Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

@yusuf sordum sizle aynı şeyi görüyoz dediler uyanıklar  s=s15

@SerkanG hocam sende cam tavan varmıydı guzel surede getırmıslerde ondan sordum bnde 2016 ön sipariş verecem meral ettım geliş suresını

Bu bayi indirimi hariç 2016 larda hic indirim cıkmazmı? Hani yeni diye hic indirim vermezler diyemi düşünüyorsunuz?

muslumbingollu dedi:
Bu bayi indirimi hariç 2016 larda hic indirim cıkmazmı? Hani yeni diye hic indirim vermezler diyemi düşünüyorsunuz?
Hocam ben %7 aldım yıl sonu diye yoksa %4 veriyorlardı sizde 4 alırsınız bi değişiklik olmazsa

Moderatör tarafında düzenlendi:
@muslumbingollu yeni yilla beraber kampanya yapilmazsa %3 bayi indirimi alirsiniz sadece simdiden bisey diyebilmek zor

@brt06 yani toplamda en kötü %6 diyorsunuz bayi ve normal indirimle ? İyimiş hocam o zaman  s=s17

Hocam bizim inditimler 3+ 1 di ama yıl sonu olduğu için +3 daha yaptılar 7 oldu  yani normalde indirim 3+1 yeni yılda bi değişiklik olmazsa böyle alırsınız aracınızı

Bayinin ismi lazım degil ama ben enfazla %2 yaparım belki onuda yapmam diyor hatta hicbir bayi %3 bile yapamaz yalan söluyorlar diyor ne dıyorsunuz arkadaslar? Benimi keklıyor ?

muslumbingollu dedi:
Bayinin ismi lazım degil ama ben enfazla %2 yaparım belki onuda yapmam diyor hatta hicbir bayi %3 bile yapamaz yalan söluyorlar diyor ne dıyorsunuz arkadaslar? Benimi keklıyor ?
Geçen sene %5-%6 indirim vardı 2014 modellerde. 2015 modeller gelince fiyatları 1000TL zamlı geldi ve indirim %3-%4 oldu.

Merhaba arkadaşlar,

Bir hafta önce 1.2 TSI Midline aracımı sattım ve dün 1.2 comfortline siparişi verdim.Opsiyon olarak da cam tavan,18 durban,bi xenon u led farlar,led stop,sürüş konfor ve ışık görüşü paketi eklettim.Şu an ki %6+1 de bayi indirimiyle 71500 gibi bir fiyat çıktı.Araç Şubat ayı ortalarında gelecek.. yukarıda yazılanları da okudum ama yinede sorasım geldi :) Malum araç 2016 çıkışlı olacağından şu an mevcut olan %6'lık indirimin komple kalkması ya da %2-3'e düşmesi söz konusu olabilir mi ? Modelden dolayı elbette bir fiyat farkı olacaktır ama sizce şu an ki fiyatın üstüne ne kadar daha öderim ?

Emrah dedi:
Merhaba arkadaşlar,

Bir hafta önce 1.2 TSI Midline aracımı sattım ve dün 1.2 comfortline siparişi verdim.Opsiyon olarak da cam tavan,18 durban,bi xenon u led farlar,led stop,sürüş konfor ve ışık görüşü paketi eklettim.Şu an ki %6+1 de bayi indirimiyle 71500 gibi bir fiyat çıktı.Araç Şubat ayı ortalarında gelecek.. yukarıda yazılanları da okudum ama yinede sorasım geldi :) Malum araç 2016 çıkışlı olacağından şu an mevcut olan %6'lık indirimin komple kalkması ya da %2-3'e düşmesi söz konusu olabilir mi ? Modelden dolayı elbette bir fiyat farkı olacaktır ama sizce şu an ki fiyatın üstüne ne kadar daha öderim ?
Değerli Hocam;

indirim varmış havası yaratmak adına abartılı rakamlar yazılı fiyat listelerinde.

kurun seyrine bağlı olarak indirimi azaltabilir veya hatta üzerine zam yapma olasılıkları dahi var.

Açıkçası bilmek imkansız olmakla birlikte hiç bir model zammı toplamda 2 bin liradan az olmadı. Buna olası MTV zammı, olası kur yükselişi ile fark 4 veya 6 bin liralara kadar çıkabilir.

2013 yılında buna benzer bir zam gelmişti ve MTV zammı, opsiyonel donanımlara gelen zam ile model zammı bir ay içerisinde yapılmıştı. Ben 4 bin lira kar etmiştim..  Elbette bunlar en kötümser tablo.

En iyimseri Ocak ayında geçen sene olduğu gibi hiç zam gelmeyip sadece indirimi azaltmalarıdır.

1000 liralık zam sadece euro6 motora ve 150 beygire geçen ACT'de olmuştu.

@Emrah

Hocam benim tahminim 74 civarı olur fiyat ;) aracınıza göre iyi bir fiyat yine de.

Geri
Üst Alt