Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

@brt06 çok ilginç bende 15 ekimde sipariş verdim sizde bide gürkan hocamız ama sizinki üretimde benimki 13 gündür limana sevk ediliyo gürkan hocamızın arabası da gemide nası bi iş ki bu  s=alsaa

@yusuf doğrudut yusuf bey cam tavan uzatıyo olabilir st sistemde ocak başı dedi ama büyük ihtimalle aralık sonu gibi gelecel dedi umarım öyle olur

@Yunus Emre araç 2 gün önce yani 25 kasımda üretim aşamasına geçti bu durumdan sonra 30 gün içinde araç geliyo diye biliyorum görünen bütün araçlar aynı gemide gelmiyo aralık sonu gelecek araçlar bikaç parti halinde gelecek çünkü herkese aralık sonu denmiş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben 17 Ekimde Cam tavanlı sipariş geçtim , Şu an gemi ile transferi bitti , gümrük işlemleri başlıyor , sizlerde başka bir sorun olmuş .

Araç bu sabah limana geldi, vekalet ve diğer işlemleri başlattık. Pek pazarlığa girmeden güzel bir indirim oranı verdiler, ben de çok fazla uzatmadım açıkçası.

Gurk4n dedi:
Araç bu sabah limana geldi, vekalet ve diğer işlemleri başlattık. Pek pazarlığa girmeden güzel bir indirim oranı verdiler, ben de çok fazla uzatmadım açıkçası.
Ne kadarlık bir indirim yaptılar bilgi verebilir misiniz?

@Gurk4n ben arabayı görmeden hiç bi işe kalkışmam hocam  :)

aracım bugün limana sevk aşamasına geldi 20 güne kadar gelir diye düşünüyorum.

demin st yi aradım senin araç aralık 15-20 si gibi gelcek dedi demekki gelen gemi ile gelmedi diğer parti de gelcek gibi

az önce ST aradı , Pazartesi araç ellerinde olacakmış , an itibari ile işlemleri başlattık , hayırlısı olsun , haftaya Cuma teslim alırım arabayı gibi duruyor.

İstanbul - Altur Otomotiv

@Yunus Emre bende aracın o tarihlerde geleceğini tahmin ediyorum sanırım araçlar aynı gemide olacak hayırlısı bakalım  :)

@onroztrk39 öncelikle hayırlı olsun. sizin araç yaklaşık 20 gün önce gelmiş olacak bizimkilerden aracı siz mi opsiyonlamıştınız yoksa opsiyonlanmış bir araç mıydı.

@brt06 aynen hocam benim araç 13 gündür limana sevk ediliyo yalnız o beni şüphelendirdiydi aradım gemiye yüklenmemiş daha

@Yunus Emre tahmini limana sevk 15 gün sürebiliyor süreç normal işliyor gibi görünüyor. umarım benim araçta aynı gemiye yetişir

Geri
Üst Alt