Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

Çok teşekkür ederim Mehmet Hocam.

Yunus hocam sormayın valla, sorgulattım  ama yok malesef, ergo + u led + geri dönüş isteyince herşey sarktı gitti.

@bravo32 cam tavan olsun hocam u led yerine bi xenon da işinizi görür gene bütçeye bakıyo tabi bunlar

aslında ben kasten istemedim hocam, Marmaris te sunroof gerçekten sıkıntılı.

@bravo32 bilirim hocam oranin sicagini alanya da 1 hafta kaldim gece hayatina bayildim ilk firsattta gene gitcem :D :D

arkadaşlar ben sızın aranıza yenı katıldım golf tutkum henuz yenı... 2015 almaya dusunuyorum ındırımler baya baya cazip fakat alırsam 2016 model geldıgınde pışman olurmuyum yoksa al gıtsın degısecek muthıs bısey yokmu dersınız? lutfen yorum?

@muslumbingollu indirimler 31 aralık a kadar geçerli dolu bir araba alcaksanız ve de opsiyonla doldurcaksanı ozel siparişe girer ve 2016 model olarak 3 ay sonra gelir yok benim acelem var indirimden yararlancam derseniz bayileri arayıp gelecek olan arabalardan kendinize uygun olanı kaporasını yatırıp ayırtırsını %7 ye varan indirim ile sahip olursunuz. 1 ocak sonrası gelecek olan zam ve olası kampanyaların ne olacagı belli değil şuanlık

Saol hocam zaten şimdi ögrendim bayiden arac özel siparişe girince geldiği zamanki fiyat gecerli oluyormus o yuzden vazgectim riske gerek yok arac geldiği zaman 90 bin olursa o zaman niye 2016 model almayayım ki? Degilmi hocam

muslumbingollu dedi:
Saol hocam zaten şimdi ögrendim bayiden arac özel siparişe girince geldiği zamanki fiyat gecerli oluyormus o yuzden vazgectim riske gerek yok arac geldiği zaman 90 bin olursa o zaman niye 2016 model almayayım ki? Degilmi hocam
Hocam burada en önemli konu aracın istediğiniz gibi olması.

Sizin aklınızda yatan araç model, motor, opsiyonlar neler?

Böyle bir araç 2015 hazır bulursanız kaçırmayın asla pişman olmazsınız. Ama bulamazsanız sipariş edin 2016 alın derim.  :'(

@muslumbingollu hocam son 2 aracım golf 4 ve golf 5 ti iki aracımıda aldığımdan yüksek fiyata sattım kısmetse 20 gün sonra golf 7 miz geliyor yani araçlarda değer kaybı olmuyor yıl sonu indirimi bütün markalarda var yeni yılda hepsinin fiyatı artacak yani maddi imkanınız varsa kesinlikle golf alın derim

@yusuf işte hocam aradım taradım suan benim istedigin golf yok özel sipariş alırız diyorlar madem öyle 2016 alırım dıe karar verdim bende

muslumbingollu dedi:
@yusuf işte hocam aradım taradım suan benim istedigin golf yok özel sipariş alırız diyorlar madem öyle 2016 alırım dıe karar verdim bende
İki türlü de zarar etmezsiniz hocam. Araç istediğiniz gibi olsun. Sipariş verdikten sınıra da sorgulamaya devam edin. Sürekli boşa araç çıkıyor. Biri aradığınız gibi olabilir. Canlı destek ile sorgulayın her gün.

@yusuf hocam siparis ayrintisina canli destek ulasabiliyor mu ?

Benim aracın erken gelme nedeni euro6 standartında olduğu için diye düşünüyorum , doğuş grubu 1.4 act 150 ps leri euro6 olarak getiriyor .

Geri
Üst Alt