nundaysa benimkide ona yüklenir diye düşünüyorum çünkü 8 gün var daha benimki 5 gündür sevkiyatta 13 gün olmuş olacak peki hangi gemileri takip edeceğiz isimleri

Benim gemide araci olan varmi

@brt06 hocam iliadı takip edin bence büyük ihtimalle sizinki de bu gemiye yüklenecektir

Geri
Üst Alt