Sonbahar Özel Siparişlerin Durumu.

silvershadow dedi:
@Umut

Siz uzun uzun yazın Umut hocam..

Biliyorum kolay değil ama

siz yazın ki biz de zevkten dört köşe  bir solukta okuyalım.. &:

Her yazdığınıza beğen yapan gizli takipçilerinizdenim.

....bir dost

yazılı mesaj bırakacağım gün de yakındır bu kadar soluksuz takiple..

Bu vesileyle aklıma şu geldi. Acaba takip et butonu eklenebilir mi forum üyelerimiz için... @yusuf

Ben zaman zaman atladığım oluyor...

Eh mecburen ceza veriyorum kendime :)
Güzel sözleriniz için teşekkürler Murat hocam.Keyifle.... :)

Farkındayım çok gizli takipçimsiniz,farkındayım... :)

ismail157 dedi:
Gemi ne zaman kalkacak acaba?
Hocam sanıyorum yükleme devam ediyor. saat 10:00 gibi benim aracımın da gemi ile sevk aşamasında olarak değişti durumu. Sanıyorum yükleme 2 gün civarı sürüyor. Online olarak takip ederseniz rota bilgileri, kalkış ve varış süresi bildirmek zorunda gemiler. Güncellendiğinde tarih olarak kafanızda soru işareti kalmaz.

yetkili sevisleri yapilan seramik glass coatingler genelde carpri uk edition olanlarindandir ben o fiyati hakettigini dusunmuyirum 9h sertlik derecesini gercekten veren cok daha iyi saglam markalar varken gyeon mohs nanolex ve kamikaze

tugican dedi:
Gemi ne zaman kalkacak acaba?
Hocam sanıyorum yükleme devam ediyor. saat 10:00 gibi benim aracımın da gemi ile sevk aşamasında olarak değişti durumu. Sanıyorum yükleme 2 gün civarı sürüyor. Online olarak takip ederseniz rota bilgileri, kalkış ve varış süresi bildirmek zorunda gemiler. Güncellendiğinde tarih olarak kafanızda soru işareti kalmaz.
Sizin aracında yüklenmesi iyi olmuş sanırım bekleyipte aracı yüklenmeyen kalmadı gemi 1.5 gündür limanda bu gece yada yarın sabah hareket eder diye düşünüyorum (neptune thalassa)

Bu arada kalkacak gemiyle aracı gelen arkadaşlardan st ile iletişime geçen olursa bizede bilgi verirse sevinirim

Gemi kalkmış gece fakat Yunanistan A uğrayacağı gözüküyor

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gemi kalkmış gece fakat Yunanistan A uğrayacağı gözüküyor

Salı çarşamba gemi türkiyede olur diğer hafta içide araçları teslim alırız

Canlı destek ile görüştüm aracın gemide olduğunu söyledi benim gibi bekleyeler için sona yaklaştık artık  s=s18

diğer gemi ne zaman gelir acaba arkadaşlar? benim hala limana sevk ediliyor gözüküyor. bir sonraki gemiye yetişir mi sizce? s=s15

@diamond haftada bir gemi kalkıyor hemen hemen kaç gündür sevkiyat aşamasında

brt06 dedi:
@diamond haftada bir gemi kalkıyor hemen hemen kaç gündür sevkiyat aşamasında
5 gündür ; Aracınızın üretimi tamamlandı, gemi ile Türkiye'ye taşınmak üzere fabrikadan limana sevk ediliyor yazıyor aracın durumunu sorgulmada brt06

@diamond hocam ben 12 gün beklemiştim 5-6 gün bekleyenlerde oluyodu ama sizinki diğer gemiye yetişecektir  1 hafta sonra diğer gemide kalkar

@brt06 hocam aralık sonuna yetiştiremeyeceğiz herhalde aracımızı... keşke yetişsede şu dost drive kapmanyasını kaçırmasak diyordum ama biraz zor gözüküyor sanırım :)

Geri
Üst Alt