- İsim
- Yunus Emre
Hocam güncellemerimiz peş peşe olmuş benim aracımda 27 sinde limana sevk yazıyordu büyük ihtimalle. Bugün de gemi ile sevkiyat aşamasına geçti. Showroom da aynı renk manuel opsiyonsuzu mevcut. Gidip gidip bakasım geliyor benimdescrserhat dedi:@brt06 hocam 25 aralıkta üretimi tamamlandı 7 gündür sevk yazıyordu heyecan daha giderek artacak hocam o konuda yapacak bişey yok
@Yunus Emre aynen hocam bir an için heyecanla tamam yaparız ödemeyi dedim ama sonradan çeviririm onu bir şekilde ST iyi birisine benziyor sorun çıkartacağını sanmıyorum
Aynen heyecan artıyo uzun süredir bekliyoruz sizinki ayın 10 nundaysa benimkide ona yüklenir diye düşünüyorum çünkü 8 gün var daha benimki 5 gündür sevkiyatta 13 gün olmuş olacak peki hangi gemileri takip edeceğiz isimleriscrserhat dedi:@brt06 evet hocam 10 aralıkta türkiyede olacak gemi hatta takip açısından http://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:285341/mmsi:248549000/vessel:NEPTUNE%20ILIAD burdan takibini bile yapabilirsiniz umarım sizinki de sevkiyat aşamasında geçer
@ansolak hocam hayırlı olsun peş peşe gelecekler o zaman bu süreçler insanı arabaya daha çok bağlıyor bence yolda bile spontan olarak golf görünce yüzümde garip bir gülümseme oluyo