Bizimki hizliii dujjj[mention=2496]KaiZeN[/mention] maşaallah hocam sizinki temizlikse bizimki ne [emoji1]
İnşallah Gökhan hocam. O biraz zor gözüküyor benim için Eve 5 dk yürüme mesafesinde ara sokakta bir dükkan filan olsa iki araba sığacak bacanakla tutacağız valla hem yıkama için hem park için. Bakalım hayırlısı.. Teşekkürler sağolasın..Abi eline sağlık benzinlik yıkaması çok zor millet su tutup gittiği için anlam veremiyor bizim gibilere inşallah tüm detay severler bir gün müstakil bahçeli bir ev sahibi olabiliriz. Maşallah bu arada
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Bülent hocam. Ürünleri hazırla derken saat bir buçuğu geçmişti gitmem. Tabi akşamı yaptık[mention]KaiZeN [/mention] sabah baslayip aksam bitmiş galiba
Masallah
Teşekkürler Mustafa sağolasın..Çok iyi oldu kendim yıkanmış kadar rahatladım@KaiZeNabi eline koluna sağlık paylaşımın başındaki muhabbeti okurken ben bile buradan sinirlendim :/ neyse ki demokraside çareler tükenmez deyip devam etmişsin kış kirini akıtıp güzel finallere erişmek rahatlatıyor insanı. şahsen kışın cesaret edip de yıkama yapamadım bu soğuk havalarda
kil konusunda katılıyorum, beyaz araçta sade kil temizliği bile büyük fark yaratıyor. bilthamber soft kil kullanmış mıydın abi, carpro ultrafine'a göre nasıl olur karşılaştırma yorumların
lastikler konusunda da değinmeden geçemeyeceğim, endurance ve sonax gel sonrası gyeon mu nanolex mi derken senin konu fotoları sağolsun nanolex tire'ı tercih edeceğim
Teşekkürler hocam sağolasın. Ben normalde herhangi bir ürün kullanmıyorum, asıl gittiğim yerin suyu çok daha kireçsiz. Ama @Franquazhocamın da belirttiği gibi bir quick detailer işinizi görür yeni lekeler için carpro elixir veya auto finesse finale gibi. Yalnız unutmayın bunlar da temizleyici de olduğundan eğer araçta wax varsa onu da almış olursunuz eğer ki kalıplaşmış lekeler varsa polisaj gerekebilir.Hocam yine şahane paylaşım, benzinlik sahibi de darlamasa daha da güzel olacakmış.
Ankara da yüksek kireç yüzünden ne kadar da iyi kurulama yapsak yine o kireç izleri kalıyor. Siz nasıl aşıyorsunuz bu sorunu?
Teşekkürler Aytek hocam sağolasın. Fırça ve biraz kuvvetli bir şampuan gerekiyor davlumbaz içinGüle güle kirlet diyelim.. Davlumbaz temizliği beni benden alıyor..