Teşekkürler hocam sağolun. Kesinlikle özellikle beyaz da
Merhaba hocam,
Kimyasal adamlardan almıştım kovaları..Work stuff ında güzel kovaları. Ya da sadece dirt trap diye geçen kova içindeki aparattan alıp uygun başka kova alabilirsiniz.
Aslında konuda hepsinin bilgisi var ama ben size alternatifli bir liste tavsiye edeyim. Bazı tavsiye edeceğim ürünleri kullanmadım ama genel olarak kabul görmüş ve başka arkadaşların kullanarak tavsiye ettiği ürünleri de yazacağım.
- Ön yıkama da
Autobritedirect magifoam, valet pro foamula 1, valet pro ansf, flowey ev13, flowey b33 (bu oldukça kuvvetli bir ürün, büyük ihtimalle içinde köstik olabilir)
- Kova yıkamasında
Autobritedirect purple velvet, zymöl autowash, nanolex pure, adams car shampoo, carpro reset, gyeon bathe+
- Eldiven
Klin korea, gyeon, gtechnic, work stuff mikrofiber eldivenler.. Purestar washpad, ufs kuzu yünü eldiven..Superclean in kendi washpad i ve makarna tipi eldivenleri de denenebilir.
- Kurulama havlusu,
Herhangi bir twisted pile havlu olabilir. Purestar, klin korea, wizard of gloss blue marlin, le black hole. Purestar duplex şuan tr de mevcut. Diger kapı eşlerinde, tamponlarda soft 99 bez kullanıyorum. Twisted pile sadece kaportada..
- Jant fırçası wheel woolies set, davlumbaz fırçası mothers, genel temizlik için valet pro ve work stuff
- Jant temizleyici
Chemical guys signature series wheel cleaner, chemical guys diablo, flowey r1
- Demirtozu
Valet pro dragons breathe, koch chemie rrr ve fb ( fb daha çok jant, rrr kaporta), flowey r10
- Kil
Valet pro serisi (düzenli kullanımda en yumuşak olan turuncu çizme riskini minimize etmek için), bilt hamber ( en iyi olduğu her defasında vurgulanıyor ) , carpro . Düzenli kullanımda marflo kil eldiveni veya mothers ın mouse a benzer olanı olabilir.
- Cam
Meguiars glass cleaner, flowey s3 ve purestar cam bezi, carbon cam bezi
- Hızlı cila
Ben Autobritedirect p32 ve sonax bsd karışımı nı kullanıyorum. Koch chemie pw, flowey x50, turtlewax sealant, turtlewax cezamız
- Wax bezi
Gyeon soft wipe, purestar luxury,
- Wax
Bilt hamber double speed wax ( kışın ), dodo juice Hard candy, dodo juice rainforest rub, dodo juice banana armour, poorboys nattys Red, zymöl creame, zymöl concours, zymöl destiny, zymöl atlantique ( son üç zymöl ü henüz uygulamadım )
- Lastik parlatıcı ve koruyucu
Nanolex tire rubber restorer (doğal görünüm), meguiars endurance (parlak görünüm), sonax, carpro perl
- Dış plastik koruyucu
Dr Beasleys plastic sealant, koch chemie pss
- İç temizlik ve koruyucu
Torpido ; Auto finesse spritz ( hafif tozlu ve düzenli kullanımda ), sonax mat effect, gtechnic c6, nanolex interior cleaner ( iç mekanda deri dahil kullanabilirsiniz, sadece temizleyicidir )
- Koltuklarda
Alkantara olan bölümlerde koch chemie po bereketli üründür 1:10 seyreltip kullanılıyor. Valet pro carpet cleaner koltukların alkantara dışındaki bölümlerde ve zemin halısında ..
Şuan için aklıma bunlar geliyor.. Varsa başka sormak istediğiniz kısım memnuniyetle..
Genel olarak parlatan adamlar, kimyasal adamlar, hobiotom, boyakoruma.com, detail box, detailing dükkanı, flowey in resmi satış sayfası gibi. Bazı ürünleri de yurtdışından clean your car internet sitesi ve zymöl ün resmi internet sitesi..