Herşeyi görüyor onlarYunus Emre dedi:@yusuf hocam siparis ayrintisina canli destek ulasabiliyor mu ?
Herşeyi görüyor onlarYunus Emre dedi:@yusuf hocam siparis ayrintisina canli destek ulasabiliyor mu ?
Hocam ben %7 aldım yıl sonu diye yoksa %4 veriyorlardı sizde 4 alırsınız bi değişiklik olmazsamuslumbingollu dedi:Bu bayi indirimi hariç 2016 larda hic indirim cıkmazmı? Hani yeni diye hic indirim vermezler diyemi düşünüyorsunuz?
@brt06 yani toplamda en kötü %6 diyorsunuz bayi ve normal indirimle ? İyimiş hocam o zaman s=s17
Hocam bizim inditimler 3+ 1 di ama yıl sonu olduğu için +3 daha yaptılar 7 oldu yani normalde indirim 3+1 yeni yılda bi değişiklik olmazsa böyle alırsınız aracınızı
Geçen sene %5-%6 indirim vardı 2014 modellerde. 2015 modeller gelince fiyatları 1000TL zamlı geldi ve indirim %3-%4 oldu.muslumbingollu dedi:Bayinin ismi lazım degil ama ben enfazla %2 yaparım belki onuda yapmam diyor hatta hicbir bayi %3 bile yapamaz yalan söluyorlar diyor ne dıyorsunuz arkadaslar? Benimi keklıyor ?
Değerli Hocam;Emrah dedi:Merhaba arkadaşlar,
Bir hafta önce 1.2 TSI Midline aracımı sattım ve dün 1.2 comfortline siparişi verdim.Opsiyon olarak da cam tavan,18 durban,bi xenon u led farlar,led stop,sürüş konfor ve ışık görüşü paketi eklettim.Şu an ki %6+1 de bayi indirimiyle 71500 gibi bir fiyat çıktı.Araç Şubat ayı ortalarında gelecek.. yukarıda yazılanları da okudum ama yinede sorasım geldi Malum araç 2016 çıkışlı olacağından şu an mevcut olan %6'lık indirimin komple kalkması ya da %2-3'e düşmesi söz konusu olabilir mi ? Modelden dolayı elbette bir fiyat farkı olacaktır ama sizce şu an ki fiyatın üstüne ne kadar daha öderim ?