Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

İki üç gün daha kalabilir aslında benim aracıda koyup getirseler ne güzel olur :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@scrserhat turkiyeye gelen geminin biri geri donuyor 2 gun sonra limana varcak belki ona yuklenir

Hocam onu görmemiştim  onunla gelmesi daha muhtemel gözüküyor:)

Arkadaşlar araçlarınızda son durum nedir benimki 4 gündür limana sevk aşamasında gemileri takip eden varmı tahmini ne zaman yüklenir

@brt06 daha bi 10 gun daha sevk surer hocam :D geminin biri geliyo koper limanina belki yuklenir ona

@brt06 daha bi 10 gun daha sevk surer hocam :D geminin biri geliyo koper limanina belki yuklenir ona

Bende bi 10 gün sürer diye düşünüyorum ama umarım gelen gemiye yüklenir

An itibariyle gemi ile sevkiyat asamasinda :) ardından yarım saat sonra ST aradı aralık 10 gemisiymiş bu gemi 16 sinda bayimizde olur dedi ve bende büyük heyecan başladı :)

scrserhat dedi:
An itibariyle gemi ile sevkiyat asamasinda :) ardından yarım saat sonra ST aradı aralık 10 gemisiymiş bu gemi 16 sinda bayimizde olur dedi ve bende büyük heyecan başladı :)

Benim aracımda bugün gemi ile sevkiyat aşamasında durumuna geçti. Bu durumda şuan dilovasına doğru seyir halindeki geminin içinde mi ?  Yoksa koper limanına yeni yanaşan bir gemi var ona mı yüklenecek daha?

ansolak dedi:

Benim aracımda bugün gemi ile sevkiyat aşamasında durumuna geçti. Bu durumda şuan dilovasına doğru seyir halindeki geminin içinde mi ?  Yoksa koper limanına yeni yanaşan bir gemi var ona mı yüklenecek daha?
Koper limanına yaklaşan gemiye yüklenecektir büyük ihtimalle hocam çünkü o diğer geminin güncellemesi yapıldı yunus emre hocamda olduğu gibi 10 aralık turkiyeye giriş olarak aktardı ST Bana ama tarihler değişebilir öne kayabilir bence

@ansolak limana yaklasan gemiye yuklenir hocam benim geminin guncellemesi 2 gun once oldu

@scrserhat 4 unde limana variyor 3 4 gun gumruk isleri surse 3 gundede bayiye gelse 10 unda bayide olur arac tahminimce

@Yunus Emre

teslimat anı, izlenimler ve fotoğraflar açısından ilk sırada siz varsiniz. Özledik valla güzel fotolar bekliyoruz :)

@Yunus Emre  hocam benimkisi iliad gemisiyle gelecek inşallah ama ST bana 10 aralıkta geldiğinde gümrükte faturasının kesileceğini ödememi yapmam gerektiğini söyledi ama arabayı görmeden ödeme yapmak sıkıntı çıkarır mı bana ?

@scrserhat arabayi gormeden odeme yapmam diyin hocam faturasi kesilebilir bu normal bisey allah korusun bayiye transfer esnasinda tir kaza yapsa nlcak yada olasi fabrika hatalarini fatketceksiniz ve de almaktan vazgecceksiniz gene de siz bilirsiniz

Geri
Üst Alt