@brt06 daha bi 10 gun daha sevk surer hocam geminin biri geliyo koper limanina belki yuklenir ona
Bende bi 10 gün sürer diye düşünüyorum ama umarım gelen gemiye yüklenir
Benim aracımda bugün gemi ile sevkiyat aşamasında durumuna geçti. Bu durumda şuan dilovasına doğru seyir halindeki geminin içinde mi ? Yoksa koper limanına yeni yanaşan bir gemi var ona mı yüklenecek daha?scrserhat dedi:An itibariyle gemi ile sevkiyat asamasinda ardından yarım saat sonra ST aradı aralık 10 gemisiymiş bu gemi 16 sinda bayimizde olur dedi ve bende büyük heyecan başladı
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koper limanına yaklaşan gemiye yüklenecektir büyük ihtimalle hocam çünkü o diğer geminin güncellemesi yapıldı yunus emre hocamda olduğu gibi 10 aralık turkiyeye giriş olarak aktardı ST Bana ama tarihler değişebilir öne kayabilir benceansolak dedi:Benim aracımda bugün gemi ile sevkiyat aşamasında durumuna geçti. Bu durumda şuan dilovasına doğru seyir halindeki geminin içinde mi ? Yoksa koper limanına yeni yanaşan bir gemi var ona mı yüklenecek daha?An itibariyle gemi ile sevkiyat asamasinda ardından yarım saat sonra ST aradı aralık 10 gemisiymiş bu gemi 16 sinda bayimizde olur dedi ve bende büyük heyecan başladı
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi